Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-04@21:25:35 GMT

ارزش ساختمان‌های فاقد پارکینگ باید کاهش یابد

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۲۸۳۸۲

ارزش ساختمان‌های فاقد پارکینگ باید کاهش یابد

به گزارش خبرآنلاین از چهارمحال : فرهاد رئیسی در جلسه بررسی مشکلات کمیسیون ماده ۱۰۰ اظهارداشت: در حال حاضر شهرکرد با مشکل کمبود زمین مواجه است و در ساخت و سازها ایراداتی وجود دارد در حالی که نباید خارج از چارچوب قوانین اقدامات انجام شود. 

وی با بیان اینکه متخلفان در امر ساخت و ساز حاضر هستند جرایم را پرداخت کنند، افزود: باید به سمت و سویی حرکت شود که متخلف در ساخت و ساز نتواند با این نگاه تخلف و جرایم را پرداخت کند، بنابراین باید نسبت به این موارد حساسیت بیشتر وجود داشته باشد تا تخلفی رخ ندهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه مهندسان ناظر باید به صورت جدی با متخلفان برخورد و تمامی آرایی که صادر می‌شود باید اجرا شود، بیان کرد: جریمه‌ها باید به سمت و سویی برود که پرداخت آن‌ها برای متخلفان به‌صرفه نباشد و در صورتی که مالکی در ساختمان خود پارکینگ را مدنظر قرار نداد و یا پارکینگ را به تجاری تبدیل کرد نباید ساختمان قیمت‌گذاری شود و یا قیمت ملک باید کاهش پیدا کند. 

وی با بیان اینکه تغییر کاربری در پارکینگ‌های مسکونی نباید صورت پذیرد، گفت: ساختمان‌هایی که تخلف می‌کنند نباید در ساخت و ساز پیشروی داشته باشند. 

طیبه شریفی نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: در راستای ایجاد تعامل و وحدت رویه بیشتر باید جلسات هماهنگی بین اعضای کمیسیون ماده۱۰۰ به‌صورت مستمر برگزار شود. 

وی با بیان اینکه کمیسیون ماده ۱۰۰ صلاحیت تغییر کاربری ندارد، گفت: جریمه‌ها باید به سمت و سویی برود که مالک به راحتی نتواند تخلف کند و از موازی کاری پرهیز شود.

امامقلی بلالی رئیس کمیسیون املاک شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه تصریح کرد: در راستای اعمال آرا و جرایم باید یک وحدت رویه ایجاد و مشکلات شهری از جمله ترافیک شهر مد نظر قرار گرفته و این معضل رفع شود. 

وی گفت: با همفکری و تعاملات بیشتر باید مشکل مردم رفع و حق و حقوق شهرداری نیز رعایت شود. 

مصطفی حیدری رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت در شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: در اعمال کمیسیون ماده ۱۰۰ نباید توپ در زمین دیگران انداخته شود چراکه کلید حل این مشکل در دست خودمان است و باید رفع شود. 

وی گفت: قوانین بازدارنده و افزایش جرایم نیز می‌تواند افراد را از تخلف در ساخت و ساز باز دارد اما نباید آرا به گونه‌ای باشد که بین مردم اختلاف ایجاد شود. 

بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در ادامه جلسه بیان کرد: در کمیسیون ماده ۱۰۰ در راستای رفع تخلفات باید عدالت اجرا شود. 

وی افزود: ناظران سازمان نظام مهندسی در مباحث کنترلی باید بر مسائل فنی و ضوابط و مقررات اشرافیت کامل داشته باشند.

مرجان دادایی سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری شهرکرد در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مشکلاتی در کمیسیون ماده ۱۰۰ وجود دارد، بنابراین باید با تعامل و ارتباط بیشتر این مشکلات برطرف شود. 

وی با اشاره به مشکلات پارکینگ گفت: باید مالکان ملزم به تامین پارکینگ در ساختمان شوند و به گونه‌ای عمل شود که آنها نتوانند تغییر کاربری انجام دهند.

دادایی ادامه داد: برخی شعب کمیسیون ماده ۱۰۰ نسبت به تغییر کاربری‌ها ورود پیدا می‌کنند و مشکلاتی را به وجود می‌آورند که این امر برخلاف قواتین و ضوابط است.

48

کد خبر 1480691

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری شهرکرد در ادامه جلسه شورای اسلامی شهرکرد کمیسیون ماده ۱۰۰ ساخت و ساز تغییر کاربری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۸۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب بعد از ظهر امروز پنجشنبه در نشست ستاد استانی اربعین حسینی بیان کرد: امروز کمیته‌های ذیل ستاد اربعین به تشریح گزارش کارهای صورت گرفته پرداختند که در این راستا نیز کارهای خوبی صورت گرفته و امیدواریم انجام تمهیدات لازم به همین منوال تداوم داشته باشد.

وی افزود: مباحث اصلی در جلسه امروز در رابطه با حمل و نقل بود با این هدف که زائران حسینی بتوانند با سهولت تردد کنند. در بخش راه‌آهن نیاز است در مسیر خرمشهر تا شلمچه ریل‌باس فراهم شود. همچنین از خرمشهر تا اهواز در زمینه حمل و نقل شرایط باید بهتر شود.

حسینی محراب ادامه داد: چهار بانده کردن پنجاه کیلومتر از جاده اهواز به خرمشهر یکی از پروژه‌های اصلی در خوزستان است که بودجه‌های اولیه برای آن در نظر گرفته شده و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته بنا است امسال به میزان ۱۰ کیلومتر از هر دو سوی جاده تعریض و آسفالت شود.

استاندار خوزستان افزود: پیمانکار آن هم در حال حاضر مشغول به کار است، اگر چه در سال‌های گذشته روند کار با کندی همراه بوده است ولی امیدواریم این مسیر که از شاهراه‌های اصلی ما در اربعین است توسط مسؤولان وزارت راه به عنوان یک پروژه ملی با جدیت دنبال شود.

رئیس ستاد اربعین حسینی خوزستان ادامه داد: در مسیر طریق‌الحسین که در واقع جاده اهواز تا چذابه است، دو تا سه موضوع باقی‌مانده است. یک مورد پل حمیدیه است که پیمانکار در حال ساخت آن است، البته این پل برای استفاده زائران به امسال نخواهد رسید اما امیدواریم کار ساخت آن به سرعت انجام شود.

حسینی محراب افزود: موضوع دیگر پل کمربندی سوسنگرد است که به رفع ترافیک کمک شایانی می‌کند که در دست پیگیری است. مسأله سوم نیز پل سابله است که ساخته شده اما جاده منتهی به دو سوی پل باید آسفالت شود تا در اربعین مورد استفاده قرار بگیرد.

استاندار خوزستان با یادآوری اینکه بحث حمل و نقل زائران از مبادی ورودی به استان بسیار حائز اهمیت است، ادامه داد: به دنبال این هستیم که با تأمین اتوبوس، هواپیما و قطار به میزان لازم امکانات مناسبی در اختیار زائران قرار گیرد؛ همچنین بناست برای آن دسته از افرادی که با وسایل شخصی مراجعه می‌کنند، ۴۰ هکتار زمین به پارکینگ شلمچه الحاق شود و امیدواریم تسهیلات خوبی همچون سال گذشته برای پارکینگ‌ها مرزی استان تدارک دیده شود.

حسینی محراب گفت: حدود یک هزار موکب در خوزستان و تعدادی در آن سوی مرز به زائران خدمت رسانی می‌کنند که امید است با کمترین موانع مستقر شوند و بتوانند به زائران خدمت‌رسانی کنند.

استاندار خوزستان اظهار کرد: مباحث مربوط به آب شرب و ذخیره آن در مخازن شلمچه و چذابه مطرح شد. مخزن آب شرب در چذابه حدود ۸۰ درصد پیشرفت داشته و امیدواریم با کمک سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در اسرع وقت به بهره‌برداری برسد و چذابه آب پایداری داشته باشد. در شلمچه مساله آب شرب پایدار حل شده است.

رئیس ستاد اربعین حسینی خوزستان ادامه داد: در زمینه اتباع خارجی مرز چذابه مشخص شده است و در تلاش هستیم مشکلاتی را که سال گذشته در زمینه صدور گذرنامه اتباع خارجی در دهلاویه و پادگان ثامن الائمه (ع) رخ داد، رفع شود به این صورت که گذرنامه در استان مبدا که اتباع خارجی مقیم است، صادر شود تا شاهد بروز ازدحام در چذابه نباشیم.

استاندار خوزستان عنوان کرد: مدیران و دست‌اندرکاران در بخش امنیت، حمل و نقل، بهداشت و درمان، اورژانس و هلال احمر کارهای خوبی را انجام داده‌اند از جمله اینکه بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های خوبی در مسیر و در دو پایانه مرزی مستقر کردند و امیدواریم با کمکی که ارتش، سپاه و نیروهای مسلح دارند بتوانیم به بهترین شکل این رویداد بزرگ را اجرا کنیم.

کد خبر 6095325

دیگر خبرها

  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • پرده‌های حفاظت خورشیدی؛ راهکار پایداری ساختمان‌ها
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • تداوم بارندگی‌ها در کشور / دمای هوا در بعضی مناطق کاهش می‌یابد
  • پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات