Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سومین نشست (مجازی) خیرین آموزش عالی کشور (طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشجویی) که در محل سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات خیرین در همکاری‌هایی که با بدنه وزارت علوم انجام دادند وجود خیرین را در کنار آموزش عالی کشور سبب توانمندسازی عرصه علم و فناوری در کشور دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر غلامی در این نشست که با مشارکت ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، صندوق رفاه دانشجویان و بنیادهای خیرین دانشگاه‌ها برگزار شد، با ابراز امیدواری از اینکه قدم‌های خیرین مستدام و پیوسته باشد، گفت: همکاری این قشر جامعه با آموزش عالی کشور گامی نو است که امیدواریم همچنان ادامه داشته باشد و منشا خیر و برکات برای آموزش عالی باشد.
وی در ادامه افزود: در چهل سال گذشته فعالیت‌های ارزشمندی در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری کشور انجام شده است که برای ایجاد فضای امید و شادابی در جامعه باید تلاش شود تا این دستاوردها در معرض نمایش قرار گیرد.
وزیر علوم با اشاره به کارهای باارزشی که در آموزش عالی کشور انجام شده است، تصریح کرد: امروزه نیازهای کشور به نیروی انسانی متخصص و تحصیل‌کرده در کشور برطرف شده است و اکنون تعداد محدودی از افراد به شکل بورسیه برای ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی به خارج از کشور اعزام می‌شوند و فارغ‌التحصیلان ما در دنیا بسیار می‌درخشند و سرمایه عظیمی از نیروی انسانی کارآمد الان در کشور در حال فعالیت هستند.
وی گفت: در حوزه پژوهش در زمره ۲۰ کشور مطرح دنیا قرار داریم و در پنج سال گذشته از لحاظ تولید علم هم جزو ۱۶ کشور مطرح دنیا شناخته شده‌ایم و در حوزه فناوری ۴۴ پارک علم و فناوری و در هر استان یک پارک علم و فناوری در حال فعالیت هستند. در دانشگاه های کشور ۲۰۰ مرکز رشد کار می‌کنند که این مراکز رشد و پارک های علم و فناوری از ایده‌های نو حمایت می‌کنند و حدود ۶۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در سطح کشور مشغول به کار هستند که شاهد دستاوردهای ارزشمند آنها در دوران کرونا بودیم و امیدواریم این جریان بالنده و پویا همچنان ادامه داشته باشد.
وزیر علوم با بیان اینکه حمایت از دانشجویان و تکریم و محترم شمردن آنها خود یک سرمایه‌گذاری روی قشر فرهیخته کشور به شمار می‌رود، بیان کرد: امیدواریم همان‌گونه که در بحث ارتقای خوابگاه‌های دانشجویی خیرین مشارکت خوبی را با وزارت علوم داشتند در عرصه تجهیزات آزمایشگاهی و تهیه ابزار و وسایل مورد نیاز آزمایشگاه‌های تخصصی دانشگاه‌ها هم کمک و مشارکت خیرین گرامی را داشته باشیم.
گفتنی است در پایان این مراسم از خیرین گرامی با لوح‌هایی که به امضای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رسیده بود تشکر و قدردانی انجام گرفت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خیرین توسعه آموزش عالی آموزش عالی کشور علم و فناوری وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۸۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان