Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

رسول علی محمدی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که با توجه به بازگشت رونق به بورس اگر حقیقی‌ها بخواهند سرمایه گذاری کنند، چه راهی برای آن‌ها بهتر است؟ بیان کرد: بستگی به سطح توانایی و معلومات حقیقی‌ها دارد، گاهی اوقات بعضی حقیقی‌ها از حقوقی‌ها عملکرد بهتری دارند، ولی عموم مردم بهتر است از سرمایه گذاری مستقیم بپرهیزند و از طریق سرمایه گذاری غیرمستقیم به سرمایه گذاری بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مثل شرکت‌های سبدگردان یا صندوق‌های سرمایه گذاری، اگر مردم اصراری برای سرمایه گذاری مستقیم دارند، بهتر است از شرکت‌های مشاور سرمایه گذاری کمک بگیرند، چون بازار سرمایه بازاری است که پیچیدگی بسیاری دارد و  عکس العمل‌های سریع می‌خواهد، ولی دیگر بازار‌هایی که در کشور وجود دارند نیازمند اطلاعات زیادی نیستند، مشاوره سرمایه گذاری برای افرادی خوب است که خودشان به طور مستقیم سرمایه گذاری می‌کنند، اما نیازمند مشاوره و کمک هستند.

این کارشناس گفت: اگر مردم به سرمایه گذاری مستقیم اصرار دارند، حداقل بهتر است نیمی از سرمایه خودشان را به صندوق‌های سرمایه گذاری بسپارند، البته این نسبت به تبحر و توانایی افراد بستگی دارد، بعضی‌ها ترجیح می‌دهند، ۲۰ درصد از سرمایه را به روش سرمایه گذاری مستقیم و ۸۰ درصد به روش غیر مستقیم، سرمایه گذاری کنند با این روش یک معیار برای مقایسه وجود دارد، که میزان بازدهی سرمایه گذاری خودشان را با سرمایه گذاری صندوق یا سبد مقایسه کنند تا بفهمند کدام عملکرد بهتری داشته اند.

ماجرای قرض هایی که برای خرید سهام در بورس داده می شود!

علی محمدی در پاسخ به این پرسش که عملکرد مردم در مقابل سیگنال فروشی در کانال‌ها و قرض دادن پول به افراد دیگر برای سرمایه گذاری چگونه باشد؟ بیان کرد: به هیچ عنوان این روش‌ها را پبشنهاد نمی‌کنیم و مردم نیز نباید به این روش‌ها اعتماد کنند، چون اگر اتفاقی بیفتد نمی‌توانند درهیچ مرجع قضایی شکایت کنند و در بسیاری مواقع پشت این سیگنال فروشی‌ها افرادی سود می‌برند.

وی ادامه داد: مثلا مدت‌ها قبل سهمی را خریدند و تازه به عنوان سیگنال به مردم ارائه می‌دهند و خودشان در آن سمت می‌فروشند، یا سوء استفاده‌های دیگری انجام می‌دهند خودشان سهمی را خریداری می‌کنند و بعد از اینکه سهم سود کرد، سهم را خالی می‌کنند بعد به مردم سیگنال می فروشند، در نهایت به تقلب و سوء استفاده می‌انجامد و اگر مشکلی پیش بیاید نمی‌شود پیگیری دقیقی کرد.

این فعال بازار سرمایه تاکید کرد: البته سازمان بورس نیز باید پیگیر این کانال‌ها باشد و آن‌ها را فیلتر کند و با این مجرمان برخورد کند، باید هر کانال و فضایی برای اطلاع رسانی و کمک به سهامداران مجوز بگیرد تا سهامداران درست را از غلط تشخیص دهند.

وی در پایان گفت: این صندوق‌ها یا سبدگردان‌هایی که مردم برای سرمایه گذاری انتخاب می‌کنند، مجوز سازمان بورس و سایر نهاد را دارند، یعنی قطعا یک سری قوانین تضمین کننده وجود دارد که این اعتماد را به سهامداران بدهد و قطعا قوانین و مقرراتی وجود دارد که صرف و خرج منابع را محدود می‌کند، در این صندوق‌ها افراد شناخته شده‌ای هستند؛ مثلا ممکن است صندوقی باشد، که به نهاد خصوصی یا دولتی متصل باشد، به هرحال این شرکت‌های سبد گردان موسساتی رسمی هستند، موسساتی که مجوز می‌گیرند حتما تضامینی هم دارند و سازمان بورس بر این صندوق‌ها نظارت روزانه و حتی لحظه به لحظه‌ای دارد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کارشناس بازار سرمایه رسول علی محمدی صندوق های سرمایه گذاری صراط سرمایه گذاری مستقیم صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۱۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش باشگاه پرسپولیس به انتشار برخی اخبار

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، باشگاه پرسپولیس نوشت: با توجه به اظهار نظرات خلاف واقع مجری و کارشناس ورزشی برنامه صبحگاهی رادیو جوان، در روزهای اخیر در خصوص باشگاه پرسپولیس و سهامداران جدید آن، جهت تنویر افکار عمومی، موارد زیر اعلام می‌گردد:

۱- بانک شهر به عنوان یکی از سهامداران جدید باشگاه پرسپولیس، در اولین روز بعد از نهایی شدن واگذاری، پنجشنبه مورخ ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ اقدام به واریز ۱۱ درصد مطالبات بازیکنان و کادر فنی نموده است که متاسفانه در برنامه رادیویی مزبور، در روزهای اخیر بارها عنوان گردید؛ سهامداران جدید باشگاه پرسپولیس اقدامی انجام نداده‌اند و در کمال تعجب رادیو را به عنوان یک رسانه ملی، محل تبلیغ و اعلام عدد و رقم در خصوص سایر شرکتها تبدیل کرده‌اند. بانک شهر نیز در ادامه جهت رفاه هواداران میلیونی باشگاه پرسپولیس اقدام به خرید و رایگان نمودن بلیت مسابقه با سپاهان نمود که با مخالفت سازمان لیگ همراه شد.

۲- در حالی بعد از واگذاری سهام به کنسرسیوم بانکی، با ایجاد صف‌های خرید متوالی شاهد رشد قیمت سهام و عدم وجود فروشنده سهام هستیم که مجری برنامه کاملا موضوع را برعکس عنوان کرده و اعلام داشت؛ سهام باشگاه پرسپولیس با فروشنده‌های زیاد روبرو هست و بعد از واگذاری سهام، استقبالی از سهام باشگاه پرسپولیس نشده است.

باشگاه پرسپولیس ضمن اعلام اعتراض خود در خصوص انتشار اخبار نادرست و غلط، از مدیران شبکه رادیویی جوان درخواست دارد، ضمن اعلام تذکرات لازم به افراد خاطی، از افرادی که به صورت علنی بارها خود را طرفدار یک تیم معرفی کرده‌اند، استفاده ننماید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش باشگاه پرسپولیس به انتشار برخی اخبار
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • زاکانی و مجموعه‌اش هم وارد ماجرای بی‌حجابی شد | فیلم
  • ببینید | زاکانی هم وارد ماجرای بی‌حجابی شد؛ شهردار تهران درباره اجرای طرح نور چه گفت؟