Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران گفت: مجوز مراکز تکثیر میگو در استان گلستان صادر شده که یک مرکز به بهره‌برداری رسیده و ۵ مرکز دیگر نیز احداث خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حسین عبدالحی عصر امروز در جلسه بررسی وضعیت توسعه سایت میگوی گمیشان اظهار داشت: فاز نخست این سایت در 4 هزار هکتار احداث شده اما به علت بروز بیماری لکه سفید در این سایت بخشی از مزارع امسال مورد استفاده قرار نگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این یک اتفاق کم نظیر است که در نخستین سال بعد از بیماری، تولید میگو در مزارع درگیر افزایش پیدا کرده است و نشان از مدیریت مناسب این بیماری دارد.

معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران افزود: قرار است سال آینده 80 مزرعه در قالب یک‌هزار و 200 هکتار به بهره‌برداری برسد برای همین زیرساخت‌های مورد نیاز آن باید سریع‌تر فراهم شود تا برای بهره‌برداری مشکلی ایجاد نشود.

وی گفت: در سایت پرورش میگوی گمیشان بحث پرورش، تولید غذا و عمل اوری وجود دارد اما در زمینه تکثیر بچه میگو مشکلاتی وجود داشت. با توجه به محدودیت‌هایی که وجود داشت جلساتی بین دامپزشکی و شیلات برگزار و مجوز احداث مراکز تکثیر صادر شد.

3600هکتار به اراضی پرورش میگو استان بوشهر افزوده شد + فیلماراضی پرورش میگوی استان بوشهر به 8هزار هکتار افزایش یافتاراضی پرورش میگو در کرگان میناب به متقاضیان بومی واگذار می‌شود

عبدالحی اضافه کرد: از 6 مجوز صادر شده یک مرکز تکثیر بچه میگو در گمیشان ایجاد شد و 5 مرکز دیگر نیز با مشارکت بخش خصوصی ایجاد خواهد شد. این کار می تواند زنجیره تولید میگو را در استان تکمیل کند. ضمن اینکه با توجه به برنامه توسعه استان باید این مراکز رودتر احداث شود.

سیدجواد قدس علوی، مدیرکل شیلات گلستان هم در این جلسه گفت: فاز دوم مجتمع پرورش میگوی گمیشان در 6 هزار هکتار برنامه ریزی شده است و با تفاهم‌نامه‌ای که با قرارگاه خاتم‌الانبیا داریم امیدواریم این پروژه و تفاهم نامه نهایی شود.

وی با اشاره به پیگیری تامین مالی این پروزه افزود: فاز دوم این پروژه به 2 هزار میلیارد تومان سرمایه گداری نیاز دارد که با مشارکت بخش خصوصی تامین خواهد شد.

انتهای پیام/581/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پرورش میگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۳۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد

تین نیوز

 رئیس مرکز مدیریت راه های کشور گفت: دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت مرکز مدیریت راه ها فراهم شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، منصور فخاران، رئیس مرکز مدیریت راه های کشور با بیان این که این مرکز برای اولین بار اقدام به تهیه و ارائه نقشه مترویی کرده است، گفت: دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور با هدف تسهیل شناسایی مسیرهای مهم به کاربران جاده ای به ویژه کاربران حمل و نقل عمومی و ترانزیتی در شناسایی راه های اصلی و شهرهای میانی کشور در سایت مرکز مدیریت راه ها فراهم شد.

فخاران ادامه داد: برای این کار ابتدا شهرهای با جمعیت بالا و یا شهرهای دارای اهمیت از نظر حمل و نقل شناسایی شده و پس از تعیین مبادی و مقاصد دارای اولویت با در نظر گرفتن میزان تردد به دست آمده از سامانه های هوشمند و درنظرگرفتن تقسیم بندی راه های کشور در نقشه پایه سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای اقدام به تهیه نقشه مترویی راه های سراسر کشور شده است.

وی افزود: در نقشه مترویی مسیر بین دو شهر به صورت خیلی خلاصه و مختصر قابل مشاهده است.

فخاران با اشاره به این که نقشه مترویی یا ترازنیت مپ یک نقشه توپولوژیکی شماتیکی است، گفت: این نقشه می تواند برای نشان دادن مسیرهای شریانی، شهرهای میانی و ایستگاه های درون یک سیستم حمل و نقل عمومی مسیرهای اتوبوسی، تراموا، حمل و نقل سریع، راه آهن یا کشتی استفاده شود.

فخاران با بیان این که عملکرد اصلی نقشه های مترویی کمک به کاربران برای استفاده مؤثر از سیستم حمل و نقل عمومی است، گفت: این نقشه ها را می توان در پایانه های حمل ونقل در اختیار عموم کاربران جاده ای قرار داد.

به گفته رئیس مرکز مدیریت راه های کشور، بر خلاف نقشه های معمولی، نقشه های مترویی معمولاً از نظر جغرافیایی دقیق نیستند، ولی از خطوط مستقیم و زوایای ثابت استفاده می کنند و اغلب مسیرهای ممکن بین مبادی و مقاصد را نشان می دهند و شهرها (ایستگاهای درون شهری) موجود را به صورت فشرده نمایش می دهند.

گفتنی است نقشه مترویی راه های کشور در سایت www.۱۴۱.ir قابل دسترس هم وطنان است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تخصیص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث مخزن آب آشامیدنی در گوجان
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • ساخت مسجد جامع سکینه خاتون (س) در شهرک گلستان شیراز
  • انهدام باند قمار و شرط‌بندی آنلاین در گلستان
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • آیین کلنگ زنی احداث ۱۳۴ واحد نهضت ملی مسکن در شهر گهرو برگزار شد
  • مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد