Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای رشت با انتقاد از ساخت و سازهای غیرمجاز در زمین های نسقی، خواستار وضع قوانین جدید توسط نمایندگان مجلس و حمایت بیشتر دستگاه قضایی از شهرداری در برخورد با متخلفین شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «امیر حسین علوی» در نطق پیش از دستور یکصد و هشتاد و دومین جلسه شورای شهر که امروز( چهارشنبه، ۸ بهمن) برگزار شد، خواستار حمایت بیشتر دستگاه قضایی از مقابله شهرداری با ساخت و سازهای غیرمجاز در زمین های نسقی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی با کاربری غیرمرتبط در برخی محلات شهر نگران کننده است.


عضو شورا با بیان اینکه وظیفه شهرداری جلوگیری از این ساخت و سازها است افزود: انتظار می رود دستگاه قضایی به این موضوع ورود کرده و شاهد حمایت بیشتری از شهرداری در برخورد با متخلفان باشیم.

 

« بهراد ذاکری » هم با تایید این سخنان گفت: دو سوم پرونده های ارجاعی به کمیسیون ماده ۱۰۰ به زمین های نسقی و ساخت و سازهای مشکل دار آن ها است.

 

این عضو شورا ادامه داد: عدم برخورداری از استحکام بنا و فروش ساختمان های غیرمقاوم به خانواده ها می تواند منجر به فجایع بزرگ انسانی در زمان حوادث غیرمترقبه باشد.

 

وی با انتقاد از نمایندگان مجلس در بی توجهی نسبت به وضع قوانین جدید در این حوزه اظهار کرد: قانون باید اصلاح شود و هیچ چیز مهمتر از جان مردم نمی تواند برای نمایندگان مجلس باشد و انتظار اینست که نمایندگان به جای حواشی سیاسی نسبت به اصلاح و وضع قوانین جدید در این حوزه اقدام کنند.

 

در پایان این سخنان، مقرر شد نامه ای از طرف شورای رشت برای پیگیری این موضوع به مجمع نمایندگان استان ارسال شود.


« فاطمه شیرزاد» هم در این جلسه، نسبت به وضعیت فاضلاب در مناطق حاشیه نشین رشت هشدار داد.

 

وی با بیان اینکه باید توجه بیشتری به محله های کم برخوردار و به ویژه حاشیه نشین رشت صورت گیرد اظهار کرد: اکثر ساخت و سازهای مناطق حاشیه نشین شهر بر روی زمین های نسقی صورت گرفته و از لحاظ وضعیت فاضلاب این مناطق، نیاز است که شرکت آب و فاضلاب شهری رشت به طور جدی به این محله ها توجه کند.

 

وی افزود: مسائل بهداشتی و سلامت در محله های کم برخوردار و حاشیه نشین به توجه ضروری نیاز دارد و شهرداری در بودجه ۱۴۰۰ افزایش سطح خدمات به این محلات را باید مدنظر قرار دهد.

 

وی از بی توجهی نسبت به فضای سبز و نگهداری بوستان ها و پارک های شهر انتقاد کرد و گفت: اگر پیمانکاران مربوطه نمی توانند از عهده وظایف محوله خود در حفظ و نگهداری فضای سبز شهر برآیند، بهتر است که از هم اکنون در بودجه  سال ۱۴۰۰ قراردادهای جدید با پیمانکاران جدید پیش بینی شود و یا شهرداری خود به وظایف نگهداری فضای سبز اقدام کند.

 

عضو شورا تصریح کرد: حتی نیروهای حجمی حوزه ی فضای سبز هم نسبت به تاخیر در پرداخت حقوق و مزایای خود از پیمانکاران ناراضی هستند.

 

در پایان این جلسه پس از بررسی لوایح شهرداری، طرح ارتقای کارایی سامانه ۱۳۷ شهرداری ظرف مدت یک ماه به امضای اعضای شورا رسید.

پایان پیام/596

منبع: شبستان

کلیدواژه: حاشیه نشین ها زمین های نسقی رشت شورای شهر رشت وضع قوانین جدید ساخت و سازهای زمین های نسقی حاشیه نشین فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۱۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!

جلال ذکایی مدیر برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن ارایه توضیحاتی درباره روند فعلی واردات ساز به کشورمان بیان کرد: بعد از برگزاری اولین نمایشگاه صنعت موسیقی در سال گذشته با موضوع بسیار مهمی مواجه شدیم که طی سال های اخیر در برگیرنده مشکلاتی شده و فعالان این عرصه را با ملاحظاتی روبه‌رو کرده است. در این چارچوب از سال ۱۳۹۷ سازهای موسیقی بر اساس تقسیم بندی چهارگانه کالاهای وارداتی در قانون مقررات صادرات و واردات کالاها، در دسته کالاهای لوکس قرار گرفتند که همین موضوع دل نگرانی هایی را به وجود آورد. این در حالی است که از سال ۱۴۰۰ هم ماجرای واردات سازهای خارجی به دلیل قرار گرفتن در فهرست کالاهای قاچاق که هزینه های ارزی هم دارد، ممنوع اعلام شد. شرایطی که در همان دوران نیز با مشکلاتی روبه‌رو شد و اگر بخواهم مصداقی اشاره ای داشته باشم، موجب توقیف حجم زیادی از ساز در گمرک شد که متاسفانه به نتیجه هم نرسید. شاید در برخی موارد چنین استنباط شود که موضوع واردات ساز ایراد و اشکال شرعی دارد اما تا آنجا که بنده اطلاع دارم، ابزار و ادوات موسیقایی مشکل شرعی ندارند که براساس این تعریف بخواهیم مانع ورود کالا به کشور شویم.

وی تصریح کرد: به اعتقاد بنده در این سال ها در حوزه واردات ساز به کشور «خلط مبحث» اتفاق افتاده و به دلیل همین فرآیند، موضوع واردات ساز با چالش بسیار سختی مواجه شده که طبیعتا برافزایش قیمت سازهای خارجی نیز تاثیرهای چشمگیری باقی می گذارد. ضمن اینکه باید به نکته مهمی هم توجه کنیم که بسیاری از ارکسترها و مجموعه های دولتی و غیردولتی با همین ابزار و ادوات کار می کنند که اگر ماجرا به همین ترتیب هدایت شود بی تردید به سمت مستهلک شدن سازها و گران تر شدن آنها می رویم که طبیعتا در آینده ای نزدیک لطمات زیادی را به فرآیند فروش و نظام اقتصادی موسیقی ایران خواهد زد.

مدیر برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در ادامه صحبت های خود از آغاز رایزنی های خود با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در این زمینه خبر داد و گفت: چندی پیش با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جلسه ای داشتم و در همان جلسه موضوع بازنگری در روند واردات ساز را مطرح کردم که این ماجرای ممنوعیت ساز حداقل مورد بررسی و بازنگری دوباره قرار گیرد. حتی در این زمینه نامه نگاری هایی هم در قالب گزارش های تخصصی به واسطه تلاش معاونت امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با معاونت توسعه تجارت خارجی وزارت صمت انجام گرفت تا این موضوع ضمن بررسی‌های تخصصی در حوزه سازمان توسعه تجارت ایران مورد بازنگری قرار گیرد.

ذکایی در بخش دیگری از صحبت های خود تاکید کرد: امروز فرآیند فروش ساز، فرآیند مرسومی است که در حال انجام است اما موضوع واردات غیرقانونی و موضوعاتی که در این گفت‌وگو به آن اشاره داشتم آسیب بسیار فراوانی به نظام اقتصادی موسیقی ایران به ویژه حوزه فروش سازهای غیرایرانی وارد کرده است. شرایطی که هم در حوزه های مالیاتی هم در حوزه گران شدن بی رویه سازها و موارد مشابه، فرآیند فروش ساز در ایران را وارد بحران جدی کرده است. طبیعتا در همین شرایط آن دسته از هنرجویان علاقه‌مند موسیقی که به لحاظ مالی هم آنچنان سرمایه ای ندارند، نمی توانند با قیمت مناسب ساز مناسب خریداری کنند.

وی در پایان گفت: قطعا در حال حاضر مهم‌ترین مرجعی که می تواند نسبت به حل مشکلات موجود مساعدت‌های لازم را به عمل آورد، وزارت صمت است چرا که در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نامه نگاری‌ها و پیگیری‌ها انجام گرفته و حتی من در جریان هستم که این نامه نگاری در چندین نوبت به وزارت صمت ارایه شده است. به همین منظور از دست اندرکارانی که به نوعی در تسهیل موانع این حوزه نقش موثری دارند، تقاضا می‌کنم تصمیمات جدیدتری را برای بهبود شرایط اتخاذ کنند تا تمامی دست اندرکاران صنعت موسیقی با روال منطقی و معقول به واردات ادوات موسیقی دسترسی داشته باشند.

کد خبر 6097870 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • شهرداری اصفهان نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد اقدام کند
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو