Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: استانداردها و شاخص‌های رعایت حقوق مصرف کنندگان در ایران با همه کشورهای دنیا متفاوت است و به‌طور معمول در دنیا خود کنترلی وجود دارد و سازمان‌های مردم نهاد و غیردولتی این کار را انجام می‌دهند اما در کشور ما اینگونه نیست.

به گزارش برنا به نقل از وزارت صمت، عباس تابش در حاشیه مراسم تجلیل از سه واحد منتخب نمونه ملی در زمینه رعایت حقوق مصرف کنندگان اصفهان افزود: ما هم به‌دنبال این هستیم که با تقویت انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان کشور که یک انجمن دارای قانون و مصوب مجلس است این کار را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان همچنین با اشاره به شرایط انتخاب واحدهای نمونه ملی در زمینه رعایت حقوق مصرف کنندگان اضافه کرد: چند گزینه برای اهدای تندیس واحد نمونه حمایت از حقوق از مصرف کنندگان در کشور وجود دارد که این واحد در مرحله اول نباید پرونده شاکی مصرف کننده‌ای داشته باشد، نباید شاکی خصوصی داشته باشد و بدهی‌های ارزی، مالیاتی خود را پرداخت کرده باشد.

تابش تصریح کرد: شاخص‌های رعایت حقوق مصرف در کمیته فنی و شورای عالی سیاستگذاری اهدای تندیس بررسی و نهایی می‌شود که نماینده ای از وزارتخانه تعاون کار و رفاه اجتماعی، بانک مرکزی و اتاق ایران در این کمیته‌ها حضور دارند و شرایط شرکت‌ها را از نظر تخصصی بررسی و ارزیابی کرده و رای می‌دهند که در نهایت تندیس به واحدهای نمونه اهدا می‌شود.

تابش با بیان اینکه مردم نماد قیمت را در سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان می‌بینند و حق دارند که از ما مطالبه کنند اما باید توجه داشته باشند که سازمان حمایت در حلقه آخر قرار دارد گفت: وقتی متغیرهای کلان اقتصادی تغییر پیدا می‌کنند بطور قطع قیمت تمام شده نیز تغییر پیدا خواهد کرد.

وی افزود: دستگاه‌های مختلفی در داخل کشور از جمله وزارت امور خارجه، بانک مرکزی برای هماهنگی واردات کالاهای مورد نیاز و یا تولید اقلام کالایی در داخل با هم مرتبط هستند تا کالا به دست مصرف کننده برسد و در نهایت سازمان صمت رصد قیمت این کالاها را در کف بازار انجام دهد.

رییس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: در صورتی که کالا به موقع و به هر دلیل عمدی یا سهوی توسط هر کدام از این دستگاه‌ها تهیه نشود، بطور قطع در حلقه آخر با مشکل مواجه خواهیم شد.

وی با بیان اینکه باید منشاء ارز مشخص باشد تصریح کرد: پیش از این باید ارز را از بانک مرکزی تهیه می‌کردیم اما از چهار ماه گذشته تا امروز در خصوص کالاهای اساسی گشایشی که ایجاد شده، وضعیت تامین ارز در کل کشور خیلی بهتر شده است.

تابش ادامه داد: پیش از این باید منشاء ارز مشخص می‌شد اما الان از طریق ارز اشخاص، تهاتر و سایر مباحث تامین ارز می‌توان ارز صادراتی را تامین کرد و به همین دلیل دغدغه در گمرک وجود ندارد و مشکل حل شده است.

وی با اشاره به اینکه بروکراسی اداری در زمان شیوع کرونا دیگر معنایی ندارد تاکید کرد: امروز همه بخش‌ها به خدمات الکترونیکی لازم مجهز شده‌اند و نباید بروکراسی اداری وجود داشته باشد.

رییس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تصریح کرد: هر چه فرآیند جمع آوری دیتا را کاهش دهیم به نفع کشور است و وزارت اقتصاد و امور دارایی در این زمینه حوزه ای دارد که بدنبال حذف بروکراسی است.

تابش با تاکید بر ارتباط موثر در تامین مناسب کالا افزود: مطابق اعلام وزارت جهاد در کشور مازاد تولید اعلام شده است که انتظار داریم با همکاری وزارت جهاد کشاورزی منتج به عرضه مناسب شود و اگر این اتفاق به درستی انجام شود حتمی قیمت رعایت خواهد شد و نظارت مورد انتظار با تامین و عرضه قابل اجرا خواهد بود.

معاون وزیر صمت و رییس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان امروز پنجشنبه به منظور تجلیل از سه واحد منتخب نمونه ملی در زمینه رعایت حقوق مصرف کنندگان ( در محل) و شرکت در کارگروه تنظیم بازار استان اصفهان، رصد و بازدید از چند فروشگاه بزرگ در سطح شهر و دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان به این استان سفر کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حمایت از مصرف کنندگان سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان رعایت حقوق مصرف کنندگان حمایت از حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۶۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور روز جمعه ۷ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام، گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام مصوب گردید و اختصاص یافت.

وی افزود: مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست و در پیشگیری از تلفات در مواقع بحران هر قدر مردم بیشتر مشارکت داشته باشند به آن اندازه، خسارت و تلفات کاهش می‌یابد.

وی با بیان این‌که ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران به ویژه مدیریت سیلاب بود، یادآورشد: امسال از نظر میزان نزولات جوی و بارش، ۱۴ میلیمتر بیش از سال ۹۸ بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد.

نامی با تاکید بر رفع مشکل نخاله‌های ساختمانی و پسماندها در حاشیه جاده و مسیرها، یادآورشد: نیازمند هستیم در کنار کار جهادی شهرداران، مردم نیز بیشترین مشارکت را در این حوزه داشته باشند.

وی بیان داشت: قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران نهاد تشکیل شده که همه سازمان‌های مردم نهاد در آن قرار می‌گیرند و با فعالیت این قرارگاه تلاش می‌کنیم که مشارکت مردم در مدیریت و پیشگیری از بحران بیشتر شود.

معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر این مطلب که کل صنایع باید از پساب‌ها استفاده کنند، گفت: این مهم در قانون بودجه ۱۴۰۳ هم دیده شده و لازم اجرا است.

نامی اضافه کرد: پیوند و هماهنگی خوبی بین مدیران و استاندار ایلام وجود دارد که یک اصل بسیار مهم و پرفایده است و در مواقع بحران می‌تواند بسیار مهم و اثرگذار باشد.

کد خبر 6089108

دیگر خبرها

  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • هشدار حماس در مورد تعیین هر نهادی بجز سازمان ملل برای نظارت بر آنروا
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است
  • به برکت نگاه اسلام، شاهد ارتقای جایگاه کار و کارگر پس از انقلاب هستیم
  • رها کردن فضای عفاف و حجاب به ضرر همه جامعه است
  • نظارت بر بازار پوشاک یک ضرورت‌ است
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • نرخ بازار باید منصفانه و اسلامی باشد/ ضرورت توجه به حق و حقوق کارگران