Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، خواننده آذری پاپ در نامه ای به وزیر ارشاد با گلایه از روند رسیدگی به مشکلات معیشتی اهالی موسیقی در یک سال گذشته و تعطیلی کسب و کارهای هنری در ایام کرونا، نسبت  به رفتارهای غیرقانونی خانه موسیقی نیز معترض شد. 

در ادامه متن نامه «رحیم شهریاری» به وزیر ارشاد را می خوانید: 

جناب آقای عباس صالحی، وزیر محترم ارشاد؛
من «رحیم شهریاری» به عنوان کوچکترین عضو جامعه هنری در ایران، در این شرایط ناخوشایند تعطیلی کسب و کارها خواستار رسیدگی هر چه سریع تر به مشکلات فعالین این حوزه هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بی شک مستحضر اید که در یکسال و نیم گذشته، که شرایط اقتصادی اهالی موسیقی در بدترین دوران خود به سر می برد و هنرمندان و فعالین این حوزه سخت ترین اوضاع معیشتی را دارند، کوچکترین اتفاق عملی برای جبران این خسارت ها برای فعالین حوزه موسیقی صورت نگرفته است. ایده ها و رفتارهای پوپولیستی وزارت ارشاد که در تلاش بود نشان دهد به فکر معیشت اهالی هنر است، تنها در صفخات خبرگزاری ها ورسانه ها مشاهده شد و هیچ اتفاق عملی در این حوزه صورت نگرفت. شاید تنها رفتاری که صورت پذیرفت، اعطای کمک هزینه یک میلیون و پانصد هزار تومانی برای برخی چهره های گزینش شده موسیقی بود که از دید من توهینی بیش به اهالی شریف این عرصه نیست.»

این خواننده با اشاره به مشکلات عدیده خانواده ها در این ایام گفت: «هر روز شاهد حضور شما در کنار آقای رئیس جمهور ایم و تماشاگر عکس های یادگاری شما با ایشان در رسانه هایتان. هر لحظه منتظریم اتفاق و رفتاری عملی برای بهبود اوضاع ناخوشایند معیشتی هنرمندان موسیقی رخ دهد اما دریغ از یک موضوع عملیاتی. اطرافیان و اعضای ارکسترها و نوازنده ها، از طعنه ها و کنایه های خانواده هایشان می گویند که اگر بجای موسیقی وهنر «پیک موتوری»بودی، اوضاع بهتری در زندگی مان جریان داشت. اینها همه درد است آقای وزیر، درد هم گویی این روزها نهایتی ندارد و پایانی برایش قابل تصور نیست.»

وی افزود: «آقای وزیر، دستِ کم چهار خانواده از اطرافیان موزیسین من در تهران تا امروز، در راهروهای دادگاه خانواده منتظر صدور حکم طلاق خود هستند. چه بسیار اتفاقات مشابهی در سایر حوزه های هنر که به دلیل شرایط ویژه کشور و بی کفایتی مدیران فرهنگی، خانواده های زیادی در آستانه از هم پاشیدن قرار دارند. مقایسه کوچکی اگر قرار باشد بین رفتار کشورهای دیگر با هنرمندان خود در این اوضاع داشته باشیم، بیشتر و بیشتر باید به ضعف عده ای از مدیران فرهنگی وطنی پی برد. در فرانسه و آلمان ماهانه سه هزار دلار برای هنرمندان حوزه های مختلف هنر اختصاص پیدا کرده و علاوه بر این، بیمه بیکاری و چندین کمک هزینه معیشتی به آنها پرداخت می شود و همین روال است که باعث شده سیستم فرهنگی و اجتماعی آنها تا این حد پیشرو و تاثیرگذار باشد. از دید شما مقایسه پرداخت های وزارت ارشاد، پرداختی های گزینشی یک میلیون و پانصد هزار تومانی، در شان هنرمندان ایرانی است؟!»

شهریاری گفت: «در آستانه انتخابات، شاهد اتهام زنی و توهین های باورنکردنی به ریاست جمهوری در رسانه ملی بودیم و سکوت اهالی هنر درباره این رفتار توهین آمیز در قبال آقای رئیس جمهور نشان دهنده میزان نارضایتی ها از ایشان و کابینه شان است. دولتی که با حمایت همین هنرمندان و اهالی موسیقی کارناوال های انتخاباتی خود را در سراسر کشور رنگ و جلا داد، امروز در بدترین شرایط مقبولیت اجتماعی قرار دارد و متاسفم که بگویم شما بازنده های دوران معاصر سیاسی اجتماعی در ایران از نگاه اهالی موسیقی هستید.»

این خواننده در انتهای صحبت های خود نیز از برخی اتفاقات و رفتارهای خانه موسیقی گلایه کرد و گفت: «صحبت پایانی من هم درباره ساختار قانون شکن خانه موسیقی است. این مرجع ظاهرا دولتی، هشت سال پیش از من و بسیاری دیگر از اعضای خانه موسیقی که از جمله هنرمندان شریف موسیقی در ایران هستند حدود ۴۰ میلیون تومان دریافت کرده و پس از ۹ سال هیچ گونه پاسخگویی درباره آخر و عاقبت واگذاری آپارتمان های تهران نیست و دسترسی به مدیران خانه موسیقی از دسترسی به مدیران ریاست جمهوری هم دشوار تر شده. خواستار پیگیری این رفتار غیرقانونی هستم.»
***************************

معرفی اعضای هیئت انتخاب اجراهای صحنه‌ای سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی

از سوی امیر مردانه، اعضای شورای هنری و هیئت انتخاب اجراهای صحنه‌ای سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی، طینوش بهرامی، نوشین پاسدار، سامر حبیبی، حماسه حق‌پرست، آرش فلاح و کوروش متین به‌عنوان اعضای شورای هنری و هیئت انتخاب اجراهای صحنه‌ای سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی معرفی شدند.
طینوش بهرامی دانش‌آموخته‌ی هنرستان موسیقی و فارغ‌التحصیل دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و کالج گلداسمیت دانشگاه لندن در رشته موسیقی و اتنوموزیکولوژی است. وی موسیقی را نزد اساتیدی همچون حبیب‌الله صالحی، حسین علیزاده، هوشنگ ظریف و رضا وهدانی فراگرفته است.

بهرامی نوازنده‌ی تار، محقق و مدرس موسیقی است که ضمن تدریس در دانشگاه سوره سال‌ها به‌عنوان محقق در حوزه موسیقی ایرانی فعالیت کرده است و هم‌اکنون در حال تدوین مبانی و اصول اجرای موسیقی ایرانی است که حاصل تحقیقات و تجربیات سی‌ساله وی در خصوص تبیین موسیقی ایرانی و ردیفی دستگاهی است.

نوشین پاسدار کارشناسی ارشد دانشگاه هنر است که موسیقی را نزد اساتیدی همچون: منصور نریمان، حسین بهروزی نیا، ارشد تهماسبی، حسین علیزاده، شریف لطفی، محمدرضا ابراهیمی و یوردل توکجان از ترکیه فراگرفته است و ضمن برگزاری اجراهای صحنه‌ای و همکاری در ضبط آثار موسیقی، مدرس هنرستان موسیقی دختران و پسران و دانشگاه علمی کاربردی بوده است.

سامر حبیبی نوازنده، مدرس، محقق و سازنده کمانچه، فارغ‌التحصیل هنرستان موسیقی است که تاکنون موفق به برگزاری کنسرت و ورک شاپ در بیش از ۳۰ کشور اروپایی و آسیایی و همچنین نوازندگی در بیش از ۸۰ آلبوم موسیقی شده است.

حماسه‌ حق‌پرست نوازنده‌ سنتور، رئیس انجمن موسیقی استان بوشهر که موسیقی را نزد اساتید هم چون کامبیز روشن‌روان و سیامک آقایی فراگرفته است. وی ضمن دبیری جشنواره‌های مختلف در استان بوشهر توانسته است گوشه‌های موسیقی بوشهر را در فهرست آثار غیرملموس و معنوی ایران ثبت ملی نماید. همچنین وی موفق به کسب مقام نخست موسیقی نویسی در دوره دهم و یازدهم جشنواره ملی مطبوعات شده است.

آرش فلاح صفا فارغ‌التحصیل هنرستان موسیقی و دارای مدرک لیسانس نوازندگی ساز ایرانی (نی) از دانشکده‌ی عالی موسیقی است که از محضر اساتیدی همچون عبدالنقی افشارنیا و محمدعلی کیانی نژاد بهره برده است. وی ضمن همکاری با گروه‌های مختلف موسیقی در اجراهای صحنه‌ای، نوازندگی در آلبوم‌های موسیقی همچون پرسه در آینه و گرچهره بنماید، سالنامه (محمدرضا فیاض)، عاشقی (ارشد تهماسبی، سالار عقیلی)، بوم (حمیدرضا دیبازر)، ویله (پیام جهانمانی، افسانه رثایی)، عیاران (احمد پژمان) را در کارنامه هنری خود دارد.

کورش متین فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ارشد موسیقی ایرانی از دانشگاه هنر، آهنگساز، نوازنده سنتور، پژوهشگر موسیقى و شاگرد اساتیدی همچون پرویز مشکاتیان، هوشنگ ظریف، منصور صارمى، پشنگ کامکار، جلیل عندلیبى، پروفسور تنگیز شاولو خاشویلى، احمد پژمان، شریف لطفى، هوشنگ کامکار، فرهاد فخرالدینى، کیاوش صاحب نسق، هوشیار خیام و حمیدرضا دیبازر بوده است.
وی در کارنامه کاری خود تدریس در دانشکده موسیقى دانشگاه هنر تهران و پردیس هنرهاى زیبا دانشگاه تهران، و همچنین رهبر و مؤسس ارکستر سازهاى ملى «ایران‌شهر» و گروه «نیستان» است. سکوت (با صداى ایرج بسطامى، آخرین پرواز (دو نوازی سنتور و تنبک) با همکارى ارژنگ کامکار و چندگاه (کوارتت سازهاى ایرانى) به همکارى اردشیر، ارسلان و ارژنگ کامکار از جمله آثار وی هستند.
سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی به میزبانی استان بوشهر با همراهی دفتر موسیقی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر ۱۲ تا ۱۵ اسفندماه سال جاری به دبیری امیر مردانه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: موسیقی وزیر ارشاد خواننده سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی اجراهای صحنه ای هنرستان موسیقی اساتیدی همچون موسیقی ایرانی فارغ التحصیل اهالی موسیقی خانه موسیقی هیئت انتخاب استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۹۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد

امتداد- با حکم مدیرعامل بانک ملی ایران، علی نبوی به عنوان مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران، با تایید مصوبه هیئت مدیره شرکت، در حکمی علی نبوی را بعنوان مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) منصوب کرد.

شایان ذکر است علی نبوی از آذر ماه سال گذشته بعنوان عضو موظف هیئت مدیره وبانک در این شرکت مشغول کار بوده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) ، دستیار ویژه وزیر صمت و رئیس ستاد راهبری شرکت‌های غیرحاکمیتی تحت پوشش وزارت صمت، نماینده وزیر صمت در امور مجامع شرکت‌های دولتی، رئیس هیئت مدیره شرکت فولاد مبارکه، مدیر بانکی و اعتباری صندوق توسعه ملی، مدیر سرمایه‌گذاری داخلی صندوق توسعه ملی، تصدی سمت مدیرعاملی و مدیر کارخانه و سایر سطوح مدیریتی در بنگاه‌های متعدد صنعتی و تولیدی بخشی از سوابق مدیرعامل جدید «وبانک» در حوزه بنگاهداری و اقتصاد پولی و بانکی کشور است.

مدیرعامل جدید شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی دانش آموخته مهندسی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کارشناسی ارشد مدیریت است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود
  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان ‌غربی برگزار می‌شود
  • راهیابی هنرمندان چهارمحال و بختیاری به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی خوزستان انتخاب می‌شود
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام
  • ارکستر نوای آفتاب سال جدید را با موسیقی بی کلام آغاز می‌کند
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • شنیدن فهرست بهاری خوانندگان در اردیبهشت/ «غزه» همچنان مهم است!
  • مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد