Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده عالی دولت در گیلان بر لزوم همراهی و هماهنگی کامل دستگاه‌ها با امر صادرات و تحقق برنامه هدف‌گذاری شده صادراتی استان طی سال‌جاری تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان زارع  در جلسه مشترک شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و کارگروه مبادلات مرزی استان اظهار داشت: صنایع تولیدی به عنوان پیشران و مولفه‌اساسی توسعه استان، نقش اثرگذاری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شرایط کنونی، نیازمند همراهی صنایع و واحدهای تولیدی با صنعت برق کشور هستیم.

نماینده عالی دولت در گیلان بر لزوم همراهی و هماهنگی کامل دستگاه‌های مرتبط با امر صادرات نیز تأکید و اضافه کرد: علیرغم تنگناهای موجود ناشی از تحریم ها و شیوع کرونا، شاهد تحقق هدفگذاری صادراتی هستیم.

دکتر زارع با بیان اینکه صادرات ۵۱۸ میلیون و ۷۲۰ هزار دلاری تا زمان حاضر، نوید اجرای هدفگذاری برنامه‌ریزی شده سال‌جاری را می‌دهد، گفت: سال گذشته صادرات چمدانی نیز کمک کننده بود اما امسال به واسطه محدودیت تردد مسافر ناشی از شیوع کرونا ، شاهد کاهش این حوزه هستیم.

استاندار گیلان همچنین بر ضرورت شناسایی موانع و مشکلات پیش‌روی صادرات و پیگیری رفع آن از سطح ملی و نیز بهره‌گیری از ظرفیت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برای بازنگری قوانین مورد نیاز تأکید کرد.

در این جلسه جبار کوچکی نژاد از نمایندگان مردم رشت و احمد دنیامالی نماینده مردم بندرانزلی در مجلس شورای اسلامی به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

همچنین مدیران عامل شرکت‌های برق منطقه ای و توزیع برق گزارشی از روند تأمین برق واحدهای صنعتی و خانگی ارائه کردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار گیلان مبادلات مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۰۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیر کل استاندارد استان گفت: بازرسانی از کشور‌های آمریکا، کانادا، کره جنوبی، مکزیک و پاکستان شرایط آزمایشگاه‌های انطباق کشور را بررسی کردند و با ۹۷ درصد آرا گواهی انطباق برای ایران نیز صادر شد.
میر نظامی افزود: رفع موانع صادراتی برای تجار ایرانی، کاهش هزینه‌های صادرات و سرعت بخشیدن در صادرات و واردات از مزایای پیوستن ایران به این سازمان جهانی است.
او ادامه داد: تا قبل از این تجار و بازرگانان برای ارزیابی و انطباق محصولات صادراتی و وارداتی مجبور به استفاده از آزمایشگاه‌های ارزیابی و انطباق کشور ثالث بودند، اما هم اکنون می‌توانند از ظرفیت آزمایشگاه‌های همکار و انطباق استاندارد استفاده کنند.
هم اکنون ۴۱ آزمایشگاه همکار و انطباق در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد
  • مخبر: دستگاه‌های ذیربط مراقبت کنند تا اخلال و مشکلی در برگزاری کنکور رخ ندهد