Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@15:20:11 GMT

افزایش امنیت و نظم در پروژه های برق صنعتی

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۳۲۹۹۵

افزایش امنیت و نظم در پروژه های برق صنعتی

. امروزه کمتر وسیله‌ای بین استفاده‌های روزمره‌ی خودمان می‌توان یافت که برای کار کردن نیاز به انرژی برق نداشته باشد. فعلا بهترین راه برای انتقال این انرژی، سیم‌ها هستند. یکی از بخش‌های اصلی هر پروژه‌ی ساختمانی را کار برق‌کشی و سیم‌کشی آن تشکیل می‌دهد. مخصوصا با توجه به این که ساختمان‌های چند طبقه، روند صنعت ساختمان‌سازی امروز شده‌اند، رساندن برق با سیم به همه‌ی اتاق‌ها و واحدهای این ساختمان‌ها، پیچیده‌تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید در هر ساختمان، چند صد متر سیم مورد استفاده قرار گیرد.

برای مدیریت این سیم‌ها، دو چالش اساسی مطرح می‌شود:

باید امنیت این سیم‌ها تامین شود. چرا که در صورت خرابی، فرآیند تعمیر و تعویض آن‌ها در یک ساختمان چند واحده، کاری بسیار دشوار خواهد بود.
چینش سیم‌ها باید به گونه‌ای باشد که در آینده، در صورت نیاز به تعمیر و تعویض یک بخش، کار دنبال کردن سیم‌ها ساده‌تر باشد. به عبارت دیگر، هر متخصص برقی از این که هر سیم به کجا وصل است و چه مسیری را طی کرده است، مطلع شود.

برای حل این دو چالش، استفاده از محصولات جانبی سیم‌کشی، بهترین راه‌حل موجود در بازار است. برای حل چالش امنیت، معمولا از لوله فلکسیبل استفاده می‌شود. برای مدیریت بهتر و سیم‌کشی تمیز نیز، جعبه تقسیم‌ها، یکی از محصولاتی هستند که استفاده از آن‌ها رایج است. در ادامه، کمی بیشتر درباره‌ی این دو محصول صحبت خواهیم کرد.

احتمالا اگر برایتان پیش آمده باشد که برای کاری نیاز به باز کردن پریز و بررسی سیم‌کشی داشته باشید، دیده‌اید که سیم‌ها داخل دیوار، درون یک جنس لوله‌مانند قرار گرفته‌اند. این محصول، همان لوله فلکسیبل است. لوله فلکسیبل، یک روکش محافظتی برای سیم‌ها و کابل‌های داخل ساختمان است. وظیفه‌ی این محصول جلوگیری از پارگی، خوردگی، تماس با رطوبت و سایر اشیای مضر و به طور کلی حفاظت از سیم‌ها است. در بازار محصولات برقی، به لوله فلکسیبل، لوله خرطومی نیز گفته می‌شود.

برای نصب لوله‌های فلکسیبل، از بست‌های مخصوصی استفاده می‌شود. خود لوله فلکسیبل با توجه به کاربردی که دارد، می‌تواند اندازه‌های مختلفی داشته باشد. اندازه‌ی بست‌هایی که برای نصب لوله نیز استفاده می‌شود، با توجه به ابعاد آن متفاوت خواهد بود.

لوله‌های فلکسیبل از لحاظ نوع پوشش به دو دسته‌ی کلی تقسیم می‌شوند:

لوله فلکسی روکش‌دار
لوله فلکسی بدون روکش

نوع روکش‌دار این محصول، دارای یک لایه‌ی محافظتی PVC است که نقش محافظت بیشتر را برای سیم ایفا می‌کنند. استفاده از این روکش‌ها هنگامی رایج است که بخواهیم سیم‌ها را در محیط بیرونی نصب کنیم (مانند نصب دوربین مداربسته). با توجه به این که روکش PVC موجود در لوله، قابلیت مقاومت در برابر رطوبت و آب دارند، سیم‌هایی که داخل این لوله‌ها قرار می‌گیرند، از امنیت بالاتری برخوردار خواهند بود.

نوع بعدی، لوله فلکسیبل بدون روکش است. همانگونه که از نامش هم پیداست، این دسته از لوله‌ها، دارای لایه‌ی PVC نیستند. این امر سبب می‌شود که میزان محافظت از سیم‌ها در مقابل آسیب‌های بیرونی نیز کاهش یابد. برای همین استفاده از این دسته لوله‌ها در زمان‌هایی توصیه می‌شود که سیم‌کشی داخل ساختمان انجام می‌گیرد.

لوله‌های فلکسیبل از لحاظ اندازه نیز به انواع مختلفی دسته‌بندی می‌شوند. قطر این لوله‌ها با توجه به شرایطی که قرار است از آن‌ها استفاده شود، متغیر است.

جعبه تقسیم و علت استفاده از آن

یکی دیگر از چالش‌هایی که در سیم‌کشی با آن مواجه هستیم، مدیریت مسیر سیم‌ها است. در خیلی از شرایط نیاز است که سیم‌ها، تغییر مسیر دهند، یا در بعضی شرایط، مسیر سیم‌ها با هم تلاقی دارد و باید بدون در هم تنیدگی، از هم انشعاب یابند. در چنین شرایطی استفاده از جعبه تقسیم، اهمیت دارد.

جعبه تقسیم که به آن، جعبه‌ی ترمینال یا جانکشن باکس هم گفته می‌شود، جعبه‌هایی هستند که سیم‌ها در آن به یکدیگر متصل می‌شوند. البته جعبه تقسیم، کاربرد امنیتی نیر دارد و سیم‌ها را از خوردگی محافظت می‌کند. همچنین در صورتی که به علت اتصال سیم‌های متقاطع به هم، جرقه به وجود بیاید،‌ جعبه تقسیم از انتقال آتش به خارج از جعبه جلوگیری می‌کند.

 

جنس جعبه تقسیم‌ها متفاوت است. دو ماده‌ی اصلی که جعبه تقسیم‌های موجود در بازار از آن‌ها ساخته شده‌اند، پلاستیک و فلزات هستند. بر اساس جنس ساخت، می‌توان جعبه تقسیم را به دسته‌های زیر تقسیم کرد:

جعبه تقسیم فلزی
جعبه تقسیم PVC
جعبه تقسیم ABS
جعبه تقسیم فایبر گلاس

اما علاوه بر جنس ساخت، جعبه تقسیم را بر اساس نوع نصب نیز می‌توان دسته‌بندی کرد. برخی از جعبه تقسیم‌ها، روی دیوار و در محیط خارجی نصب می‌شوند. به این محصولات، جعبه تقسیم روکار می‌گویند. در مقابل، برخی دیگر از جعبه تقسیم‌ها، درون دیوار نصب می‌شوند و روی آن‌ها گچ‌کاری می‌شود. این محصولات در ظاهر ساختمان دیده نمی‌شوند. به آن‌ها، جعبه تقسیم توکار گفته می‌شود.

در صورتی که برای خرید محصولات فوق، نیاز به دریافت مشاوره دارید، یا به دنبال فروشگاهی هستید که انواع این محصولات را به صورت یکجا و با بهترین کیفیت ارائه دهد، پیشنهاد ما، مشاهده‌ی وبسایت الکتروکارن است. در صورت نیاز به دریافت مشاوره هم می‌توانید با متخصصان فروش شرکت تماس بگیرید.

منبع: فارس

کلیدواژه: امنیت انرژی برق بازار جعبه تقسیم ها لوله فلکسیبل سیم کشی لوله ها سیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۲۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- امیرعباس فرنودی، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای صادرات خودرو به کشور روسیه، عنوان کرد: این برنامه در چند مرحله اجرا شده است، در سال گذشته و در مرحله نخست توانستیم بخشی از زیرساخت‌های صادرات به روسیه را فراهم کرده و بخشی از قطعات مربوط به خدمات پس از فروش را به این کشور ارسال کنیم. در مرحله دوم نیز به زودی بخش دوم قطعات ارسال خواهد شد تا انبارهای روسیه برای ارایه خدمات پس از فروش از قطعات کافی برخوردار باشند.
وی با بیان این‌که فرآیند دریافت استاندارد برای تارا و سایر خودروهایی که قرار است در بازار روسیه به فروش برسد هم‌چنان در جریان است، بیان کرد: در صورت اخذ گواهی‌نامه استاندارد برای تارا، این خودرو ظرفیت صادرات به سایر کشورهای عضو اتحادیه گمرکی اوراسیا را نیز خواهد داشت.
معاون صادرات و امور بین الملل ایران خودرو با اشاره به این‌که در سال گذشته پذیرای شرکت‌های بزرگی از کشور روسیه بودیم و مذاکرات فنی بسیار دقیقی را با آن‌ها هم در زمینه صادرات خودروهای فعلی و هم صادرات تولیدات آینده پیش بردیم، گفت: در این مذاکرات به تفاهماتی دست یافتیم و با حمایت‌های دولت جمهوری اسلامی و طرف روس می‌توانیم برنامه‌های همکاری بلندمدت خود را نهایی کنیم.
به گفته فرنودی، برنامه‌های صادراتی با جدیت هرچه تمام‌تر پی‌گیری می‌شود، اما باید در نظر داشت که اولویت‌های هر دو کشور در وهله اول تامین بازار داخلی است.
وی با بیان این‌که بازار روسیه از خودروی تارا استقبال خوبی کرده است و در سال جاری بخش اعظم صادرات به این خودرو اختصاص خواهد یافت، عنوان کرد: فعالان بخش خودرویی روسیه از خودروی ری‌را نیز استقبال خوبی کرده‌اند و پس از تولید و عرضه داخلی این محصول، در نیمه دوم امسال برنامه‌ریزی برای صادرات این محصول به کشور روسیه را نیز پی‌گیری خواهیم کرد.
صادرات سودآور در سال ۱۴۰۳
معاون صادرات و امور بین الملل ایران خودرو در ادامه، با اشاره به برنامه‌های این گروه صنعتی در راستای سودآوری صادرات، بیان کرد: این موضوع به عنوان یک سیاست اصلی در سال‌های اخیر دنبال می‌شود و فروش صادراتی همراه با کسب و حفظ حاشیه سود است و همواره تلاش بر این بوده که محصولات صادراتی بتواند سبدی سودآور باشد.
فرنودی تحقق استرداد حقوق و عوارض گمرکی بابت اقلام وارداتی، تعریف مجدد جوایز صادراتی با مقادیر اقتصادی جذاب به عنوان یکی از درآمدهای جانبی از محل صادرات، معافیت‌های مالیاتی و تسهیلات ارزان قیمت را امتیازات حاصل از صادرات برشمرد و با تاکید بر اهمیت ارز حاصل از صادرات، گفت: عوامل یاد شده به عنوان بهای تمام شده محصول صادراتی در ارزیابی عملکرد صادرات می‌تواند تعیین کننده باشد.
وی با اشاره به این‌که تنوع بخشی به سبد صادراتی گروه و ایجاد سیاست صادراتی یکپارچه در گروه صنعتی ایران خودرو در سال‌های اخیر به صورت جدی تری دنبال شده است، گفت: گروه صنعتی ایران‌خودرو سابقه صادرات گروه های مختلف کالایی از جمله قطعات ریخته‌گری را دارد که با توجه به مزیت‌های رقابتی مناسب در ایران برای تولید و صادرات قطعات ریخته‌گری، سودآوری نسبتا قابل توجهی را در سنوات گذشته به همراه داشته است.
فرنودی یادآور شد: قطعات یدکی نیز به صورت مستمر در کنار خودرو صادر شده و حاشیه سود معقولی را می‌تواند کسب کند. هم چنین، در سال‌های اخیر گروه‌های دیگری نظیر موتورسیکلت و قطعات غیر ریخته‌گری به سبد صادراتی گروه صنعتی ایران‌خودرو افزوده شده است. این‌ها مواردی هستند که می‌تواند یک سبد سودآور از صادرات را برای گروه صنعتی ایران خودرو رقم بزند.

دیگر خبرها

  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • پروژه روشنایی معابر نواحی صنعتی رضی و مشگین شهر افتتاح می‌شود
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران