Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- ایلام؛ فاطمه فتاحی: هلیلان در سال ۱۳۹۸ با جدا شدن از شهرستان چرداول به شهرستان ارتقاء یافت و تبدیل به یازدهمین شهرستان استان ایلام شد؛ فقر و محرومیت این شهرستان بار سنگینی بر دوش مردمانش شده و سبب مشکلات و آسیب‌های اجتماعی فراوانی نظیر اعتیاد، خودکشی و... شده است.

سازمان بهزیستی در راستای ارائه خدمات از جمله خدمات اجتماعی به مددجویان تحت پوشش خود و همچنین سایر مردم منطقه اقدام به راه اندازی مراکز مثبت زندگی کرده؛ این مراکز در مناطق و محلاتی که به سازمان بهزیستی دسترسی ندارند، احداث می‌شوند تا سبب سهولت دستیابی مردم به این خدمات شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهریور ماه بود که مدیر کل بهزیستی استان ایلام در بازدید از دفتر خبرگزاری فارس از ساخت یک پایگاه خدمات اجتماعی و دو مرکز مثبت زندگی در شهرستان محروم هلیلان خبر داد, حال پیگیری مراحل ساخت و امور مربوط به این مراکز را در این گزارش مورد توجه قرار داده‌ایم.

احداث دو مرکز مثبت در هلیلان 
 
جلیلیان از ساکنین شهرستان هلیلان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: برای شهرستان هلیلان دو مرکز در نظر گرفته شده یک مرکز برای بخش زردلان و دیگری بخش توحید است؛ بنابر گفته‌ها تا قبل عید این مراکز به دو نفر از افراد متاقضی و مددجو تعلق خواهد گرفت.

وی افزود: هلیلان سرشار از آسیب‌های اجتماعی، بیکاری و مشکلات معیشتی است که به دنبال خود مشکلات بیشتری به وجود آورده و سبب بسیاری از آسیب‌های جدی در این شهرستان شده است.

لزوم رفع آسیب‌های اجتماعی

یکی دیگر از اهالی شهرستان هلیلان گفت: امیدوار هستم که این گونه پایگاه‌ها بتوانند بخشی از آسیب‌های اجتماعی که بر روح این مردم مظلوم نقش بسته است را التیام ببخشد.

مراکز مثبت، یک بهزیستی کوچک است

زهرا همتی مدیرکل بهزیستی استان ایلام گفت: مراکز مثبت زندگی، در واقع یک بهزیستی کوچک برای مددجویانی که ساکن مناطقی هستند که به خدمات بهزیستی دسترسی ندارند، است.

وی افزود: در حال حاضر نزدیک به مجوز 44 مراکز مثبت زندگی اخذ شده که 42 مرکز آن آماده افتتاح است و در ایام دهه مبارک به طور رسمی افتتاح خواهند شد و شروع به کار می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی استان ایلام در ادامه گفت: در تمام محلات شهرستان ایلام مراکز مثبت زندگی وجود دارد ک تمام مددجویان برای دریافت خدمات به آن مرکز مراجعه می‌کنند. 

وی افزود: چندین پایگاه اجتماعی در استان ایلام در حال فعالیت هستند که به احتمال زیاد این پایگاه‌ها در مراکز مثبت زندگی ادغام خواهند شد به این دلیل که قرار است مراکز مثبت زندگی کلیه خدمات سازمان بهزیستی را به مردم ارائه بدهد.

همتی ادامه داد: اردیبهشت ماه برای جذب مددکاران در مراکز مثبت زندگی فراخوان داده شد؛ بیشت از سیصد نفر متقاضی این مراکز شدند، که در طی دو مرحله ثبت نام و مصاحبه 44 نفر انتخاب شدند و این افراد در مراکز خود مشغول به کار هستند و دهه فجر کار خود را به صورت رسمی آغاز می‌کنند.

وی در پایان گفت: پرونده‌های تمامی مددجویان تحت حمایت ما به این مراکز داده شده که بررسی شوند و مددکار موظفند برای بررسی شرایط مددجویان به منازل آنها بروند؛ این بازدید از مددجویان از طریق اپلیکیشن صورت می‌گیرد که مددکار موظف می‌شود مکان منازل مددجو را وارد کند و حتما در آن محل حضور داشته باشد تا ثبت نهایی شود این به این معناست که از تمامی منازل مددجویان بازدید می‌شود.

انتهای پیام/ 9708

منبع: فارس

کلیدواژه: زهرا همتی مدیرکل بهزیستی استان ایلام مراکز مثبت زندگی مراکز مثبت زندگی آسیب های اجتماعی شهرستان هلیلان استان ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۵۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳

سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران با اشاره به هزینه‌های تمام شده معاینه‌ فنی خواستار افزایش این تعرفه شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی میرزایی قمی؛ سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران با انتقاد از عدم افزایش سالانه تعرفه‌های معاینه فنی اظهار کرد: امسال تعرفه‌های معاینه فنی تغییری نکرده است و این در حالی است که هزینه‌های مراکز معاینه فنی با توجه به افزایش نرخ تورم و هزینه‌ها به صورت چشمگیری افزایش داشته است.

وی با بیان این‌که افزایش تعرفه‌ها در سال 1402 پس از سه سال تناسبی با هزینه‌های جاری مراکز نداشته و این خدمات را با مشکلات متعددی مواجه کرده است، افزود: عدم تغییر سالانه تعرفه معاینه فنی متناسب با رشد هزینه‌ها و نرخ تورم به صورت عمومی مراکز معاینه فنی کشور را با مشکلات جدی در بخش نیروی انسانی و نگهداری تجهیزات در شرایط استاندارد مواجه کرده و با توجه به اینکه در وضعیت کنونی نوع تعرفه‌ها به گونه‌ای است که هزینه‌ها را پوشش نمی‌دهد، لذا امکان این که مراکز معاینه فنی در سطح کشور به سمت کاهش کیفیت کار و تخطی از ضوابط دستورالعمل‌های ابلاغی دولت در این ارتباط سوق داده شوند و از کیفیت خدمات خود بکاهند وجود دارد.

وی با اشاره به این‌که شهرداری تهران با تخصیص بودجه بخشی از هزینه مراکز معاینه فنی تحت تملک خود را تامین می‌کند، تصریح کرد: مراکز معاینه فنی شهر تهران توسط شهرداری تهران حمایت و بودجه دریافت می‌کنند و البته مراکز معاینه فنی تهران تحت این شرایط توانسته‌اند به فعالیت خود بدون هیچگونه تخطی از ضوابط و دستورالعمل‌های ابلاغی دولت ادامه دهند. شایان ذکر است بخش بزرگی از مراکز معاینه فنی در کشور متعلق به بخش خصوصی بوده و این مراکز با مشکلات متعددی روبرو هستند و عدم افزایش تعرفه‌ها می‌تواند موجب کاهش دقت و صحت آزمون‌های معاینه فنی و یا عدم تجهیز و به‌روزرسانی دستگاه‌های مربوط به آزمون‌های معاینه فنی شود.

سرپرست ستاد معاینه فنی با تاکید بر این‌که به شدت پیگیر هستیم که امسال تعرفه‌ها متناسب با هزینه خدمات افزایش یابد، ادامه داد: براساس محاسبه ریز هزینه‌های مراکز معاینه فنی نرخ صدور گواهی معاینه فنی حداقل 320 هزار تومان برای مراجعه نخست خودروهای سبک ارزیابی می‌شود که این نرخ در حال حاضر 92 هزار تومان است و تنها حدود یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد. امیدواریم با ابلاغ تعرفه جدید در آغاز سال شرایطی فراهم شود که مراکز معاینه فنی بتوانند به حیات خود ادامه دهند. البته این موردی است که می‌بایست توسط وزارت کشور به دولت پیشنهاد شود.

وی با اشاره بدین موضوع که تعرفه معاینه فنی توسط دولت تعیین می‌شود، گفت: براساس قانون هوای پاک نرخ بهای خدمات صدور گواهی معاینه فنی توسط وزارتخانه‌های کشور و راه و شهرسازی تعیین و در نهایت توسط هیات وزیران تصویب می‌شود که این فرایند و طی مراحل قانونی آن موجب می‌شود این افزایش با تاخیر انجام شود. بدون تردید این رویه تعیین تعرفه توسط دولت که در قانون تبیین شده نیازمند اصلاح بوده و مورد پیشنهاد است که تصمیم سازی و تعیین آن به صورت مستقیم به وزارتخانه‌های مسئول در این حوزه و یا شوراهای اسلامی شهر تفویض شود.

میرزایی قمی گفت: با توجه به تفاوت قیمت زمین در شهرها، هزینه تمام شده انجام معاینه فنی در نقاط مختلف کشور متفاوت بوده و تعیین این تعرفه لازم است به صورت محلی توسط شوراهای اسلامی شهر با توجه به ارزیابی قیمت تمام شده همان شهر تعیین و تصویب شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه