Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم گفت: در صورت مشاهده یک روش رایج برای تقلب در امتحانات مجازی مسئله را از طریق پلیس فتا پیگیری خواهیم کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: مسئولیت برگزاری امتحانات مجازی دانشجویان بر عهده استادان است.

او افزود: استادان باید تمهیداتی را در نظر بگیرند تا از ارزیابی دانشجویان به نتایج قابل اعتمادی دست یابند، به همین منظور توصیه شده تا چند روش را در طول ترم برای ارزیابی دانشجویان مورد استفاده قرار دهند و صرفا متکی به نمره امتحان پایان ترم دانشجویان نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



غلامی با بیان اینکه در مواردی که عمدتا به یک روش رایج تقلب انجام شده باشد از طریق پلیس فتا پیگیری خواهیم کرد، تاکید کرد: در مواردی با تقلب دانشجویان برخورد کرده ایم که امیدواریم این موضوع به عنوان بحث رایج در بین دانشجویان مطرح نشود، چرا که ما به همه دانشجویان اعتماد داریم و آنان می دانند که حاصل این ارزیابی ها برای تضمین آینده خودشان بوده و به آن ها اطمینان می دهد که می توانند این مسیر و مرحله را با موفقیت طی کنند.

وزیر علوم مطرح کرد: اگر دانشجویان از اعتماد دانشگاه ها در زمان امتحانات سوء استفاده کنند در آینده دچار گرفتاری خواهند شد؛ بنابراین توصیه می کنم تا دانشجویان به نمره اصلی خودشان راضی باشند و به هیچ عنوان برای اخذ نمره بیشتر اعتبار و حیثیت علمی و دانشگاهی خود را بر باد ندهند.

غلامی یادآوری کرد: هیچ آماری در خصوص تفاوت میان تقلب در امتحانات حضوری و مجازی نداریم و پیگیری این موضوع بر عهده استادان و دانشگاه هاست؛ چرا که این جریان را به عنوان جریان واقعی پیگیری نمی کنیم. توصیه ما این است که استادان و دانشگاه ها مراقب باشند تا بحث تقلب در میان دانشجویان اتفاق نیفتد، نباید این موضوع باعث شود تا عملکرد دانشگاه ها، استادان و دانشجویان زیر سوال رود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۵۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله خشونت‌آمیز پلیس هلند به دانشجویان حامی فلسطین

پلیس ضد شورش هلند از بولدوزر برای برچیدن چادرها و موانعی استفاده کرد که توسط معترضان حامی فلسطین در محوطه دانشگاه آمستردام ایجاد شده بود.

به گزارش ایسنا، در جریان دخالت پلیس ضد شورش هلند برای مقابله با دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه آمستردام، ۱۲۵ فعال دستگیر شدند.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، معترضان شعار «فلسطین را آزاد کنید» سر می دادند. وزیر آموزش هلند نیز گفت که بابت وقوع چنین اعتراضاتی در دانشگاه ناراحت است!

پلیس ضد شورش هلند همچنین در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) مدعی شد که این اقدامات برای برقراری نظم لازم است چون اعتراضات به سمت خشونت کشیده می‌شد.

تصویری در رسانه‌های اجتماعی نیز منتشر شده که نشان می دهد پلیس ضد شورش هلند از یک بولدوزر برای برچیدن چادرها و موانعی که معترضان حامی فلسطین ایجاد کرده بودند، استفاده کرده و افسران از باتوم و سپر برای متفرق کردن معترضان استفاده کردند.

پلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این اعتراض به این شکل وضعیت بسیار ناامنی ایجاد کرد که بخشی از آن به دلیل موانعی بود که از ورود نیروهای اورژانس به محل جلوگیری می‌کرد.»

یکی از دانشگاهیان نیز گفت، در حالی که آنها در طول روز از اعتراضات حمایت می‌کردند، نمی‌توانستند به دانشجویان اجازه دهند در طول شب نیز همین کار را انجام دهند. این معترضان همچنین خواستار پایان دادن به روابط دانشگاهی با رژیم صهیونیستی بودند.

دانشجویان آمستردام پس از گسترش اعتراضات از دانشگاه‌های آمریکا به شهرهای اروپا، تظاهرات را آغاز کردند.

علی‌رغم موافقت حماس با آتش‌بس در غزه، نیروهای رژیم صهیونیستی همچنان به یورش‌های خود ادامه می‌دهند. دانشجویان جهان هم اعتراضات ضد صهیونیستی خود را متوقف نکرده و خواستار قطع روابط دانشگاه‌های خود با رژیم صهیونیستی هستند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش سخنگوی دولت به ورود نیروهای انتظامی آمریکا به دانشگاه‌ها
  • لایحه قانونگذار آمریکایی برای اخراج دانشجویان معترض بین‌المللی
  • بخشی از دانشگاه آمستردام به تصرف دانشجویان حامی فلسطین درآمد
  • مسائل صنفی دانشجوان دامغان و شاهرود مورد بررسی قرار گرفت
  • دهقان: ایران جنایات رژیم صهیونیستی را از طریق سازمان‌های مردم نهاد داخلی و خارجی پیگیری می‌کند
  • سرکوب تظاهرات دانشجویی در اروپا پس از رد آتش بس
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • حمله خشونت‌آمیز پلیس هلند به دانشجویان حامی فلسطین
  • پلیس آلمان اردوگاه حامی فلسطین در دانشگاه برلین را جمع‌آوری کرد