Web Analytics Made Easy - Statcounter

آکسفام در گزارشی می‎گوید که زنان، گروه‌های نژادی و قومی بیش از دیگران متحمل تبعات اقتصادی همه گیری کرونا می‌شوند.

خبرگزاری میزان - «آکسفام» که سازمانی ضد فقر شامل بیش از ۲۰ خیریه است به تازگی هشدار داد که بروز همه گیری ویروس کرونا منجر به بیشترین افزایش نابرابری جهانی خواهد شد، مگر اینکه دولت‌ها سیاست‌های اقتصادی خود را به طور اساسی تغییر دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «ایندیپندنت»،آکسفام می‎گوید که هزار نفر از ثروتمندترین افراد جهان قبلا موفق به جبران ضرر و زیانی شده اند که در روز‌های ابتدایی همه گیری بنا به دلایلی از جمله پایین آمدن ارزش سهام متحمل شده بودند.

در مقابل، آکسفام گفت بیش از یک دهه طول می‌کشد تا فقیرترین افراد جهان بتوانند ضرر و زیان ناشی از همه گیری را جبران کنند.

«گابریلا بوچر»، مدیر اجرایی آکسفام، گفت «برخی اقتصاد‌ها، سرمایه‌ها را به سمت افراد ثروتمند روانه می‌کنند که همواره در شرایط لوکس و مرفه زندگی می‌کنند، در حالی که افرادی مانند کادر درمانی و فروشندگان فروشگاه‌ها که بیشتر در معرض خطر کرونا هستند، با دشواری‌هایی از جمله تامین مخارج ضروری برای پرداخت قبوض و تهیه خورد و خوراک روبرو هستند.»

آکسفام با استفاده از ارقام موجود در فهرست میلیاردر‌های نشریه فوربس در سال ۲۰۲۰ اعلام کرد که ۱۰ فرد ثروتمند جهان از جمله افرادی مانند جف بزوس، ایلان ماسک، بیل گیتس، مارک زاکربرگ و وارن بافت، از زمان آغاز بحران، اگرچه اقتصاد جهانی نسبت به زمانی که همه گیری یک سال پیش آغاز شده کوچکتر است، شاهد افزایش ثروت به میزان نیم تریلیون دلار بوده اند.

بیشتر بخوانید: کرونا و چند نکته درباره بحران در جوامع اروپایی پیش بینی های جهانی از ۲۰۲۱؛ رشد فقر و نیاز بیشتر به کمک‌های بشردوستانه

در همین حال، آکسفام با استفاده از داده‌های ویژه ارائه شده توسط بانک جهانی گفت که در بدترین حالت، سطح فقر جهانی در سال ۲۰۳۰ بیش از قبل از آغاز شیوع بیماری همه گیر کرونا خواهد بود و ۳.۴ میلیارد نفر همچنان با درآمد کمتر از ۵.۵۰ دلار در روز زندگی خواهند کرد.

به گفته وی،«زنان و گروه‌های نژادی و قومی بیش از دیگران متحمل تبعات اقتصادی همه گیری کرونا می‌شوند و به احتمال زیاد به فقر رانده شده، بیشتر گرسنه می‌مانند و بیشتر از مراقبت‌های بهداشتی کنار گذاشته می‌شوند.»

«بوچر»، ضمن درخواست از دولت‌ها برای اطمینان از دسترسی همه به امکانات درمانی و بهداشتی و پشتیبانی مالی در صورت از دست دادن شغل، اظهار داشت «سیاست‌های جهان برای دوران پس از ویروس کرونا باید پایان دادن به فقر و محافظت از کره زمین باشد.»

وی همچنین گفت «آنها باید در خدمات عمومی و بخش‌های مورد نیاز سرمایه گذاری کنند تا میلیون‌ها شغل جدید ایجاد کنند و اطمینان حاصل کنند که همه به آموزش، بهداشت و مراقبت‌های اجتماعی مناسب دسترسی دارند و آنها باید اطمینان حاصل کنند که ثروتمندترین افراد و شرکت‌ها سهم عادلانه مالیات خود را پرداخت می‌کنند.»


انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کرونا حقوق بشر همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۴۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت ضعف‌هایش را انکار نکند، گفت: مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند برویم.

مهدی باقری در گفت و گو با خبرنگار شفقنا در رابطه با عملکرد دولت در مهار تورم، اظهار داشت: ما نمی گوییم عملکرد دولت صد در صد رضایت بخش بود اما ارزیابی بنده از عملکرد اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲، این است که پای کار آمد و عزم جدی داشت اما در همین حد که می بینیم، موفق بود.

وی با اشاره به موانع تحقق اهداف دولت، گفت: دولت باید عزم جدی برای تحقق اهدافش داشته باشد لذا باید به سراغ تقویت کابینه اش برود اما این به معنای تغییر نیست؛ ما لزوما به دنبال مچ گیری و تغییر وزرا نیستیم بلکه دولت باید بُعد مسوولین اجرایی را به هر طریقی تقویت کند.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت خودش باید ضعف هایش را بازگو کند و آنها را انکار نکند؛ مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند رفت. نماینده ها با مداخلات در انتسابات، اثرهای منفی گذاشتند اما خود دولت هم جدی نبود و به نظر من آقای رییسی جدیت لازم در یافتن و آوردن افراد قوی به عرصه اجرایی کشور را، نداشت.

آقای باقری بیان کرد: در حوزه اقتصادی کشور، انتظار داشتیم که دولت پهلوان ها را روی کار بیاورد اما این اتفاق رخ نداد این انتقاد هم لزوما در سطح وزرا نیست؛ بلکه از رأس قوه مجریه تا سطوح پایین‌تر در شهرستان ها هم، اولویت این نبوده که تیم های اقتصادی تقویت شود و حضور افراد قوی را شاهد نیستیم.

وی اظهار داشت: پیش بینی من از آینده این است که قطعا روزهای بهتر اما چالش های بیشتری هم خواهیم داشت؛ کشور ما به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و … در بَعد بین المللی و حتی داخلی، با مشکلاتی مواجه است؛ درواقع رقابت سیاسی و اجتماعی خوب است اما بعضا رویکرد منفی پیدا کرده و به ضرر مردم تمام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • بوندس‌لیگا تحت تاثیر جنگ جهانی دوم قرار گرفت!‏
  • بهای نفت در بازار جهانی کاهش‌ یافت