Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان نشریه آمریکایی هیل نوشت: بیش از ۳۰ هزار نفر که به عنوان اعضای حزب جمهوریخواه نامشان در این حزب ثبت شده است به دنبال حمله هواداران «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری پیشین آمریکا به کنگره این حزب را ترک کرده اند.

هیل در ادامه افزود: خروج جمعی این عده بی سابقه است و می‌تواند مشکلاتی را برای حزب جمهوریخواه ایجاد کند به ویژه که این حزب تلاش می‌کند راهی را برای خروج از شکست در انتخابات ریاست جمهوری و کسب اکثریت در سنا پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته هیل، این تنها بخش قابل رویت یک اتفاق بزرگتر است: ده‌ها هزار نفری که از حزب جمهوریخواه خارج شده اند تنها در معدود ایالت‌هایی ساکن هستند که آمار ثبت نام رای دهندگان و اطلاعاتی را درباره تغییر حزبی رای دهندگان به صورت هفتگی ارائه می‌دهند.

بسیاری از این افراد ائتلافات حزبی خود را در ایالت‌های کلیدی آمریکا که کانون اصلی رقابت‌ها برای ورود به کنگره و کاخ سفید هستند، تغییر داده اند.

بر اساس گزارش وزارت خارجه آمریکا، تقریبا ۱۰ هزار نفر از رای دهندگان در ایالت کلیدی پنسیلوانیا فقط در ۲۵ روز نخست سال جدید میلادی از حزب جمهوریخواه خارج شده اند که یک سوم آن‌ها یعنی حدود سه هزار و ۴۷۶ نفر به عنوان دموکرات ثبت نام کرده اند و دو سوم بقیه تمایل داشتند در حزب دیگری ثبت نام کرده یا اصلا ائتلافات حزبی خود را رها کنند.

در کارولینای شمالی -دیگر ایالت کلیدی آمریکا- تقریبا ۶ هزار نفر از رای دهندگان حزب جمهوریخواه ائتلاف با این حزب را رها کرده اند و در آریزونا ۵ هزار نفر دیگر در حزب ترامپ عضو نیستند. در ایالت کلورادو در چند هفته گذشته ۴ هزار و ۵۰۰ نفر و در مریلند ۲ هزار و ۳۰۰ نفر از این حزب خارج شده و اکنون ائتلافات دیگری را برای خود برگزیده اند یا به حزب دموکرات ملحق شده اند.

تغییر حزب در آمریکا امری عادی است، اما آمار نشان می‌دهد که تغییر حزب جمهوریخواهان بسیار بیشتر از دموکرات‌ها بوده است.

بر اساس گزارش هیل، تنها تعداد اندکی از ایالت‌های آمریکا آمار ثبت نام رای دهندگان خود را به صورت هفتگی گزارش می‌دهند و برخی دیگر به صورت ماهانه و بسیاری دیگر از ایالت ها، جزییاتی را درباره کسانی را که از احزاب خارج شده اند ارائه نمی‌دهند.

حزب جمهوریخواه به دنبال پیروزی نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ اکثریت را در سنای آمریکا از دست داد. از این رو برای اولین بار از سال ۲۰۱۱ تاکنون حزب دموکرات کنترل هر دو نهاد رسمی کنگره (مجلس نمایندگان و سنا) را در اختیار دارد.

در حمله مرگبار هواداران ترامپ به کنگره که در ششم ژانویه روی داد پنج نفر جان باختند.

مجلس نمایندگان آمریکا به دنبال دخالت ترامپ در تحریک به شورش در کنگره برای دومین بار در ۱۳ ژانویه ترامپ را استیضاح کرد. انتظار می‌رود محاکمه ترامپ در سنا ۲۰ بهمن (۹ فوریه) در سنا آغاز شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنگره آمریکا حزب جمهوریخواه دونالد ترامپ حزب جمهوریخواه رای دهندگان ایالت ها هزار نفر خارج شده ثبت نام شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۹۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه های آمریکا

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به  نقل از شبکه تلویزیون الجزیره، چندین دهه است که ایالات متحده مانند این روزها شاهد تظاهرات دانشجویان نبوده است. نقطه های قرمزی که روی نقشه مشخص شده، آندسته از دانشگاه های آمریکا است که پلیس به آن ها حمله ور شده و تعدادی از دانشجویان و اساتید را بازداشت کرده است اما نقاط زردی که روی نقشه روشن شده، مربوط به دانشگاه هایی است که شاهد اعتراضات بوده اما موردی از برخورد خشن پلیس در آن ها ثبت نشده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

این تظاهرات بی سابقه به منظور اعلام همبستگی با مسئله فلسطین به بیش از ۵۸ دانشگاه، موسسه و دانشکده در سراسر آمریکا راه یافته است اما تظاهرات در برخی از این دانشگاه ها قوی تر و تاثیرگذار تر بود.

دانشگاه اوهایو در ایالت اوهایو در شرق آمریکا شاهد یورش پلیس آمریکا و حمله به دانشجویان اعتصاب کننده بود و تعدادی از این دانشجویان بازداشت شدند.

دانشگاه جرج واشنگتن: در نیویورک محوطه دانشگاه جرج واشنگتن مملو از چادرهایی بود که دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه آن ها را نصب کردند. به دانشجویان بیرون دانشگاه اجازه ورود به محوطه دانشگاه داده نشد.

دانشگاه مینه سوتا: در شمال ایالات متحده دانشجویان دانشگاه مینه سوتا به تظاهرات حمایت از فلسطین ملحق شدند و توقف نسل کشی را خواستار شدند.

دانشگاه کالمر: در ایالت تگزاس دانشجویان دانشگاه کالمر به تظاهرات ادامه دادند. این دانشگاه شاهد بازداشت هایی بود که باعث نشد دانشجویان دیگر تظاهرات را از سر نگیرند.

دانشگاه آتلانتا: در دانشگاه آتلانتا در ایالت جورجیا خشونت شدید بود. نیروهای امنیتی تعدادی از دانشجویان و اعضای هیئت علمی را بازداشت کردند اما این بازداشت ها تظاهرات و خیزش اعتراضی را در این دانشگاه متوقف نکرد.

دانشگاه کلمبیا: مهمترین دانشگاهی که شاهد تظاهرات دانشجویی بود و در این تظاهرات پیشرو بود، دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک است. دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه شب و روز به برگزاری تظاهرات ادامه می دهند و بازداشت ها سبب نشده است به تظاهرات ادامه ندهند.

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • پرچم ایران در دست تظاهرکنندگان ایالت اوتاوا آمریکا
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • وقوع گردباد‌ های قدرتمند در ایالت‌ های آمریکا (فیلم)
  • وقوع گردباد‌های قدرتمند در ایالت‌های آمریکا + فیلم
  • حمایت دانشجویان مسیحی دانشگاه اوهایو از دانشجویان مسلمان
  • اعتراضات دانشجویی در ⁧آمریکا⁩ بیانگر مظلومیت فلسطینیان است
  • نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه های آمریکا
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • بازداشت ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی