Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بنیاد مستضعفان با اشاره به اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد تومان از سوی این بنیاد به پروژه های محرومیت زدایی، اظهار کرد: بیشترین سهم این پروژه معطوف به حوزه مسکن و به مبلغ ۱۰۸۰میلیارد تومان است. همچنین ۲۱۶ میلیارد تومان به حوزه کمک‌های معیشتی و ۳۶۹ میلیارد تومان به حوزه اشتغال معطوف می‌شود. این رقم برای حوزه گردشگری در حدود ۲۷۸میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محسن منصوری در مراسم آغاز همزمان ۳۰۰۰ میلیارد تومان پروژه های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در سراسر کشور، اظهار کرد: در سال گذشته ۱۲ منطقه هدف آبادی بنیاد مستضعفان به حدود ۲۸ منطقه در ۱۸ استان گسترش پیدا کرده است. در تمام این ۲۸ منطقه سطح اتصال به بدنه انقلابی و مومن در بیشترین حالت خود به سر می‌برد. همچنین در تمام این استان‌ها حتی یک کارمند نداریم و تمام فعالیت ها بر پایه نیروهای جهادی شکل می‌گیرد که خروجی آن منجر به افزایش سرمایه اجتماعی بنیاد مستضعفان در سطح کشور شده است. 


منصوری درباره پیامدهای حاصل از تحقق این پروژه افزود: پیامدهای حاصل از تحقق این سه هزار میلیارد تومان به ساخت بیش از ۲۱ هزار واحد مسکونی برای مستضعفین، احداث ۱۵ مرکز درمانی وتجهیز ۲۸ مرکز درمانی، تجهیز ۱۲۶۰ کلاس، بهسازی ۵۴۸ کیلومتر راه روستایی و آب آشامیدنی ۳۳۰ روستای محروم و... معطوف می‌شود.

 
وی افزود: ۵۵۰ میلیارد تومان از این سه هزار میلیارد تومان ۱۰۰ درصد اجرایی شده است، ۱۲۰۰ میلیارد تومان عملیات اجرایی شروع و در مراحل مختلف پیشرفت فیزیکی قرار دارد. 


معاون بنیاد مستضعفان درباره اقدامات این بنیاد در حوزه مقابله با پاندمی کووید ۱۹ گفت: از جمله اقدامات این بنیاد در حوزه کرونا صرف بیش از ۲۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه بهداشت است. همچنین این بنیاد حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان ظرفیت قرض الحسنه ایجاد کرده‌ است که در حدود ۶۰۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنياد مستضعفان فقر محرومان بنیاد مستضعفان میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۸۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل

رئیس اداره تامین اجتماعی آران و بیدگل از رشد ۶ درصدی بازنشستگان تامین اجتماعی در آران و بیدگل خبر داد و گفت: ۷۲۴ میلیارد تومان مستمری از سوی تامین اجتماعی آران و بیدگل پرداخت شد. - اخبار استانها -

محمدرضا معماری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در آران و بیدگل، اظهار داشت: در سال گذشته 415 نفر از کارگران آران و بیدگلی به افتخار بازنشستگی نائل شدند و تعداد مستمری‌بگیران این شهرستان با رشد شش درصدی به هفت هزار و 330 نفر رسید.

وی با اشاره به فعالیت‌های دولت سیزدهم و برنامه‌ریزی‌های سازمان تامین اجتماعی برای تحقق اصل 29 قانون اساسی، تاکید کرد: دولت سیزدهم به دنبال ارتقای رفاه و عدالت اجتماعی است و به همین دلیل موارد جدیدی همچون بیمه زنان خانه‌دار و بیمه دانشجویی در قالب بیمه فراگیر خانواده ایرانی را به تعهدات خود افزوده است.

وی ابراز داشت: با توجه به اینکه در سال گذشته با معضل کرونا درگیر نبودیم، پرداختی‌های مربوط به تعهدات کوتاه‌مدت سازمان که غرامت ایام بیماری اصلی‌ترین مورد آن به شمار می‌رود باز هم افزایش داشته است و به 360میلیارد تومان رسید که نشان دهنده رشد چهار درصدی است.

رئیس تامین اجتماعی آران و بیدگل ضمن اشاره به بهره‌مندی اتباع مجاز از خدمات تامین اجتماعی در این شهرستان، ابراز داشت: 292 نفر از اتباع مجاز در شهرستان آران و بیدگل از خدمات سازمان تامین اجتماعی بهره‌مند هستند.

معماری، گفت: در سال 1402 در زمینه تعهدات بلندمدت سازمان، به مستمری‌بگیران آران و بیدگلی 724 میلیارد تومان حقوق پرداخت شد که در مقایسه با سال قبل از آن که 476 میلیارد تومان پرداختی انجام شده، رشدی 52 درصدی داشته است.

وی ضمن ابراز خرسندی از پایین‌ بودن پرداخت مستمری بیکاری در شهرستان آران و بیدگل، تاکید کرد: آمار پرداختی بیمه بیکاری در ماه گذشته تنها 176 نفر بوده که نشان از پایین بودن نرخ بیکاری در شهرستان آران و بیدگل است.

رئیس اداره تامین اجتماعی آران و بیدگل ضمن تاکید بر توجه به ارتقای رفاه و عدالت اجتماعی، بیان کرد: در راستای حمایت از بخش تولید و در راستای تحقق شعار سال تقسیط بدهی‌های کارفرمایان بدون اعمال جریمه اضافه و سود در دستور کار قرار گرفت و اقدامات خوبی در این زمینه صورت پذیرفت.

معماری با بیان اینکه شعبه تامین اجتماعی آران و بیدگل، برنامه‌های مختلفی از جمله برگزاری جلسات مشاوره کارگاهی برای کارفرمایان و واحدهای تولیدی پیش‌بینی کرده است، گفت: اجرای این گونه برنامه‌ها در راستای تعامل با کارفرمایان و پیشگیری از مشکلات آنان است.

وی حیات تامین اجتماعی را مرهون کارگر، کارفرما و واحدهای تولیدی دانست و گفت: کارگران و کارفرمایان شرکای اصلی سازمان تامین اجتماعی هستند و هفته کار و کارگر بهانه‌ای برای گرامیداشت تلاش‌ها و زحمات این قشر است.

انتهای پیام/803/

دیگر خبرها

  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • تامین زمین از مولفه‌های مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • سهم ۶۰ هزار میلیاردی اصفهان در مولدسازی
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • پروژه نهضت ملی مسکن از مرز ۲میلیون و۵۴۰ هزار واحد گذشت