Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حسین تنها طلب معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی گفت: با آبی شدن وضعیت خراسان رضوی از نظر شیوع ویروس کرونا، پایگاه‌های غربالگری بینایی در سراسر استان فعالیت مجدد خود را از سر گرفته‌اند.
او افزود: والدین می‌توانند از طریق تماس با بهزیستی شهرستان‌های محل سکونت‌شان، از محل و زمان انجام غربالگری کودکان‌شان اطلاع حاصل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی در خصوص پایگاه‌های غربالگری بینایی مشهد ادامه داد: یک پایگاه مرکزی و اصلی غربالگری بینایی در بلوار اقبال لاهوری این شهرستان واقع شده که شهروندان می‌توانند با شماره تلفن ۳۵۰۱۹۵۱۶ با آن تماس بگیرند و از نشانی نزدیک‌ترین پایگاه غربالگری بینایی به محل سکونت‌شان مطلع شوند. بیشتر بخوانید در آینده ای نزدیک با سونامی نزدیک بینی روبرو هستیم تنها طلب با اشاره به  اینکه تمام کودکان سه تا شش سال مشمول این طرح هستند؛ بیان کرد: برای مددجویان بهزیستی و کمیته‌ی امداد امام خمینی و نیز برای خانواده‌های کم‌بضاعت، عینک رایگان، جراحی رایگان و خدمات اپتومتری و بینایی سنجی رایگان انجام می‌شود.
او تصریح کرد: غربالگری آمبلیوپی یا تنبلی چشم به صورت حضوری انجام می‌شود و چنانچه در مرحله‌ی معاینه، تشخیص داده شد که نیاز به معاینه و بررسی دقیق‌تری هست کودک به اپتومتریست معرفی می‌شود.
معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی تاکید کرد: پس از بینایی‌سنجی که منجر به تشخیص سلامت یا اختلال بینایی می‌شود اگر نیاز به بررسی‌های تخصصی و احیانا جراحی باشد، کودک به متخصص چشم‌پزشکی معرفی خواهد شد تا کار درمان را پیگیری نماید.
تنها طلب اظهار کرد: بیش از ۵ هزار کودک در ۱۵ سال گذشته از طریق این برنامه، از مشکلات جدی بینایی که ممکن بوده منجر به نابینایی یا کم‌بینایی شدید و یا مشکلات حاد و مزمن بینایی شوند نجات یافته‌اند.   انتهای پیام//م.ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پایگاه غربالگری بینایی بینایی سنجی رایگان شیوع ویروس کرونا غربالگری بینایی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۳۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • برنامه ریزی برای برگزاری یادواره ملی شهدای ترور خراسان رضوی
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی