Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزارش فارس از کرمان، علی زینی‌وند در دیدار دکتر امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اظهار کرد: در مجموع پذیرش دانشگاه‌ها پایین آمده است و تمایل به رشته‌های بدون بازار کار وجود ندارد.

استاندار کرمان عنوان کرد: گسترش بی‌قد و قواره دانشگاه‌ها در دولت‌های قبل اتفاق بدی برای دانشگاه‌ها بود، رقابت منفی ایجاد کرد و به حیثت علم آسیب وارد کرد و خسارت به دولت و منابع ملی تحمیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه یک آشفتگی در آموزش عالی به وجود آمد، ادامه داد: در نظام آموزش عالی آسیب‌های زیادی داریم که یکی بومی‌گزینی است و طبقاتی ایجاد کرده و دسترسی همه به کرسی‌های خوب را برای همه فراهم نمی‌کند.

دانشگاه‌های علمی کاربردی و فرهنگیان در روند توسعه تأثیرگذارند

زینی‌وند تصریح کرد: دانشگاه علمی کاربردی و فرهنگیان تاثیرگذاری زیادی در آینده جامعه می‌گذارند و روند توسعه را تحت تاثیر دارند.

وی در خصوص تاسیس هدفمند رشته‌های دانشگاهی گفت: ظرفیت‌های فعالی در استان در صنعت و معدن وجود دارد که یکسری مباحث هم مغفول مانده است. سهم کرمان در بخش خدمات اشتغال بسیار پایین است. در حوزه خدمات جای مانور زیادی داریم. ظرفیت گردشگری استان که بخش کمی از آن به فعلیت رسیده است، دانشگاه علمی کاربردی می تواند این موارد را در هدفگذاری آموزشی خود قرار دهد.

استاندار کرمان خاطرنشان کرد: در مشاغل کوچک خانگی به دلیل حجم بالای شغلی که ایجاد می‌کند و سرمایه‌گذاری کم، به زیرساخت نیاز دارد و به شدت می‌تواند در بازه زمانی کم حجم بالایی از ثروت ایجاد کند.

وی اضافه کرد: در حوزه کشاورزی الان هزینه نیروی انسانی و آبی که مصرف می‌شود با ثروت و محصول تولیدی آن همخوانی ندارد و منفی است. ارزش ثروت و آب و نیروی انسانی از محصول تولیدی بالاتر است، می‌توانید در مکانیزاسیون و مباحث مرتبط با کشاورزی وارد شوید و تولید محصولات هدفمند در دانشگاه‌ها باید شکل گیرد.

زینی‌وند ابراز کرد: نیمی از ظرفیت دانشگاه علمی کاربردی خالی است و سرمایه ملی است که می‌شود رشته هایی را هدفمند کار کرد.

محمدحسین امید رئیس دانشگاه علمی کاربردی هم در این دیدار اظهار داشت: در تمام استان‌ها تفاهم‌نامه‌ای با استانداران داریم مبنی بر اینکه براساس توسعه استان، نیاز کار استان و مهارت‌ها را تامین کنیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد مراکز در کرمان خوب است و صندلی‌های خالی برای دانشجو داریم، افزود: برای مراکز تخصصی هم آمادگی داریم، برای صنعت مس مرکزی راه‌اندازی شود، همچنین مرکز ارگ جدید را توسعه دهیم.

امید، عنوان کرد: ظرفیت پذیرش دانشجو بیشتر از تعداد دانشجویان است، ما ۶۰۰ هزار نفر ظرفیت پذیرش داریم الان ۵۰ درصد آن خالی است.

وی با ذکر این مطلب که براساس برنامه‌های توسعه‌ای استان آمادگی ایجاد رشته داریم، ادامه داد: دستگاه‌ها نیازشان را بگویند.ضمن اینکه برای دوره‌های کوتاه مدت هم آمادگی داریم کارهای ارتقاء علمی انجام شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور متذکر شد: می‌توانیم مراکز علمی کاربردی در شهرها را تجمیع کنیم که امکان آن در استان وجود دارد و دانشکده‌های علمی کاربردی ایجاد کنیم و چند حوزه شغلی را پوشش دهند.

انتهای پیام/۸۰۰۱۷/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: محمدحسین امید رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمان دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۷۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس دانشگاه شاهد : باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهیم/ سال گذشته ۵۰ دانشجو از کشورهای مقاومت را بورسیه کردیم

رییس دانشگاه شاهد با تاکید بر اینکه این نظام جمهوری اسلامی حق دارد دانشگاهی داشته باشد که دانشجویان متناسب با ارزش‌های خود تربیت کند، گفت: در حوادث ۱۴۰۱ حتی یک مورد بی‌احترامی به نظام از سوی دانشجویان ندیدیم.   به گزارش ایسنا، احمد چلداوی در نشست خبری که امروز در ساختمان معاونت پژوهشی دانشگاه شاهد برگزار شد، به تحصیل بیش از ۶۰۰۰ دانشجو در سطوح مختلف در دانشگاه اشاره کرد و گفت: جمعیت دانشجویی این دانشگاه متشکل از ۵۰ درصد دختر و ۵۰ درصد پسر است. همچین تعداد ۳۴۴ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد مشغول تدریس هستند.   رییس دانشگاه شاهد با بیان اینکه در حال حاضر سرانه متوسط مقالات بین المللی این دانشگاه  ۱/۵ مقاله به ازای هر استاد است، اظهار کرد: در حوزه پژوهش نیز بودجه پژوهشی دانشگاه شاهد ۱۰ برابر شده است و پژوهانه اساتید نیر به همین میزان افزایش یافته است.   وی همچنین از راه اندازی یک‌هزار متر مربع مرکز نوآوری و  مرکز رشد دانشگاه شاهد خبر داد و گفت: قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در طول دو سال اخیر ۱۷ برابر و مبلغ آن نیز ۱۴ برابر شده است.   رییس دانشگاه شاهد با اشاره به اینکه این دانشگاه وابسته بنیاد شهید است، افزود: پذیرش دانشجو در این دانشگاه به واسطه کنکور سراسری و به صورت غیر متمرکز است و چهار برابر ظرفیت دانشجو به این دانشگاه معرفی که با برگزاری مصاحبه دانشجویان نهایی پذیرش می‌شوند.   چلداوی گفت: خوابگاه متاهلی نداشتیم و در اولین اقدام یک خوابگاه ۳۳ واحدی در مرحله تدوین نقشه است که در محوطه دانشگاه احداث خواهد شد. همچنین در سال جاری ۲۰ هزار مترمربع به فضای آموزشی دانشگاه در حوزه پزشکی اضافه خواهد شد که احداث آن از خرداد ماه آغاز می‌شود.   وی با بیان اینکه دانشگاه شاهد سیاست زده نیست، اما منفعل سیاسی هم نیست، گفت: در حوادث ۱۴۰۱ حتی یک مورد بی‌احترامی به نظام در بین دانشجویان این دانشگاه ندیدیم و دانشجویان درگیر مسائل نشدند، در واقع نظام جمهوری اسلامی حق دارد دانشگاهی داشته باشد که دانشجویان متناسب با ارزش‌های خود تربیت کند و دانشگاه شاهد همان دانشگاه مورد نظر است.   عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت تاکید کرد: تعداد زیادی گردهمایی دانشجویی داشتیم و مناظره‌های سیاسی برگزار کردیم و در دو سال اخیر ۸۹۹ عنوان برنامه تشکل‌ها برگزار کردند.   رئیس دانشگاه شاهد در ادامه با اشاره به واگذاری دیپلماسی علمی جبهه مقاومت به این دانشگاه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: براساس این ماموریت داشگاه شاهد باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهد که سال گذشته ۵۰ دانشجو را از کشورهای مختلف مقاومت بورسیه کردیم و امسال نیز این تعداد افزایش خواهد یافت که در رشته‌های مختلف دانشجویان ۱۸ کشور را جذب و تربیت خواهیم کرد.   وی خاطرنشان کرد: بودجه این ماموریت به صورت جداگانه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران به دانشگاه شاهد اختصاص داده شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • استفاده از برنامه‌های نامزدهای انتخابات در کمیسیون‌های تخصصی
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • رییس دانشگاه شاهد : باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهیم/ سال گذشته ۵۰ دانشجو از کشورهای مقاومت را بورسیه کردیم
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • اخذمجوز پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی