Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی گفت:در شهرهای دارای تأسیسات نیروگاهی، صنعتی و معادن فعال تعداد بیشتری متقاضی فرزندخواندگی به علت نازایی وجود دارد.

به گزارش قدس آنلاین، شاهرودی معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی گفت: ۵۰۰ نفر متقاضی فرزندخواندگی در خراسان رضوی هستند و بخشی از این تقاضاها، نشان‌دهنده‌ی میزان ناباروری در برخی شهرستان‌های استان است که علت آن باید از سوی محققان، بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: در شهرستان‌هایی مانند نیشابور، خواف، مشهد، سرخس و فیروزه که تأسیسات نیروگاهی و صنعتی و نیز معادن فعال دارند تعداد بیشتری متقاضی فرزندخواندگی با تابلو نازایی مراجعه می‌کنند. البته ممکن است این موضوع، دلایل دیگری داشته باشد، اما آنچه ما برداشت می‌کنیم این است که در برخی شهرستان‌های استان، نازایی و در نتیجه تقاضای فرزندخواندگی بیشتر است.
معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی در زمینه‌ی کاهش زمان واگذاری فرزندان نسبت به گذشته ادامه داد: با راه‌اندازی سامانه‌ی فرزندخواندگی و اصلاحات آیین‌نامه‌ای در سال‌های گذشته، اکنون فرایند به گونه‌ای است که اگر خانواده از نظر ضوابط مشکلی نداشته باشد و فرزند مورد نظر او هم در بهزیستی موجود باشد کل روند ۴ ماه طول می‌کشد

شاهرودی بیان کرد: در واقع می‌توان گفت در صورت مساعد بودن شرایط خانواده، همراهی خانواده در پیگیری به موقع، وجود فرزند مورد نظر در مراکز و نبود مانع قانونی و صلاحیتی، از لحظه‌ای که خانواده در سامانه ثبت نام می‌کند تا وقتی فرزند تحویل می‌گیرد ۴ ماه زمان لازم است ولی معمولا شرایط این طور نیست و ممکن است خانواده به خاطر طی برخی مراحل قانونی، پیگیری نکردن به موقع، برخی موانع قانونی، فرایندی یک ساله را طی کند.
او تصریح کرد: در شرایط فعلی، امکان به روز شدن تقاضاها نسبت به واگذاری‌ها وجود ندارد زیرا شرایط واگذاری از سوی دستگاه قضایی تعیین می‌شود. سلب حضانت از فرزند از جمله مواردی است که از سوی دستگاه قضایی صورت می‌گیرد و شرط لازم برای واگذاری فرزند است.
معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی تأکید کرد: در حالی که تراکم فرزند در مراکز ما وجود دارد به خاطر اینکه شرایط سلب صلاحیت دارای فرایند خاصی است و دستگاه قضایی هم سعی می‌کند حتی‌الامکان فرزند به خانواده‌ی ژنتیک برگردد به همین دلیل تعداد فرزندان قابل واگذاری محدود است و لذا افراد پشت نوبت همیشه تراکم دارند و ما نمی‌توانیم به همان سرعتی که تقاضاها بالا می‌رود فرزندان را واگذار کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی معاون بهزیستی خراسان رضوی معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی ی فرزندخواندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۵۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: فعالیت‌های اقتصادی ۲ بازارچه مرزی دوغارون و باجگیران زمینه اشتغال مستقیم افزون بر ۷۰۰ نفر را فراهم کرده‌اند.
هادی حقیقی افزود: اشتغال غیر مستقیم در این ۲ کانون اقتصادی (دوغارون و باجگیران) همجوار با افغانستان و ترکمنستان به بیش از ۲ هزار نفر می‌رسد.

او با اشاره به برنامه‌های عمرانی در بازارچه‌های مرزی استان خراسان رضوی گفت: با هدف ارایه خدمات بهتر به فعالان اقتصادی در بازارچه‌های مرزی استان و افزایش سطح تعاملات در این بخش با کشور‌های همجوار، هم اکنون محوطه سازی، ایجاد فضا‌های رفاهی برای تجار در بازارچه مرزی دوغارون و توسعه فضای بارانداز در بازارچه مرزی باجگیران در حال انجام است.

مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی افزود: طرح ساماندهی بازارچه مرزی دوغارون بهمن ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد که تاکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امید می‌رود که بخشی از این طرح در سال جاری مورد بهره برداری قرار گیرد.

حقیقی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲ بازارچه مرزی دوغارون و باجگیران در خراسان رضوی فعال است، گفت: بازارچه مرزی دوغارون مهمترین کانون اقتصادی ایران با افغانستان است، برای افزایش صادرات از این منطقه به بازار‌های هدف این کشور همسایه، احداث ۱۵۴ غرفه تجاری در ۱۳ ماه گذشته در دوغارون آغاز شده است.

او افزود: فعالیت صاحبان کالا‌های ایرانی و افغانستانی در بازارچه مرزی دوغارون مورد بررسی مقامات ۲ کشور قرار گرفته است که محقق شدن آن نقش زیادی در اشتغال پایدار جوانان جویای کار دارد.

 

دیگر خبرها

  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • پیشگامی خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی
  • خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است
  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس
  • تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • تجهیز ۵۳ درصد چاههای صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • هزار و ۶۴۵ حلقه چاه آب مجاز صنایع در خراسان رضوی واجد شرایط هوشمندسازی هستند
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود