Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@03:12:09 GMT

۲۵۸ هکتار زمین به بوستان جوان الحاق شد

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۱۵۲۱۱

۲۵۸ هکتار زمین به بوستان جوان الحاق شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، پیام جوادیان مدیرعامل سازمان پارک‌ها وفضای سبز شهرداری قم با تاکید بر اینکه یکی از ظرفیت‌های عظیم فضای سبز شهر قم بوستان جوان است،گفت: این بوستان در سال ۹۳ در قم افتتاح شد و قرار بود با وجود امکاناتی، چون دریاچه مصنوعی به مساحت ۳۰ هزار مترمربع یکی از بهترین فضا‌های تفریحی گردشگری قم باشد، اما دچار مشکلاتی شد و آنگونه که باید از این ظرفیت در شهر قم بهره گرفته نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان پارک‌ها وفضای سبز شهرداری قم با تاکید بر اینکه طی سال‌های اخیر شهرداری تلاش کرد با اختصاص اعتباراتی بهسازی و ساماندهی این بوستان را دنبال کند،عنوان کرد: بوستان جوان با وجود اینکه در حاشیه یکی از مناطق محروم قم واقع شده، اما یک بوستان فرامنطقه‌ای است و پروژه‌های سرمایه گذاری، تفریحی و گردشگری بسیاری برای آن پیش بینی شده است، اما مسائل و مشکلات متعدد از جمله معارضین ملکی و… جلوی پیشرفت آن را گرفته بود.

جوادیان از پیگیری مجدانه این سازمان در سال‌های اخیر برای رفع مشکل معارضین ملکی با سازمان منابع طبیعی خبر داد و افزود: بالاخره پس از حدود سه سال و نیم پیگیری مستمر و مراجعات مکرر به ادارات منابع طبیعی، جهادکشاورزی، راه و شهرسازی و… پس از اخذ موافقت دستگاه‌های فوق، با برگزاری کمیسیون ماده ٨ قانون افزایش بهره‌وری، موفق شدیم مصوبه واگذاری حدود ٣٧٨ هکتار از زمین‌های بوستان جوان و تمامی زمین‌های اطراف را اخذ کنیم.

مدیرعامل سازمان پارک ها وفضای سبز شهرداری قم با تاکید بر اینکه مساحت زمین بوستان جوان در اختیار شهرداری در حال حاضر حدود ١٢٠ هکتار است، تصریح کرد: با این واگذاری حدود ٢۵٨ هکتار دیگر زمین به این پلاک الحاق شده و این زمین از حدود سه راه خرمشهر و امامزاده شاه جمال شروع می‌شود و تا نزدیک جاده جعفریه ادامه دارد و بسیار ارزش افزوده خوبی برای شهرداری و شهر خواهد داشت.

شایان ذکر است که در سال‌های اخیر پروژه‌های سرمایه‌گذاری از جمله لنج‌رستوران، کمپ قایق‌سواری و… در این بوستان کلید خورد، اما به دلایل مختلف به سرانجام نرسید و این الحاق زمین و رفع بخشی از مشکل معارضین ملکی می‌تواند گام مهمی در رشد و توسعه بوستان در این منطقه محروم و شهر قم باشد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری قم بوستان جوان پروژه عمرانی بوستان جوان سبز شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۵۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت:از ۱۲۵میلیون هکتار مناطقی که قابلیت اجرای عملیات آبخیزداری را دارند تاکنون حدود ۳۲ میلیون هکتار اجرا و ۹۰میلیون هکتار باقی مانده است. این یعنی حدود ۲۴درصد عملیات آبخیزداری در کشور انجام شده است.

محمد فرامرز در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تاکنون در کشور حدود ۴۲ میلیون هکتار مطالعه آبخیزداری انجام شده و ۳۲ میلیون هکتار عملیات آبخیزداری در دست اجرا و اجرا شده است، گفت: همچنین ۲۰ میلیون هکتار مطالعات آبخیزداری داریم که اجرایی نشده است.

وی افزود: به طور کل در کشور از ۱۲۵میلیون هکتار مناطقی که قابلیت اجرای عملیات آبخیزداری را دارند تاکنون حدود ۳۲ میلیون هکتار اجرا و ۹۰ میلیون هکتار باقی مانده است. از این ۹۰ میلیون هکتار نیز ۲۰ میلیون هکتار دارای مطالعه آبخیزداری و ۷۰ میلیون هکتار نیز بدون مطالعه است.

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری تصریح کرد: این یعنی تمام این سالها تنها حدود ۲۴درصد عملیات آبخیزداری در کشور انجام شده که عدد بسیار کمی است.

بارش ها تا ۳۰۰میلی متر هم گزارش شد

وی در ادامه به بارش های اخیر نیز اشاره کرد و گفت:امسال و سال‌های قبل در مناطق جنوبی و مرکزی کشور بارش های شدیدی  گزارش شد. به طور مثال در سیستان و بلوچستان میانگین بارندگی ۱۱۰ میلی متر است ولی در نیمه اول فروردین سالجاری ۳۰۰میلی متر بارندگی در آن منطقه داشتیم.

فرامرز عنوان کرد: در نیمه اول فروردین استان‌های ایلام،  خوزستان، فارس، کرمانشاه،  لرستان، مرکزی و یزد درگیر بارندگی بودند و در نیمه دوم فروردین نیز  بوشهر،  جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، هرمزگان، یزد و خراسان جنوبی بارندگی های زیادی داشتند. در اوایل اردیبهشت نیز علاوه بر استان‌های ذکر شده اصفهان نیز اضافه شد.

باید روان آب‌ها را مدیریت کنیم

وی با بیان اینکه آبخیزداری به معنای کنترل سیل نیست بلکه مدیریت روان آب است، گفت: هر سال بخشی از روان آب‌های سیلابی وارد دریا، کویر یا از کشور خارج می‌شوند و باید با استفاده از آبخیزداری بتوانیم بخشی از روان آب‌ها را داخل حوضه نگه داریم و  آنها را وارد منابع آبی قابل دسترس کنیم تا امکان استفاده از آنها در بخش های مختلف فراهم شود.

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان منابع طبیعی اضافه کرد:کارکرد دیگر آبخیزداری حفاظت از پوشش گیاهی و جلوگیری از فرسایش خاک است.

وی با اشاره به اینکه برای سال ۱۴۰۲ ،۱.۷ همت بودجه آبخیزداری در نظر گرفته شده بود، گفت: که از این میزان تنها ۶۰درصد اختصاص یافت.

 اعتبار آبخیزداری کافی نیست

فرامرز در پایان با بیان اینکه در لایحه برنامه هفتم توسعه باید ۲۰ میلیون هکتار عملیات آبخیزداری مصوب و اجرایی شود، گفت:در حال حاضر تامین اعتبار  و منابع یکی از چالش های پیش و روی آبخیزداری است. ظرفیت اجرایی، متخصص، پژوهش وجود دارد ولی منابع کافی نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • ۶۵ هزار هکتار از شالیزارهای شمال یکپارچه سازی می شود
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!
  • ماجرای حصار‌کشی در پارک لاله چیست؟ شهرداری درختان لاله را هم قطع می‌کند؟
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟