Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمدعلی شریکیان مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در حال حاضر سطح فضای گلخانه‌ای استان به ۶۰ هکتار رسیده که البته ۱۰ هکتار دیگر نیز در دست احداث است، بیان کرد: خراسان شمالی طی چند سال اخیر در زمینه ایجاد فضای گلخانه‌ای هشت پله رشد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریکیان با بیان اینکه در هشت سال گذشته سطح گلخانه‌های استان از ۱۰ هکتار به ۶۰ هکتار افزایش یافته است، گفت: در حال حاضر جایگاه استان در صنعت گلخانه داری کشور در زمینه ایجاد گلخانه هشت پله ارتقا یافته است.

بیشتر بخوانید

افزایش ۱۰ برابری محصولات گلخانه‌ای خراسان شمالی

او اظهار کرد: رویکرد مهم وزارت جهاد کشاورزی در تولید محصولات سبزی و صیفی جات به سوی ایجاد واحد‌های گلخانه‌ای است تا منابع آبی برای کشت این محصولات مدیریت و صرفه جویی شوند.

شریکیان در ادامه بیان کرد: با توجه به اینکه کشت محصولات در گلخانه ها، آب کمتری را می‌طلبد، دفع آفات در سالن‌های گلخانه به راحتی کنترل می‌شوند، بهره وری تولید و اشتغال در گلخانه‌ها بالا است، در همین راستا، سازمان جهاد کشاورزی استان نیز فرآیند صدور مجوز برای احداث گلخانه‌ها در استان را تسهیل کرده است.

او عنوان کرد: این سازمان برای توسعه سالن‌های گلخانه‌ای در استان به منظور افزایش میزان تولید محصولات گلخانه‌ای و ایجاد اشتغال بیشتر، انجام برنامه‌های ترویجی و آموزشی را در دستور کار قرار داده است که این دوره‌های آموزشی هر ساله برگزار می‌شود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی عنوان کرد: برگزاری این دوره‌های آموزشی و ترویجی و آشنایی با مزایای کشت محصولات در سالن‌های گلخانه‌ای موجب شده اند که تمایل به سوی گلخانه داری در استان طی چند سال اخیر رشد خوبی داشته باشد.

شریکیان بیان کرد: در فضای گلخانه‌ای استان به طور عمده محصولات سبزی و صیفی جات کشت می‌شوند البته در عین حال، بخشی دیگر از محصولات گلخانه‌ای استان شامل تولید انواع نشاء، نهال همچنین گل‌های زینتی و آپارتمانی هستند.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برگزاری دوره آموزشی گلخانه ای گلخانه ای خراسان شمالی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۷۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی

محمد علی نیکبخت در حاشیه بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران ( ایران اکسپو ۱۴۰۳) با تعدادی از تولید کنندگان و صادرکنندگان دیدار کرد و از آنان خواست برای ایجاد زنجیره ارزش راهبردی محصولات کشاورزی تلاش و کمک کنند.

او کشاورزی را « محور اقتصاد مقاومتی » دانست و به تولید کنندگان و صادرکنندگان اطمینان داد که وزارت جهاد کشاورزی بر اساس وظایف و ماموریت های قانونی خود در کنار آنان می ایستد.

نیکبخت هدف اصلی وزارت جهاد کشاورزی در سال جهش تولید با مشارکت مردم را « توسعه زیرساخت‌های تولید » اعلام کرد و افزود: تا جایی که ظرفیت تولید در داخل کشور وجود داشته باشد اجازه واردات نخواهیم داد.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه های داخلی و بین‌المللی فرصتی است تا راه های افزایش و بهبود کیفیت تولید و رشد صادرات و درآمد زایی برای کشور ایجاد و هماهنگ شود.

اوگفت: برقراری ارتباطات چند سویه در نمایشگاه ها زمینه ساز حرکت زیر بنایی و جهادی افزایش تولید و تقاضا محور شدن محصولات کشاورزی است.

نیکبخت با ابراز خرسندی از حضور شرکت های موفق و کارآفرینان بزرگ در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ افزود: اطمینان دارم ظرفیت برای تولید محصولات کشاورزی در کشور فراوان است.

در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو که میزبان بیش از ۲ هزار بازرگان و سرمایه گذار خارجی در محل نمایشگاه های بین المللی تهران است محصولات و دستاورد ها در حوزه های مختلف صنعتی و کشاورزی در هفت گروه کالایی از جمله صنایع غذایی و محصولات و ماشین آلات کشاورزی و محصولات شیلاتی عرضه شده است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: اگر دستگاه های دولتی با « نگاه حمایتی و تسهیل گرا » در کنار تولید و صادر کنندگان قرار گیرند ظرفیت و توان تولید و صادرات محصولات کشاورزی ایران چندین برابر افزایش خواهد یافت.

او، ورود توان علمی و تحقیقاتی دانشگاه ها، شرکت های دانش بنیان و پارک های علمی و فناوری به حوزه کشاورزی را اجتناب ناپذیر خواند و اظهار داشت: تولید علمی و مدرن می تواند به ارزش افزوده بیشتر کمک کند تا شرایط افزایش تولید و بهبود کیفیت و رشد سودآوری در عرصه‌های مختلف کشاورزی فراهم شود.

نیکبخت در جریان بازدید از نمایشگاه تلاش داشت تا بیشتر مشکلات و نظرهای تولید و صادرکنندگان را بشنود ؛ به دیدارهای خود با وزیران و مقامات بسیاری از کشورها اشاره کرد که همواره از کیفیت بسیار عالی محصولات ایرانی ابراز رضایت می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی