Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از دیلی صباح، مقامات بهداشت و درمان انگلیس روز سه شنبه اعلام کردند که شمار قربانیان بیماری کووید -۱۹ در این کشور از مرز یکصد هزار تن گذشت.

این رقم اعلام شده نشان می‌دهد که انگلیس بر حسب میزان جمعیت خود دارای یکی از بالاترین نرخ مرگ و میر ناشی از کرونا است. برای نمونه، در ایالات متحده که جمعیت آن پنج برابر انگلیس است، میزان مرگ و میر تنها چهار برابر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته کارشناسان معتقدند که در کل شمار تلفات این بیماری به دلیل انجام محدود آزمایش‌ها و همچنین موارد گزارش نشده به ویژه در اوایل همه‌گیری، کمتر از میزان واقعی اعلام می‌شود.

با این حال، نرخ مرگ و میر روزانه در انگلیس از رقم ۱،۰۰۰ نفر گذشته و دولت در تلاش برای تأمین بودجه اضافی جهت تقویت بخش‌های ارائه دهنده خدمات درمانی تلفنی و مشاوره و همچنین سایر برنامه‌های حمایتی اجتماعی است.

در همین ارتباط، «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که تحقیق و رسیدگی پیرامون نحوه مدیریت بحران کرونا در بهار گذشته انجام خواهد شد- البته پس از پایان یافتن این بحران!

با این حال، منتقدان می‌گویند که دولت انگلیس اشتباه‌هایی را که در بهار گذشته مرتکب شد، در موج کنونی این بیماری نیز تکرارکرد- اشتباهاتی همچون تعلل در برقراری قرنطینه سراسری. این در حالی است که این کشور اروپایی با گونه‌ای بسیار مسری تر این ویروس که با خطر بیشتر مرگ همراه است، دست و پنجه نرم می‌کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مهرداد میناوند علی انصاریان علی اصغر عنابستانی احمد جهان بزرگی مهدی جهانگیری انگلیس ویروس کرونا قربانیان کرونا کووید 19 مهرداد میناوند علی انصاریان علی اصغر عنابستانی احمد جهان بزرگی مهدی جهانگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۳۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۳۸۸ نفر رسید
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • جنگ غزه / شمار قربانیان به ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر رسید
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا