Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: اگر در شرایطی خاص، امکان تولید محصولات غیرکشاورزی با صلاح دید مسئولان استانی در شهرک‌های کشاورزی باشد، جهاد کشاورزی استقبال خواهد کرد و امکان تغییر کاربری وجود خواهد داشت و تغییر کاربری لزوما نیاز به افزایش قیمت ندارد.

اکبر فتحی در جلسه بررسی و ارزیابی تقویم اراضی که با حضور فرماندار شهرستان تبریز برگزار شد، با اشاره به سالروز تاسیس اداره امور اراضی استان، گفت: مدیریت امور اراضی کشاورزی در تامین امنیت غذایی جامعه نقش بسزایی دارد و باید نگاه ویژه‌ای به این بخش داشته باشیم و توجه ویژه فرمانداری به این بخش باعث دلگرمی بخش کشاورزی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به توسعه شهرک‌های کشاورزی و صنعتی اشاره کرد و گفت: باید با برنامه ریزی ویژه‌ای تلاش کنیم تا سرمایه گذاری و فعالیت در بخش کشاورزی و صنعتی در داخل شهرک‌ها انجام گیرد و در بررسی متقاضیان برای شروع پروژه‌های کشاورزی اولویت در توسعه شهرک‌های کشاورزی باشد.

وی به انتقال کارخانه آجرسفال و شیشه آذر به داخل شهرکهای کشاورزی و صنعتی اشاره کرد و گفت: متاسفانه با توجه به قیمت گذاری اشل قانونی و میزان درآمد، امکان انتقال این شرکت‌ها به داخل شهرک وجود ندارد و نمی‌توان برای تغییر کاربری این شرکت‌ها به کاربری کشاورزی اقدامی کرد.

فتحی افزود: برای ورود به شهرک‌های کشاورزی و استفاده از این اراضی شرایطی وجود دارد که باید در راستای تولید محصول کشاورزی و افزایش تولید باشد و مجوز تاسیس و بهره برداری زمانی صادر خواهد شد که شرایط قانونی لحاظ شده باشد.

وی به کمیسیون تایید صلاحیت برای استفاده از اراضی شهرک‌های کشاورزی برای امور صنعتی اشاره کرد و گفت: نماینده جهاد کشاورزی یکی از اعضای این کمیسیون بوده و تاییدیه نماینده استانداری برای صدور مجوز شرط اساسی است و با توجه به این‌که مسئولیت ارشد استانی و شهرستانی را برعهده دارد و نگاهی همه جانبه خواهد داشت، در اولویت قرار دارد بعد از انجام تحقیقات محلی و در صورت عدم مغایرت با قوانین شهرک‌های کشاورزی امکان صدور مجوز بررسی خواهد شد.

وی افزود: خاک و آب منابعی به هم پیوسته و در راستای تولید هر محصول کشاورزی و صنعتی مورد نیاز هستند و نوع و میزان استفاده از این منابع بستگی به پروژه و طرحی است که در این اراضی اجرا خواهد شد و اولویت جهاد کشاورزی نیز در استفاده از این منابع در اراضی شهرک‌های کشاورزی، تولید محصولات کشاورزی است.

فرماندار شهرستان تبریز نیز در این جلسه به حفظ اراضی کشاورزی تاکید کرد و گفت: فلسفه وجود جهاد کشاورزی و یکی از وظایف اصلی این حوزه، نظارت، حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری این اراضی است، چرا که دیدگاه جهاد کشاورزی آینده نگرانه بوده و برای آیندگان برنامه ریزی داشته است.

بهروز مهدوی به ظرفیت شهرک‌های کشاورزی اشاره کرد و گفت: وجود چنین اراضی باعث جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز شده و به نوعی هدایت کننده پروژه‌های کشاورزی به مناطق تعیین شده خواهد بود و باید برای بخش‌های صنعتی و دیگر فعالیت‌ها از شهرک‌های مرتبط ایجاد و استفاده شود.

به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، وی به تغییر محل شرکت‌های آجر سفال و شیشه آذر اشاره کرد و گفت: در صورت صلاح دید جهاد کشاورزی استان و تحقیقات محلی و پس از مطرح شدن در کمیسیون استانداری امکان صدور مجوز بررسی خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شهرک های کشاورزی کشاورزی و صنعتی اشاره کرد و گفت آذربایجان شرقی تغییر کاربری جهاد کشاورزی خواهد شد شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۳۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد

سعید خسروجردی مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت:‌ داورزن به دلیل واقع شدن در حاشیه کویر، ظرفیت بسیار مناسبی برای پرورش شتر و شترداری دارد.

او افزود:‌ با توجه به اقلیم مناسب منطقه و پتانسیل‌های موجود، قطعاً امکان افزایش جمعیت شتر این شهرستان تا چند برابر وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن ادامه داد:‌ گسترش صنعت شترداری در داورزن، نیازمند همکاری دستگاه‌های مرتبط است و با توجه به خشکسالی‌های اخیر و کاهش بارش‌ها، پرورش شتر در بین انواع دام‌ پرواری سبک و سنگین، راه مقرون به صرفه‌تری محسوب می شود.

خسروجردی بیان کرد: در وضعیت کنونی نیز امکان تهیه علوفه از منابعی چون ظرفیت علوفه‌ای خارشتر و نیز امکان چرا در بیابان‌های داورزن، برای این دام‌ها فراهم است.

او تصریح کرد:‌ تحقیقات علمی نشان داده شیر شتر دارای ارزش غذایی بسیاری است که می‌توان از آن فراورده‌های زیادی تولید کرده و با استفاده از همین پتانسیل، ثروت ایجاد کرد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن تاکید کرد:‌ ایجاد مجتمع شترداری برای ساماندهی شترداری در داورزن، امری ضروری است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد