Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آزاد با اشاره به فعالیت حدود ۲ هزار و ۵۰۰ دفتر خدمات زیارتی دارای مجوز در سطح کشور گفت: سازمان حج و زیارت حمایت از دفاتر زیارتی، کارگزاران و عوامل اجرایی را از جمله وظایف خود می‌داند و با توجه به چالش‌هایی که از ناحیه شیوع کرونا برای این دفاتر و کارگزاری‌ها روی داد، اقداماتی در خصوص کاهش دغدغه‌ها و کمک و حمایت آنان دنبال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تعطیلی سفرهای زیارتی و در پی آن تعطیلی این دفاتر و خسارات ناشی از آن افزود: رئیس سازمان حج و زیارت و دست‌اندرکاران ذیربط برای کاهش خسارت و زیان دفاتر خدمات زیارتی و کم شدن بار مشکلات آنان مباحثی را در دو محور کاهش هزینه‌ها و اعطای تسهیلات در دستور کار قرار داده و پیگیری کردند.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت از جمله این اقدامات اصلاح شیوه نامه‌های جاری در حوزه دفاتر خدمات زیارتی برای کاهش هزینه‌های این دفاتر عنوان و ذکر کرد: ادغام و تمرکز دو دفتر در یک محل، کاهش متراژ مصوب محل دفاتر خدمات زیارتی در این راستا بود.

وی تعامل با واحدهای مرتبط برون سازمانی به منظور کاهش هزینه‌های مترتب بر دفاتر و نیز بهره مندی و اعطای این دفاتر و کارگزاران زیارتی چون سایر صنوف و بخش‌های کشور از تسهیلات کرونایی بود.

آزاد با اشاره به پیگیری‌های رئیس سازمان حج و زیارت با رئیس دفتر و معاون اقتصادی رئیس جمهوری، وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، کار، رفاه و تأمین اجتماعی و نیز سازمان امور مالیاتی در این رابطه گفت: این تلاش‌ها موجب شد تا در مرحله نخست دفاتر خدمات زیارتی ضمن برخورداری از معافیت‌ها و مساعدت‌های مالیاتی از تسهیلات مربوط به حوزه مشاغل آسیب دیده ازکرونا نیز بهره مند. شوند.

به گفته وی در مرحله اول که خردادماه سال ۹۹ اجرایی شد این تسهیلات در قالب وام‌های ۶۰ و ۱۶۰ میلیون ریالی به دفاتر خدمات زیارتی پرداخت شد.

وی افزود: با توجه به تداوم شرایط کرونایی و نیز آسیب‌های ناشی از آن بر دفاتر خدمات زیارتی، سازمان حج و زیارت بر آن شد تا تسهیلات کرونایی مرحله دوم را برای این مراکز از دولت پیگیری کند.

به گفته معاون سازمان حج و زیارت در این مرحله کارگزاران زیارتی و عوامل اجرایی که در عملیات‌های حج و عتبات سال‌های ۹۶، ۹۷ و ۹۸ در همکاری با سازمان حضور و مشارکت داشته‌اند از این تسهیلات بهره مند می‌شوند که اطلاعات مربوطه برای سامانه کارآ ارسال شد.

وی افزود: در این مرحله سقف تسهیلات پرداختی به دفاتر خدمات زیارتی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال و عوامل اجرایی معادل ۲۰۰ میلیون ریال تعیین شد که بدین ترتیب برای بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دفتر و بالغ بر ۱۵ هزار نفر از کارگزاران عوامل اجرایی می‌توانند با مراجعه به سامانه کارا و ثبت نام نسبت به اخذ تسهیلات اقدام کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت تاکید کرد: در تلاش هستیم تا در صورت امکان برای عوامل اجرایی بیشتری تسهیلات ۲۰۰ میلیون ریالی را اخذ نمائیم که در صورت حصول نتیجه، موضوع اطلاع رسانی می‌شود.

وی در پایان از تلاش‌های صورت گرفته در سازمان حج و زیارت و مسئولان ذیربط قدردانی کرد و گفت: به طور طبیعی چنین اقدام بزرگی برخی نقایص احتمالی را در خود دارد که خوشبختانه با پیگیری‌های همکاران ما در دفتر راهبری و نظارت بر امور کارگزاران، این نقیصه‌های احتمالی نیز به زودی رفع خواهد شد.

کد خبر 5131349 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان حج و زیارت محمد آزاد دفاتر خدمات زیارتی شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر تهران ویروس کرونا امداد رسانی وضعیت معابر تذکر به شهردار تهران سازمان تامین اجتماعی پلیس راهور پیروز حناچی هوای سالم دفاتر خدمات زیارتی سازمان حج و زیارت عوامل اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۵۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان امور مالیاتی، رییس سازمان امور مالیاتی با انتشار اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم، از افزایش دو برابری نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل خبر داد.

محمدهادی سبحانیان، معاون وزیر اقتصاد و رییس سازمان امور مالیاتی کشور در حساب ایکس خود، تصویر نامه اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم را منتشر کرد و نوشت: خبر خوب ۳۸ ام، با پیشنهاد سازمان مالیاتی کشور و موافقت وزیر اقتصاد و دارایی، نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل به دو برابر افزایش یافت؛ بنابراین اصناف و مشاغلی که فروش کالا در دو سال قبل آن‌ها کمتر از ۳۰ میلیارد تومان باشد، ملزم به نگهداری دفاتر و ارایه ترازنامه و صورت سود و زیان نمی‌باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حج رزمایش قدرت سیاسی جهان اسلام در برابر زیاده خواهان است
  • شکسته شدن سد عدم اعزام زائران عمره به همت دولت سیزدهم
  • اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • اجرای طرح "پذیرنده‌شو" این بانک آغاز شد/ اعطای تسهیلات 35 میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی
  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان