Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-02@03:05:40 GMT

یک شغل عجیب در آلمان؛ کمک به دروغگویی و پنهانکاری

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۵۴۸۸

یک شغل عجیب در آلمان؛ کمک به دروغگویی و پنهانکاری

در جهان شغل‌هایی مثل کمک به دروغگویی، عذرخواهی کننده و تامین کننده سرویس بهداشتی سیار وجود دارد.

به گزارش شریان نیوز،شاید باورتان نشود موسسه‌ای در آلمان به طور علنی و رسمی کار خود را که کمک به مشتریان برای پنهان کردن اسرارشان و دروغ گفتن است، شروع کرده که بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت. همین موضوع باعث شد تا در کنار معرفی کار این شرکت به چند شغل عجیب و غریبی بپردازیم که در کشور‌های مختلف وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آلمان - کمک به دروغگویی و پنهان کاری
همان اول به نظر می‌رسد هیچ کس حاضر نیست پولی برای یاد گرفتن راه و رسم دروغگویی و پنهان کاری بپردازد، اما گزارشگر رادیو برمن گزارشی با عنوان «دروغ به عنوان یک مدل کار تجاری» تهیه کرده که نشان می‌دهد بسیاری از مردم آلمان حاضر به پرداخت پول برای یادگرفتن دروغ و پنهان کاری هستند. محور اصلی کار بنیان گذار و مدیر این موسسه را می‌شود کمک به دروغ گفتن و پنهانکاری توصیف کرد. او را می‌توان دروغگویی حرفه‌ای دانست و خودش می‌گوید از این بابت عذاب وجدان ندارد.

او می‌گوید: «من دروغ گفتن را نه به عنوان امری منفی بلکه ضروری می‌بینم. ما انسان‌ها برای حفاظت از حریم خصوصی و خانواده یا برای این که کسی را نرنجانیم و به او آسیب نزنیم، اغلب دروغ می‌گوییم.» به گفته اشتفان آیبن، تقاضا برای استفاده از خدمات شرکت او بسیار زیاد است و همه مشتریانش انگیزه مشابهی دارند و نمی‌خواهند مجبور به توجیه خود شوند. مدیر موسسه می‌گوید تنها بخش کوچکی از مشتریان از خدمات آن برای پنهان کردن روابط عاشقانه استفاده می‌کنند. البته راستی‌آزمایی این آمار با توجه به دروغگو بودن مدیران آن ممکن نیست. این موسسه اکنون در اتریش، سوئیس و اسپانیا هم فعالیت می‌کند.

ژاپن - عذرخواهی کننده حرفه‌ای
برای برخی از مردم، عذرخواهی کردن کار ساده‌ای نیست، اما برای افرادی دیگر گفتن ببخشید کاری بی ضرر و بسیار آسان است. اگر شما جزو گروه دوم قرار می‌گیرید، می‌توانید یکی از شغل‌های عجیب جهان را انتخاب کنید و به کار مشغول شوید. شرکتی در ژاپن وجود دارد که از طرف فردی که می‌خواهد معذرت خواهی کند یک عذرخواهی حرفه‌ای به شخص دیگری می‌فرستد. معذرت خواهی که پای تلفن انجام یا با ایمیل فرستاده شود، حدود ۹۵ دلار است و اگر شخصی بخواهد عذرخواهی کننده حرفه‌ای رودررو عذرخواهی را انجام دهد، حدود ۲۲۵ دلار باید بپردازد. بله! استخدام فردی با این شغل چندان هم ساده یا ارزان نیست!

 

چین - سرویس بهداشتی سیار
بد نیست بدانید حدود ۴.۵ میلیارد نفر در خانه هایشان توالت ندارند و از سرویس‌های بهداشتی عمومی استفاده می‌کنند و حدود یک سوم مردم دنیا یعنی ۲.۳ میلیارد نفر اصلا به سرویس‌های بهداشتی ایمن و سالم دسترسی ندارند. شاید به همین دلیل باشد که شرکت‌هایی در چین وجود دارند که شغلشان تامین سرویس بهداشتی سیار در جامعه است. افراد شاغل در این شرکت‌ها یک توالت فرنگی روی پشت شان می‌گذارند و در ازای پولی که از مردم می‌گیرند، سرویس بهداشتی را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند.

منبع: شریان

کلیدواژه: سرویس بهداشتی کمک به دروغ حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۵۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از یورونیوز، دست‌کم ۱.۷ میلیون مهاجر افغان بدون مدرک اقامت در پاکستان زندگی می‌کنند که از اکتبر سال گذشته میلادی هدف اخراج اجباری قرار دارند.

بنا به برخی از گزارش‌ها، پاکستان از اکتبر سال گذشته که اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان را آغاز کرده، حدود ۶۰۰ هزار شهروند افغانستان را با عنوان «اتباع بیگانه و بدون مدرک» به کشورشان بازگردانده است. بنابراین دست‌کم یک میلیون افغان بدون مدرک، خود را در پاکستان پنهان کرده‌اند.

پیش‌تر برخی گزارش‌ها از دستور وزارت کشور پاکستان به همه اداره‌های مرتبط ایالتی، برای شناسایی محل سکونت جمعی مهاجران و پناهجویان افغان و بررسی اینکه آن‌ها دارای چه نوع کارت مهاجرتی هستند، حکایت داشتند.

شماری از مهاجران افغان از آنجا که امیدی به داشتن خانه و سرپناه در افغانستان ندارند، نگران بازگشت به کشورشان هستند.

یک جوان ۱۸ ساله افغان که در پاکستان به دنیا آمده و بزرگ شده است، پس از آنکه پلیس کراچی او را بازداشت و به افغانستان فرستاد، بار دیگر خود را با استفاده از قاچاقچیان انسان به پاکستان رساند.

این جوان که پدر و مادرش نیم قرن پیش به پاکستان گریخته بودند، به آسوشیتدپرس گفت که زندگی‌اش در پاکستان است زیرا «هیچ دوست یا خانواده‌ای» در افغانستان ندارد.

مقام‌های طالبان پس از ورود این جوان افغان که از ۱۵ سالگی به عنوان مکانیک در یک تعمیرگاه خودرو در پاکستان کار می‌کرده است، به او ۳۴ دلار می‌دادند.

این جوان افغان شش هفته پس از ورود به افغانستان، با پرداخت ۷۰ دلار به قاچاقچیان انسان توانست به پاکستان بازگردد.

او در پاکستان برای همان مدارکی که خانواده‌اش دارند، درخواست داده است اما این کشور برای پناهجویان افغان یا فرزندانشان مدارک اداری صادر نمی‌کند.

برخی از گزارش‌ها حکایت از آن دارند که شهروندان افغان ساکن پاکستان از پیش از اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان از این کشور، تحت نظر ادارات محلی بوده‌اند. این گزارش‌ها همچنین به شایعاتی اشاره دارند که از تصمیم پاکستان برای اخراج همه افغان‌ها از جمله افغان‌های دارای مدرک اقامتی در این کشور حکایت دارند. البته پاکستان اعلام کرده است که چنین تصمیمی ندارد.

بنا به گزارش آسوشیتدپرس، پلیس پاکستان اعدادی را روی خانه‌های محله این جوان افغان ثبت کرده تا نشان دهد چند نفر در آنجا زندگی می‌کنند و چند نفر دارای مدرک اقامت هستند.

در این گزارش آمده است که از زمان آغاز اجرای طرح اخراج مهاجران افغان از پاکستان، بسیاری از افغان‌های ساکن محله این جوان ۱۸ ساله، خانه‌های خود را ترک و برخی هم خود را پنهان کرده‌اند.

برخی از مهاجران افغان که در پاکستان زندگی می‌کنند، کارت‌های شناسایی‌شان در زمان ژنرال ضیاء‌الحق، رئیس جمهور و حکمران نظامی پاکستان صادر شده است.

این گروه از افغان‌ها یا از خانه‌هایشان خارج نمی‌شوند یا در خانه‌ای زندگی می‌کنند که به نام دیگری اجاره شده است.

پیش‌تر مهاجران افغان برای کسب درآمد یا دریافت خدمات درمانی از محلات زندگی خود به مرکز کراچی سفر می‌کردند، اما پس از اجرای طرح اخراج مهاجران افغان از پاکستان، آنها دیگر نمی‌توانند به این منطقه سفر کنند زیرا احتمال دستگیری و بازگرداندنشان به افغانستان وجود دارد.

برای این گروه از مهاجران افغان، پرداخت اجاره مسکن و خرید مواد خوراکی سخت‌تر شده است، زیرا آن‌ها شغل‌های خود را رها کرده‌اند.

برخی از شهروندان پاکستان که در محلاتشان مهاجران افغان زندگی می‌کردند نیز از اینکه زندگی روزمره و کسب و کارشان با اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان مختل شده، شکایت دارند و منتقد این طرح هستند.

کد خبر 848184 برچسب‌ها خبر ویژه اتباع خارجی پاکستان افغانستان

دیگر خبرها

  • توییت طعنه‌آمیز دورتموند: همه شما یک عذرخواهی به سانچو بدهکارید
  • ویدیو کامنت| دروغ بی‌بی‌سی فارسی درباره نیکا شاکرمی لو رفت!
  • دروغگویی BBC برای خون‌شویی
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • ضعف‌هایی که نباید پشت قهرمانی فوتسال ایران در آسیا پنهان شود
  • عذرخواهی دومفریز از تئو هرناندز: اشتباه کردم که آن بنر را در دست گرفتم
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت توهین‌ به امام (ره)
  • عذرخواهی رسمی روبن آموریم به خاطر سفر به لندن و مذاکره با وست هم
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی