Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: تجمعات تا جایی که لازم نیست نباید برگزار شود و رعایت پروتکل های بهداشتی، امری کاملا حیاتی و ضروری است.

محمدرضا قدیر امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران در استانداری قم، گفت: در برنامه های برنامه ریزی شده برای دهه فجر پروتکل های بهداشتی باید به صورت کامل رعایت شود.

وی یادآور شد: طبق رصد و پایشی که انجام می گیرد نگران آینده و روند رو به افزایش دوباره بیماری کرونا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدیر تاکید کرد: ویروس جهش یافته کرونا تقریبا در بسیاری از کشورهای دنیا مشاهده شده، از همین رو پیشگیری اولویت اصلی نظام درمانی کشور است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: تعداد فوتی های کرونایی در قم روبه کاهش است و قم از نظر ابتلا به این ویروس در رتبه بیست و نهم قرار دارد.

قدیر یادآور شد: هدف دانشگاه علوم پزشکی قم این است که تعداد تست های سریع را به صورت هدفمند افزایش دهد. گیم نت ها از محل هایی است که میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در آنها اصلا مطلوب و رضایت بخش نیست.

قدیر یادآور شد: در وضعیت آبی کرونایی برای جلوگیری از عادی انگاری عمومی تلاش می شود تا بیشتر بر روی مساله پیشگیری و فرهنگ سازی اجرای طرح شهید سلیمانی متمرکز شویم.

وی بیان کرد: قم از نظر تولید ماسک کاملا اشباع شده است اما در سطح استان قم واحد تولیدی دستکش لاتکس وجود ندارد و تمام مراکز درمانی قم با مشکل کمبود این محصول بهداشتی روبه رو هستند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۷۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت

  مهدی زنگنه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن گرامیداشت هفته جهانی واکسیناسیون گفت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان، از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳ بوده که با برنامه ریزی و مداخلات دقیق، منجر به ارتقا پوشش کشوری واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال‌های آغازین برنامه به بالای ۹۰ درصد تا سال ۱۳۶۸ و سپس تداوم و تثبیت آن به بالای ۹۵ درصد طی ۱۵ سال گذشته گردیده و همین روند در سطح شهرستان‌های تابعه دانشگاه نیز صادق بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: دستاورد‌های بزرگ جهانی مثل ریشه کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ ۲ در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ ۳ در سال ۲۰۱۹ و حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه، سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.

وی گفت: همه ساله با هدف اطلاع رسانی، حمایت طلبی و جلب مشارکت مردمی، هفته آخر آوریل (۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت ماه)، از طرف سازمان جهانی بهداشت به عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نامگذاری می‌گردد.

وی ادامه داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی Humanly Possible: Saving lives through immunization "نجات زندگی با ایمن سازی" جهت آگاهی بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم در چهارمحال و بختیاری
  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم مدارس سمپاد چهارمحال و بختیاری
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • افتتاح ۲ طرح بهداشتی در جوین
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن