Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-عضو شورای شهر اهواز با اشاره به حضور نیافتن شهردار برای پاسخ به مشکلات مردم گفت: حضور نیافتن شهردار برای پاسخ به مشکلات مردم در نماز جمعه، پذیرفتنی نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز،انتقادات اعضای شورای شهر اهواز و گلایه نماینده ولی‌فقیه نسبت به عدم حضور شهردار ولو یک بار در سال جاری در میز خدمت نماینده ولی فقیه در روز های اخیر از سوی اعضای شورای شهر اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام جاسم موسی‌پور در جلسه شورای شهر اهواز که امروز در صحن شورا برگزار شد، گفت: از جمله تذکرات بنده به تحریم 3 ماهه جلسات کمسیون و عمران است. این جلسات توسط شهرداری بدون دلیل تحریم شده است.

این عضو شورای شهر پنجم اهواز بیان داشت: عدم حضور معاون شهردار در کمیته آب‌های سطحی نیز مورد تذکر واقع شد و اعضا شورا تذکر را امضا کردند.

موسی‌پور از گلایه نماینده ولی فقیه نسبت به شهردار تصریح کرد: دیگر تذکر انجام شده با توجه به گله امام جمعه از عدم حضور شهردار در میز خدمت با توجه به حضور تمام مسئولان از جمله رئیس دادگستری، فرمانده نیروی انتظامی و سایر مدیران کل استان است. شهردار در سال حتی یکبار هم حضور پیدا نکرده بود در حالی که ارتباط چهره به چهره با شهروندان نباید حذف شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران در اهواز: 300 میلیارد تومان به طرح‌های فاضلاب خوزستان اختصاص یافتخطر بیخ گوش کودکان اهوازی / چرا شهرداری اهواز نرده‌های رودخانه کارون را ‌هنوز ترمیم نکرده است؟ + فیلمنمایندگان خوزستان در مجلس از تصویب بودجه انتقال آب کارون جلوگیری کنند

رئیس کمسیون فرهنگی شورای شهر اهواز به دیگر تذکرات اشاره کرد و گفت: در بحث آتش سوزی صفیره و رفت و روب شهر چیزی که در تعهدات قید شده با آن چیزی که در میدان می بینیم متفاوت است.

این عضو شورای شهر پنجم بیان داشت: جاده علی آباد، جاده بهارستان، زیر گذر پردیس با آن پیچ‌های خطرناک یکی دیگر از موارد تذکرات ما بود.

وی با بیان این‌که تذکر و سوال حق قانونی شورا است، خاطر نشان کرد: ترمیم سالن‌های ناشی از آتش سوزی سایت صفیره، چاله چوله‌ها و نوارهای حفاری پارک هاو پارک عین دو از جمله تذکرات من به شهردار بود این تذکرات روال عادی و معمول شورا است.

حجت‌الاسلام موسی‌پور با اشاره به تذکر به شهردار در‌خصوص انجام کارهای روتین شهرداری، گفت: پس از تذکر به شهرداری، من و بستگانم مورد تهدید قرار گرفته‌ایم اما هراسی ندارم و از وظایف قانونی خود کوتاه نمی‌آیم؛ اگر طبق مهلت داده‌شده، به این تذکرات عمل نشود، حتی اگر تنها بمانم، مراحل بعدی را انجام خواهم داد.

محمد جعفر فلسفی عضو کمسیون عمرانی شورای شهر اهواز در ادامه اظهار داشت: فرهنگ سراهای ملاشیه و آخر اسفالت از دوره‌های قبل با پیشرفت 60 درصد بودند و در حال حاضر نیز با همین میزان پیشرفت هستند و تغییری در پیشرفت آن‌ها حاصل نشده است.

این عضو شورای شهر ادامه داد: علی‌رغم تذکر بازرسی کل قوه قضاییه مبنی بر‌اینکه باید تا 20 دی‌ماه باید مشاور طرح جامع توسط شهردار معرفی می‌شد که آن نیز مانند موارد قبل انجام نشد.

فلسفی بیان داشت: شهرداری به‌ جای جو‌سازی‌های رسانه‌ای به‌دنبال حل مشکل باشد. اگر این تذکرات رعایت و مشکلات مورد تذکر حل شوند بنده دیگر اصراری بر تذکر و استیضاح ندارم.

وی با اشاره به شعار نهضت آسفالت شهرداری گفت: ما هیچوقت از نهضت آسفالت و آسفالت‌کردن خیابان‌های شهر سخنی نگفتیم بلکه هدف ما پر کردن چاله‌چوله های خیابان‌ها با توجه به بضاعت مالی، واقعیت‌های شهر اهواز و زیر‌ساخت‌های شهر بوده است.

این عضو شورا ادامه داد: شورا همواره خواسته‌های خود را منطبق با واقعیات ارائه کرده و تا جایی که شرایط مهیا بود حرکت و برنامه ارائه کردیم، اکنون شهردار به‌جای پاسخگویی به مردم، شورا را متهم می‌کند.

این عضو شورای شهر با اشاره به نخستین مورد آب‌گرفتگی که سال گذشته اتفاق افتاد؛ تصریح کرد: شهردار در 6 آبان‌ماه 98 با حضور در برنامه بی‌تعارف صداوسیمای خوزستان گفت: خیلی روشن و صریح به مردم عرض می‌کنم شهر اهواز با میزان بارندگی کم نیاز به شبکه دفع آب‌های سطحی با هزینه 10 میلیارد تومان ندارد. اگر اشکالات شبکه فاضلاب برطرف شود دیگر هیچ مشکلی در دفع آب‌های سطحی ناشی از بارندگی نخواهیم داشت.

فلسفی با بیان اینکه جهت‌گیری شهرداری باید در راستای منافع کلانشهر اهواز باشد، تاکید کرد: ما در شورای شهر اهواز شهرداری را هیچ‌گاه وادار به تامین 10 میلیارد‌تومان اعتبار جهت راه‌اندازی شبکه آب‌های سطحی نکردیم و موضع ما و جهت‌گیری ما در راستای داشتن طرح جامع برای حل این معضل مکرر بوده است.

رئیس کمسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای شهر اهواز به داشتن برنامه برای حل مشکلات شهر اهواز تاکید کرد: تاکید ما بر داشتن برنامه و حرکت متناسب با شرایط بود که در نهایت شورا به تنهایی کمیته دفع آب‌های سطحی را تشکیل داد. از طرفی طرح ضربتی دفع آب‌های سطحی نیز حاصل تلاش شورا بود. 

انتهای پیام/341/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میزان بارندگی میزان بارندگی عضو شورای شهر شورای شهر اهواز دفع آب های سطحی عضو شورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۳۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خلجی با تأکید بر اینکه از ابتدای دولت مردمی سیزدهم نگاه دولت بر حل مسائل شهری و کمک در این حوزه بوده است، گفت: طی ۲.۵ سال گذشته ناوگان عمومی شهر زنجان با نگاه حمایتی دولت نوسازی شد در حالیکه در ۱۰ سال گذشته چنین کمکی نشده بود و با کار‌های انجام گرفته ۲۴ دستگاه سنگین تحویل شهرداری‌ها شد.

وی افزود: سرانه بودجه شهری از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ برابر با ۳۶۰ درصد افزایش یافته و ۹۴ میلیون متر مربع به فضای سبز شهری اضافه شده که یکی از موفقیت‌های شهرداری‌های استان همین موضوع است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری زنجان ادامه داد: بیش از ۴۵۴ هزار تن آسفالت در شهر‌های استان آسفالت‌ریزی شده است که بیش از ۸۰ درصد آمار متعلق به شهر زنجان بوده و این امر کام مردم شهر را شیرین کرده است.

خلجی به ارزیابی عملکرد شورا‌های اسلامی اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۱۱۳ عضو شورای شهر استان در ۲۱ شهر فعالیت می‌کنند در حالیکه در ارزیابی ها، شورای اسلامی شهر زنجان به عنوان شورای برتر انتخاب شد.

وی با تأکید بر اینکه خدمات این نهاد در بسیاری از موارد به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است، گفت: در حال حاضر شهر زنجان ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که به همت شهردار و اعضای شورا تبدیل به یک کارگاه عمرانی شده است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری زنجان ادامه داد: طبق ماده ۶۸ قانون شهرداری و شورا باید ۴۰ درصد مجموع درآمد آنها در بخش عمرانی استفاده شود، اما در شهر زنجان ۶۰ درصد بودجه در این محل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خلجی با بیان اینکه بیش از ۹۱ درصد مصوبات شورای شهر زنجان مصوب و اجرا شده است، گفت: تاکنون مصوبات مشکل‌داری را در شهر شاهد نبودیم و در شورای اسلامی شهر زنجان بدون هیچ حاشیه‌ای و وابستگی با تمام قدرت، اقدامات لازم در خصوص مسائل شهری انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • استیضاح شهردار ارومیه ناکام ماند
  • شهردار این شهر توسط عضو شورای شهر ربوده شد
  • اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم
  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • وزیر کار: تعیین دستمزد توسط مجلس گلایه‌ها را کاهش می‌دهد
  • تاکید رئیس قوه قضائیه در راستای عدم تأثیرپذیری از فضاسازی‌ها
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری