Web Analytics Made Easy - Statcounter

رفیعی گفت: استفاده از ظرفیت مجموعه‌های جوان و حمایت از اقدامات دانش‌بنیان راهکاری مؤثر در رفع مشکلات زیست‌محیطی کشور است.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی شرکت داده کاوان کندو، «سمیه رفیعی» رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی عصر امروز(چهارشنبه، ۸ بهمن) با حضور در دفتر شرکت داده کاوان کندو از روند فعالیت‌های این مجموعه در راستای اجرای پروژه تفکیک از مبداء "دوباره" در رشت بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در این بازدید ضمن تقدیر از روند فعالیت‌های مجموعه داده کاوان کندو اظهار داشت: شیوه مبتنی بر تفکر و علم فعالیت این مجموعه امری است که می‌تواند به الگویی در سراسر کشور تبدیل شود.

 

رفیعی با اشاره به وجود برخی مشکلات زیست‌محیطی در کشور عنوان داشت: استفاده از ظرفیت مجموعه‌های جوان و حمایت از اقدامات دانش‌بنیان راهکاری مؤثر در رفع مشکلات زیست‌محیطی کشور است.

 

وی به‌کارگیری روش‌های خلاق را لازمه فعالیت در راستای رفع مشکلات زیست‌محیطی کشور و فرهنگ‌سازی در این حوزه دانست و خاطرنشان کرد: باید تلاش شود تا در این مسیر از داده‌های صحیح و مؤثر برای پیشبرد امور استفاده کرد.

 

رییس فراکسیون محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه بازنگری در قانون پسماند در حال حاضر در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار دارد افزود: از ظرفیت عموم اندیشکده‌ها، مراکز پژوهشی و کانون‌های تفکر در راستای رفع خلاءهای موجود در قانون پسماند استفاده خواهد شد.

 

رفیعی با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی به‌منظور ترویج مدیریت صحیح پسماند در جامعه خاطرنشان کرد: صداوسیما و سایر رسانه‌ها می‌‌بایست نقش پررنگی را تحقق این امر ایفا کنند.

 

مدیرعامل شرکت داده کاوان کندو نیز در این نشست با  تأکید بر لزوم بازنگری در بسیاری از سیاست‌های زیست‌محیطی کشور تصریح کرد: حلقه مفقوده رفع مشکلات زیست‌محیطی بهره‌گیری از مشارکت مردمی است که باید در این بازنگری‌ها لحاظ شود.پ

 

«رضا سلمانی» نقش‌آفرینی مردمی را لازمه پیشبرد مناسب طرح تفکیک از مبدأ دانست و گفت: فرهنگ‌سازی صحیح ازجمله گام‌های مهم و کلیدی در تحقق این امر است.

 

وی ضمن تشریح روند فعالیت اجرای طرح تفکیک از مبداء "دوباره" در شهر رشت ابراز داشت: مراحل اولیه اجرای این پروژه از نیمه دوم بهمن ماه آغاز خواهد شد.

 

مدیرعامل شرکت داده کاوان کندو  تفکیک از مبداء را کلیدی‌ترین راه‌حل مدیریت پسماند دانست و خاطرنشان ساخت: در طرح جامع مدیریت پسماند کشور در افق 1404نیز وضعیت مطلوب پسماند این است که کلیه پسماندهای عادی، تفکیک و بازیافت شوند.

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: مشکلات زیست محیطی مدیریت پسماند بازیافت زباله اقتصاد دانش بنیان رفع مشکلات زیست محیطی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۲۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  باقر مهرعلیلو گفت: در این پایش وضعیت زیست محیطی واحدها از جمله نحوه مدیریت پساب تولیدی واحد، استفاده از سیستم آبپاش در فرایند تولید، میزان فضای سبز و  میزان ذرات محیطی واحدها مورد بازدید و بررسی قرار می گیرند.

وی افزود: ۷ واحد شن  و ماسه در شهرستان چایپاره فعال هستند و بر اساس ماده 27 قانون مالیات بر ارزش افزوده ، در صورت عدم رعایت استانداردهای زیست محیطی مشمول یک درصد عوارض سبز می شوند.
 

دیگر خبرها

  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • ستاد مرکزی راهیان نور از ظرفیت‌های دستگاه‌ها بهره‌مند می‌شود
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره