Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل آبفای سیستان و بلوچستان گفت: با اتمام طرح آبرسانی به روستاهای مجموعه نوار ساحلی مکران شهرستان دشتیاری، تا اواسط ۱۴۰۰ جمعیتی بالغ بر ۷۳۰۰ نفر از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره مند خواهند شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آبفای استان، علیرضا قاسمی اظهار کرد: با هدف تأمین آب آشامیدنی سالم، اجرای طرح آبرسانی برای ۷۳۰۰ نفر از روستاهای نوار ساحلی شهرستان دشتیاری شامل روستاهای بریس، پسابندر، گواتر،شهرک گواتر، پشت و شم‌ها با اعتبار ۳۷۱ میلیارد ریال در دست اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه آب مورد نیاز روستاهای تحت پوشش از طریق سایت آب‌شیرین‌کن پسابندر تأمین می‌شود افزود:  با اجرای این پروژه و آبرسانی به مجتمع ۲۵ روستایی دلگان ها شاخص بهره مندی این شهرستان از آب سالم ۲۱ درصد ارتقا پیدا می کند.

وی در خصوص حجم عملیات پروژه گفت:  این طرح شامل ۱۳۶ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع است که ۲۵ کیلومتر از محل آب‌شیرین‌کن تا روستای بریس بر عهده نیروی دریایی ارتش است.

مدیرعامل آبفای استان سیستان و بلوچستان افزود: در این طرح احداث ۵ مخزن بتنی زمینی و ۲ مخزن هوایی به ترتیب با حجم ۷۰۰۰ متر مکعب و ۲۵۰ متر مکعب برنامه‌ریزی و ۳ باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت‌های متغیر پیش‌بینی شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه کلیه ترانشه های پروژه بریس سنگی است افزود: در حال حاضر، از ۴۳ کیلومتر عملیات لوله گذاری روستای مذکور، تاکنون حدود ۲۲ کیلومتر از ترانشه‌ها حفاری گردیده  و ۱۰ کیلومتر لوله گذاری صورت گرفته است و با ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.

قاسمی افزود: اجرای خطوط انتقال و شبکه توزیع پسابندر، گواتر و پشت نیز در دست اجرا بوده و تاکنون از ۴۷ کیلومتر حجم عملیات کل ۱۰ کیلومتر حفاری شده و ۵ کیلومتر لوله‌گذاری گردیده.

وی درخصوص اجرای خط انتقال و شبکه روستای شم‌ها  نیز اظهارکرد: کل حجم عملیات پروژه ۱۴ کیلومتر است که تاکنون ۹ کیلومتر حفاری و ۸ کیلومتر لوله گذاری شده است و این پروژه نیز با ۳۸ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.

این مقام مسئول در خاتمه عنوان کرد: تأمین آب روستاهای بریس و شم‌ها منوط به تکمیل خط انتقال این پروژه است که در تعهد وزارت دفاع می‌باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيستان و بلوچستان آبرسانی به روستاها استانی اجتماعی لوله گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۶۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مؤلفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

کد خبر 6090434

دیگر خبرها

  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • بهره‌مندی ۲۳۷ روستای آذربایجان‌غربی از نعمت گاز‌طبیعی
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • بهره مندی روستای «سرپله» آبدانان از آب آشامیدنی سالم و پایدار