Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)،‌ نخستین دوره تربیت مدرس تبیین بیانیه گام دوم انقلاب ویژه استادان بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان خراسان رضوی، صبح امروز با حضور حجت‌الاسلام علی ثقفی مسئول نهاد فرایند سپاه و رئیس کمیسیون تلفیق بیانیه گام دوم انقلاب و محمد پورقربان معاون بازرسی و تعالی مدیران بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بازرسی و تعالی مدیران بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در آیین گشایش این دوره اظهار کرد: از زمانی که مسئولیت تبیین بیانیه گام دوم انقلاب به دانشگاه آزاد اسلامی و بسیج اساتید کشور محول شد، برنامه این بود که به‌دلیل اینکه خیلی از استادان بیانیه را مطالعه کرده بودند و در طریقه تفسیر و تبیین آن و طریقه اجرایی‌کردن آن ابهام داشتند، ابتدا در یک سطح گسترده دوره‌ای به‌منظور تبیین و تفسیر بیانات حکیم فقیه انقلاب درباره بیانیه گام دوم برگزار کنیم.

محمد پورقربان افزود: نخستین دوره در تهران با وسعت بیشتری در سه روز کامل برگزار شد و پیرو آن در استان‌هایی که زمینه و ظرفیت اجرایی خوبی داشتند و پیشگام شدند، دوره را آغاز کردیم و لازم است در این زمینه از بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی تشکر کنم.

وی با بیان اینکه مسئولیت عظیم و سنگینی در بیانیه گام دوم انقلاب بر دوش قشر فرهیخته و استادان دانشگاه‌ها نهاده شده است، تأکید کرد: حکیم فقیه انقلاب دو قشر را در راهبری جامعه مهم و مثمر می‌دانند، نخست استادان دانشگاه‌ها و دوم علما و روحانیون که این دو می‌توانند در هدایت جامعه و دادن خوراک فکری مؤثر و مفید باشند.

معاون بازرسی و تعالی مدیران بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به مسئولیت سنگین بسیج اساتید در بیانیه گام دوم انقلاب عنوان کرد: بسیج اساتید به‌عنوان امام‌الاقشار و هدایت‌کننده بقیه اقشار جامعه به‌واسطه بنیه علمی که دارد، دارای مسئولیت سنگینی است.

پورقربان اضافه کرد: جامعه ما به سرعت به سمت ظهور منجی عالم بشریت در حال حرکت است و هر روزی که سپری می‌شود یک روز به ظهور نزدیک تر می‌شویم و اگر زمینه ظهور فراهم نشود ما فرصت خود را به بطالت گذرانده‌ایم. باید زمینه تحقق دولت اسلامی، جامعه اسلامی و در نهایت شکل‌گیری یک تمدن اسلامی را در سطح دنیا فراهم کنیم و این مسئولیت سنگین بر دوش بسیج اساتید قرار داده شده است.

تدریس و آموزش بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به‌تنهایی کفایت نمی‌کند

مسئول نهاد فرایند سپاه و رئیس کمیسیون تلفیق بیانیه گام دوم انقلاب نیز به‌عنوان استاد این دوره با اشاره به تقارن دوره با دهه فجر بر قدرشناسی مردم نسبت به انقلاب تأکید و خاطرنشان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب خیلی مفصل‌تر از آن است که در دو روز بتوان آن را تفسیر کرد و تدریس و آموزش به‌تنهایی کفایت نمی‌کند.

حجت‌الاسلام علی ثقفی یادآور شد: انتظار ما ایجاد یک حرکت در محیط‌های دانشگاهی است که ضرورت آن بسیار پابرجاست و امکان ایجاد چنین حرکتی در دانشگاه‌ها وجود دارد. امروز در شرایط فعلی ایجاد حرکت یک ضرورت است و این حرکت‌های شکسته بسته، پاسخگوی نیازهای انقلاب نیست و از طرف دیگر ظرفیت‌های ایجادشده انقلاب زمینه‌ساز تحقق اهداف این بیانیه است.

به گزارش آنا، اساتید بسیجی در این دوره دوروزه با مباحثی مانند مبانی بیانیه گام دوم انقلاب که به روش فهم اندیشه رهبری و چرایی بیانیه گام دوم انقلاب می‌پردازد و محتوای بیانیه گام دوم و نقشه راه تحقق دولت اسلامی آشنا می‌شوند.

این دوره به همت سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان و بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی در مرکز فرهنگی و رفاهی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در حال برگزاری است و تا فردا ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1088152 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بیانیه گام دوم انقلاب

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بیانیه گام دوم انقلاب بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بیانیه گام دوم انقلاب دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۰۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج اساتید محور همدلی و هم‌افزایی در دانشگاه باشد

ایسنا/گیلان رئیس بسیج اساتید کشور با تأکید بر اینکه بسیج اساتید محور اتحاد، همدلی و هم‌افزایی بین اساتید در دانشگاه‌ها باشد، گفت: افتخار بسیج اساتید این است که چتری برای همه اساتیدی که دل در گروی پیشرفت و توسعه کشور دارند، باشد.

دکتر محمدرضا مردانی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور امروز ۶ اردیبهشت‌ماه در نشست با مسئولین کانون‌های بسیج اساتید استان که در دانشگاه گیلان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره هشت‌هزار شهید استان، اظهار کرد: ایران اسلامی با عملیات وعده صادق و تنبیه رژیم صهیونیستی قدرت بلامنازع منطقه شده است.

وی افزود: در منطقه به لحاظ راهبردی و تحولات شگرف و بررسی تحلیل‌ها و گفته‌های مسئولان، افراد شاخص و صاحب‌نظر دنیا همه از تأثیرگذاری عملیات وعده صادق و ضربه اساسی ایران به رژیم صهیونیستی حکایت می‌کنند.

مردانی بیان کرد: ایران به تنهایی با به کارگیری دستاوردهای نظامی خود که برگرفته از پژوهش‌های دانشمندان و نخبگان دانشگاهی ماست، توانست ضربه سنگینی را به رژیم صهیونیستی وارد کند، ما قدیمی‌ترین تجهیزات و حداقلی‌ترین توان در این عملیات به کار گرفتیم اما آنها نتوانستند با به‌روزترین تجهیزات و ابزار مانع موشک‌ها و پهپادهای ما شوند لذا این دستاورد بزرگی است که غرب آسیا را به قبل و بعد از عملیات وعده صادق تقسیم کرد و اینها به برکت الطاف الهی است.

بسیج اساتید باید جاذبه علمی و فرهنگی برای دانشجویان ایجاد کند

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور گفت: اگر توانستیم در جنگ سخت با مستکبرین عالم این پیشرفت را به دست آوریم، می‌توانیم در جنگ نرم هم موفقیت بزرگ کسب کنیم و لازمه آن این است که اساتید گرانقدر با هم‌افزایی و همدلی این حرکت را رقم بزنند.

وی با تأکید بر اینکه بسیج اساتید محور اتحاد، همدلی و هم‌افزایی بین اساتید در دانشگاه‌ها باشد، گفت: افتخار بسیج اساتید این است که چتری برای همه اساتیدی که دل در گروی پیشرفت و توسعه کشور دارند، باشد؛ حتی اساتیدی هم که عضو بسیج اساتید نیستند اما تفکر بسیجی دارند یا کسانی که نقد یا انتقاداتی داشته باشند، هم می‌توانند زیر این چتر قرار گیرند.

مردانی با تأکید بر اینکه بسیج اساتید باید منشائیت فکری خود را در داخل و خارج دانشگاه داشته باشد و رابطه بین استاد و دانشجو را گسترش دهد، تصریح کرد: بسیج اساتید باید همگام با جنبش نرم افزاری، پاسخگوی شبهات بوده و مواجهه ایجابی و تبیینی ایجاد کند و در امیدآفرینی بین قشر جوان و آینده ساز نقش آفرین باشد، ایجاد جاذبه علمی و فرهنگی برای دانشجویان از سوی اساتید نباید فراموش شود.

رئیس بسیج اساتید کشور بیان کرد: در راستای تقویت ارتباط بین اساتید و دانشجویان، امسال حلقه‌های علمی را تعریف کردیم، ارتباط با انجمن‌های علمی که در بستر وزارت علوم فعالیت دارند، شکل گرفته است. اگر بتوانیم در قالب کمک به نظام حکمرانی کشور ظرفیت تخصصی اساتید را تقویت کنیم، طعم شیرین خدمت اساتید بسیجی مشهود خواهد بود.

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در راستای حکمرانی اسلامی، گفت: این قرارگاه پیرو تحقق اهداف بیانیه گام دوم تشکیل شده و می‌تواند در حوزه‌های مختلف سلامت غذایی، اقتصاد دریامحور، زیست محیطی و... که از محورهای مهم در این استان است، نقش آفرین باشد.

باید کنشگری اساتید در فضای مجازی تقویت شود

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت برای اساتید تصریح کرد: این اردوها فرصتی برای اساتید دیگر دانشگاه‌های کشور است تا با ظرفیت‌های تحقیقاتی، دفاعی، نظامی، علمی و صنعتی در استان‌ها آشنا شوند و در این راستا با مراکز نظامی و علمی و صنعتی در استان گیلان جلساتی برگزار شده است تا ضمن آشنایی اساتید با دستاوردهای این استان، حلقه‌های ارتباطی با دانشگاه‌های دیگر کشور شکل بگیرد.

مردانی تأکید کرد: کنشگری قوی در میدان ضرورت است، انجام کار مطالعات علمی خوب بوده اما کافی نیست، زیرا حضور استاد در صحنه‌های اجتماعی اثرگذاری بالایی دارد، بیشترین تأثیرگذاری پذیرش نقش «استاد» از منظر جامعه است. باید در میدان باشیم، پیشنهاد و راهکار دهیم و به بررسی مسائل کشور بپردازیم و برای مسائل و زیست بوم راه حل ارائه کنیم. نشست‌ها و کارگروه‌های تخصصی برگزار کنیم.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با بیان اینکه باید کنشگری اساتید در فضای مجازی تقویت شود، گفت: اساتید باید پررنگ‌تر و فعالانه در فضای مجازی حضور داشته باشند و روشنگری کنند زیرا فضای مجازی دروغ‌هایی را برای جوانان‌مان مطرح می‌کند که باید اساتید در این جبهه فرهنگی پیشگام بوده و روایت اول را تبیین کنند.

مردانی با اشاره به نامگذاری شعار سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، تصریح کرد: جهش تولید نیازمند ثبات اقتصادی و مشارکت مردم است، مشارکت در تولید هم نیازمند سرمایه است. تولید کالا و خدمت علاوه‌بر تأمین نیازهای جامعه باید باعث تقویت نظام شود. لذا در بحث جهش تولید با مشارکت مردم تنها نسخه درمان فقط اقتصادی نیست بلکه امنیت و ثبات اقتصادی مؤثر است.

وی ادامه داد: در راستای تحقق شعار سال تأکید بر تولید دانش بنیان است، رونق کسب و کارها و اصلاح نظام بیمه هم از دیگر موارد مورد توجه است، باید کمیته و ستادی از اساتید و حتی دانشجویان تشکیل شود تا جامعه علمی برای تحقق شعار سال نقش آفرینی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان مشهد در حال ساخت است
  • بسیج اساتید محور همدلی و هم‌افزایی در دانشگاه باشد
  • اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
  • بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد
  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان
  • نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشگاهی گیلان
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • جهاد تبیین اولویت اول برنامه های سپاه