Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از همشهری بلینکن 58ساله پیش از این در دولت باراک اوباما، معاون وزیر خارجه بوده است. او فعالیت حرفه‌ای‌اش در وزارت خارجه را در دولت بیل کلینتون شروع کرد. اعتبار او در سیاست خارجی بعد از 4سال سیاست خارجی پرهرج‌ومرج در دولت ترامپ، مایه آرامش دیپلمات‌های آمریکایی در سراسر دنیا و همینطور رهبران متحدان آمریکا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلینکن به‌عنوان مشاور امنیت ملی بایدن در دولت اوباما، در سیاست‌های آمریکا در خاورمیانه ازجمله در رویدادهای مصر، عراق، سوریه و لیبی نقش داشت.
یکی از اولویت‌های اصلی او در سمت جدید، بازتعریف آمریکا به‌عنوان یک متحد مورد اطمینان است؛ متحدی که آماده است به توافق‌ها و سازمان‌های بین‌المللی‌ای بپیوندد که ترامپ از آنها خارج شده بود. بازگشت مجدد به توافق محیط‌زیستی پاریس، سازمان بهداشت جهانی و توافق هسته‌ای با ایران، ‌مهم‌ترین کارهایی است که با آمدن بلینکن انجام آنها در اولویت قرار خواهد گرفت. او پیش‌تر درباره توافق هسته‌ای با ایران گفته بود که طرف ایرانی، چه آمریکایی‌ها خوششان بیاید یا نه، به تعهدات خود پایبند بوده است. او که در مذاکرات منتهی به برجام نقش فعالی داشته، همین تابستان در مجمع امنیتی آسپن که به‌صورت مجازی برگزار شده بود، از این توافق دفاع کرده و گفته بود که درصورت پیروزی بایدن، اگر ایران به تعهدات خود برگردد، دولت جدید آمریکا این توافق را طولانی‌تر و قوی‌تر خواهد کرد.
قبل از دولت باراک اوباما، بلینکن در دولت بیل کلینتون یکی از کارکنان شورای امنیت ملی در کاخ‌سفید بوده و بعدا به‌عنوان دستیار مخصوص رئیس‌جمهور مشغول به‌کار شده است. مدیر ارشد امور اروپایی، مسئول نوشتن متن سخنرانی‌های مربوط به سیاست خارجی و مشاور برنامه‌ریزی استراتژیک، از دیگر سمت‌های او در دولت کلینتون بوده است.
جیمز ملویل، یکی از دیپلمات‌های سابق آمریکایی در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان از تصمیم بایدن برای انتصاب بلینکن به‌عنوان وزیر خارجه استقبال کرده و گفته است: «او یک معاون وزیر خارجه معرکه بود. او باهوش و مهربان است و رهبری شگفت‌انگیز و مؤثر در یکی از حساس‌ترین مقاطع وزارت خارجه خواهد بود. او باید رد کارهای بدترین رئیس‌جمهور و بدترین وزیر خارجه‌ای که ما تا حالا داشته‌ایم را پاک کند.»

آنتونی بلینکن، کمی خبرنگاری کرده و شانس خود در دنیای حقوق را آزموده بود، اما راهش سرانجام به جایی کشیده شد که بزرگ‌ترین بخش زندگی او بود؛ دنیای سیاست. بلینکن 58ساله در خانواده‌ای یهودی در نیویورک متولد شد و همانجا تحصیل کرد تا اینکه همراه با خانواده‌اش به پاریس مهاجرت کرد. او در پاریس به یک مدرسه خصوصی سرشناس رفت و بعد از برگشت به آمریکا، در هاروارد حقوق خواند. نخستین شغل جدی زندگی‌اش خبرنگاری برای مجلس نیو رپابلیک بود. او در طول سال‌ها، به نوشتن تحلیل و یادداشت برای رسانه‌ها ادامه داد. بعد از تجربه کار در نیو رپابلیک، در نیویورک و پاریس به وکالت پرداخت، اما چندان در این شغل نماند و در سال 1988به‌عنوان یکی از اعضای ستاد انتخابات مایکل دوکاکیس شروع به‌کار کرد و از همانجا وارد دنیای سیاست شد.

کد خبر 581478 برچسب‌ها هسته‌ای - برجام ایران و آمریکا آمریکا - جوزف بایدن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هسته ای برجام ایران و آمریکا آمریکا جوزف بایدن وزیر خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۳۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد

همزمان با سفر آنتونی بلینکن وزیرخارجه ایالات متحده به عربستان سعودی و مطرح شدن طرح تازه برای آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها، کاخ سفید روز دوشنبه دهم اردیبهشت در بیانیه‌ای از تماس تلفنی رئیس جمهور آمریکا با رئیس جمهور مصر و امیر قطر خبر داد.

به گزارش انتخاب، بیانیه کاخ سفید تاکید می‌کند رهبران آمریکا، مصر و قطر درباره پیشنهاد تازه‌ای که اکنون برای تضمین آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس فوری در غزه روی میز است، گفتگو کردند.

رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد که کشورش به همراه مصر و قطر برای تضمین اجرای کامل مفاد این توافق پیشنهاد تلاش خواهد کرد.

بایدن از عبدالفتاح السیسی رئیس‌جمهورمصر خواسته‌است تا تمام تلاش خود را برای آزادی گروگان‌های حماس به کار گیرد، زیرا این تنها مانع برای آتش‌بس فوری و امدادرسانی به غیرنظامیان در غزه است.

رئیس جمهور آمریکا همچنین بر اهمیت حفاظت از جان غیرنظامیان و اطمینان از اینکه فلسطینی‌ها به مصر یا هر مکان دیگری خارج از غزه آواره نمی‌شوند، تاکید کرده‌است.

رهبران این سه کشور همچنین «ابتکارات جاری» برای افزایش جریان کمک‌ها برای نجات جان مردم غزه را بررسی کردند. آن‌ها موافقت کردند که به طور مستقیم و از طریق تیم‌های خود در روز‌های آینده از نزدیک هماهنگ باشند.

دفتر ریاست جمهوری مصر نیز روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه در بیانیه‌ای اعلام کرد که عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور این کشور در تماسی تلفنی با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، درباره آخرین تحولات در مذاکرات بر سر آتش بس در غزه و خطرات تشدید تنش نظامی در رفح گفتگو کردند.

در این بیانیه با اشاره به خطر تشدید تنش نظامی در رفح تاکید شده‌است که حمله به رفح می‌تواند فاجعه کنونی را به یک بحران انسانی بدتر تبدیل کند که بر ثبات و امنیت در منطقه تاثیر می‌گذارد.

در این گفت‌وگوی تلفنی السیسی، با بررسی تلاش‌های فشرده مصر در این زمینه، بر ضرورت دسترسی کامل و کافی به کمک‌های بشردوستانه در غزه تاکید کرد.

آنتونی بلینکن وزیرخارجه آمریکا که در حال حاضر در عربستان سعودی بسر می‌برد در توییتی از دیدار خود با نمایندگان امارات متحده عربی، قطر، مصر، اردان و سازمان آزادی‌بخش فلسطین خبر داد.

بلینکن تاکید کرده‌است که در این دیدار درباره نقش آمریکا دربرقراری صلح و امنیت پایدار در منطقه و تلاش‌هایی که درباره آزادی گروگان‌ها و دستیابی به آتش بس صورت می‌گیرد، سخن گفته‌است.

بلینکن روز دوشنبه همچنین گفت که امیدوار است حماس پیشنهاد «فوق‌العاده سخاوتمندانه» برای توقف حمله اسرائیل به غزه در ازای آزادی گروگان‌ها را بپذیرد.

به گفته او، «حماس پیشنهادی از سوی اسرائیل دریافت کرده که فوق‌العاده سخاوتمندانه است. در این لحظه تنها چیزی که بین مردم غزه و آتش‌بس ایستاده است حماس است».

وزیر خارجه آمریکا افزود: «آن‌ها باید تصمیم بگیرند و باید سریع تصمیم بگیرند. امیدوارم که تصمیم درستی بگیرند.»

گزارش‌ها حاکی است که قرار بود هیئتی از حماس روز دوشنبه به مصر برود که همراه با قطر در حال میانجیگری برای دستیابی به توافقی است که باعث توقف حملات اسرائیل و آزادی گروگان‌ها شود.

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • بلینکن وارد سرزمین های اشغالی شد
  • «بلینکن» وارد اراضی اشغالی شد
  • بلینکن: اکنون زمان آن است که حماس وارد عمل شود
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی
  • توافق سازش عربستان با اسرائیل در نقاط پایانی خود قرار دارد
  • بلینکن در ریاض ادعای ضدایرانی کرد