Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، به نقل از راشاتودی،موسسه آکسفام گزارش داد: شیوع کرونا این پتانسیل را دارد که به یکباره در تمام کشورها به افزایش نابرابری بین مردم منجر شود.

این مؤسسه در گزارش خود به نام "ویروس نابرابری" که در نخستین روز برگزاری اجلاس مجازی مجمع جهانی اقتصاد منتشر شد، اعلام کرد: هزار نفر پول‌دار برتر جهان توانسته‌اند ضررهای خود ناشی از شیوع ویروس کرونا را تنها در 9 ماه جبران کنند، اما ممکن است 10 سال طول بکشد که اقشار ضعیف جمعیت جهان بتوانند تبعات شیوع کرونا را جبران کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش موسسه آکسفام می‌افزاید: نظام اقتصادی معیوب جهان باعث شد تا افراد بسیار ثروتمند بتوانند در میانه بدترین رکود اقتصادی دنیا در حدود 80 سال گذشته به ثروت خود اضافه کنند و این در حالی است که میلیاردها نفر در جهان هنوز درگیر تأمین مایحتاج اساسی خود هستند.

موسسه آکسفام می‌گوید: افزایش نابرابری بین اقشار ثروتمند و فقیر در جهان به این معناست که افراد فقیر 14 برابر نسبت به افراد ثروتمند به زمان بیشتری نیاز دارند تا بتوانند به شرایط زندگی خود قبل از شیوع کرونا بازگردند.

در دسامبر سال 2020 مجموع ثروت ثروتمندان جهان 11.95 میلیارد دلار رسید که برابر بودجه‌ای بود که کشورهای عضو گروه G20 برای مقابله با تبعات شیوع ویروس کرونا بسته کمک اقتصادی اجرا کردند.

بر اساس گزارش این مؤسسه، از زمان شیوع ویروس کرونا ثروت 10 نفر پول‌‌دار برتر جهان 500 میلیارد دلار افزایش یافته است این میزان ثروت بیشتر از پولی است که برای واکسینه کردن تمام مردم جهان و حصول اطمینان از اینکه هیچکس به خاطر کرونا فقیر نمی‌شود نیاز است.

مؤسسه آکسفام در گزارش خود گفته در عین حال شیوع کرونا بدترین آسیب  90 سال گذشته را به اشتغال جهان زده و باعث شده که صدها میلیون نفر در جهان بیکار شوند.

گابریلا بوچر مدیرعامل آکسفام گفت: ما شاهد شدیدترین افزایش در نابرابری بین افراد فقیر و ثروتمند در جهان از زمان ثبت اطلاعات آن هستیم. فاصله زیاد ایجاد شده بین ثروتمندان و فقرا  کشندگی برابر با کرونا دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فقر رکود ثروتمندان شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۵۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما  و به نقل از روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه دبیران و مدیران جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) در دوره بیست‌ویکم افزود: برگزارکنندگان در این دوره مجموعه‌ای از عناصر هنری در بخش‌های مختلف را گردآوری کردند. حضور افراد تراز اول در این جلسه فرصت مغتنمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جشنواره فیلم رضوان اتفاق مبارکی است و هرآنچه در جلسه مطرح شد سرشار از امید و انگیزه برای آینده بود.

اسماعیلی افزود: جشنواره امام رضا (ع) باید به عنوان معتبرترین جشنواره فرهنگی هنری کشور قرار گیرد چراکه تمام داشته‌ها و افتخارات فرهنگی هنری ما به برکت وجود امام رضا (ع) است.

وی با اشاره به کتاب دو قرن سکوت عبدالحسین زرین‌کوب گفت: آغاز قرن سوم همزمان با حضور علی‌بن موسی الرضا است و این درخشش تمدن اسلامی و ایرانی که از قرن سوم درخشش خود را آغاز کرده و در قرن پنجم به قله خودش رسیده، نشان دهنده‌ی این موضوع است که اساسا نام دیگر این تمدن تمدن رضوی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: مجالس در این دوره به صورت مجالس علمی و آزاداندیشی بوده و به‌طور کلی هر جامعه‌ای که می‌خواهد به حوزه تمدنی برسد با استفاده از ذات آزاداندیشی است که در فرهنگ اسلامی جاری است. دوره جمهوری اسلامی دوره‌ای نو از تمدن نوین اسلامی است. ما در حال بازخوانی تمدن رضوی هستیم.

اسماعیلی با اشاره به نگاه بین‌المللی در بنیاد امام رضا گفت: حضرت رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است. در سفر اخیر خود به پاکستان مشتاقان از مردم تا مقامات برای زیارت امام رضا (ع) ابزار علاقه می‌کردند.

وی افزود: بعد از امام حسین (ع) در میان ائمه‌اطهار (ع) این میزان از تشویق به زیارت را برای امام رضا (ع) داریم چرا که منبع فیض است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: افتخار داریم در این جشنواره همگی خادم امام رضا (ع) باشیم.

اسماعیلی در پایان با آرزوی بهره‌مندی از شفاعت و عنایت امام رضا (ع) و صلوات بر محمد و آل محمد به جلسه پایان داد.

جلسه دبیران و مدیران بیست‌ویکمین دوره جشنواره امام رضا (ع) ۸ اردیبهشت با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محلل این وزارتخانه برگزار شد.

تبادل نظر درباره رویکرد‌های آتی جشنواره و ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده از محور‌های این جلسه بود.

سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، فرهاد قائمیان دبیر بیست‌ویکمین دوره جشنواره بین‌المللی و فرهنگی امام رضا (ع)، سعید زمانی مدیرعامل بیست‌ویکمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع)، محمدحسین لطیفی دبیر جشنواره فیلم رضوی و فیلم رضوان و جمعی از دبیران و مدیران این دوره از جشنواره از حاضران در جلسه بودند.

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • پنج چیزی که به دست آوردنشان برای ثروتمندان هم سخت است!
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران /سرنوشت پول‌های اختلاس‌شده مشخص نشده /ناکارآمدی دولت مقابل الیگارشی قدرت و ثروت
  • نیروهای فلسطینی، عناصر اشغالگر را در «طولکرم» هدف قرار دادند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است
  • لیگ برای این بازیکن ملی‌پوش پرسپولیس تمام شد
  • ساخت عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان تمام شد