Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران جایگاه سوم جهانی را از نظر رشد تولید فولاد در سال ۲۰۲۰ به دست آورد و با تولید بیش از ۲۹ میلیون تنی دهمین فولادساز جهان در این سال شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از ایمیدرو، انجمن جهانی فولاد با انتشار تصویری از وضعیت تولید فولاد در سال گذشته میلادی، اعلام کرد متوسط رشد تولید 64کشور عضو این نهاد در دوازده ماه سال قبل معادل منفی 9دهم درصد بوده و به یک میلیارد و 829 میلیون تن رسیده در حالی که تولید سال 2019 به یک میلیارد و 846 میلیون تن رسیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال تولید فولاد ایران در سال ماقبل میلادی به 25.6 میلیون تن رسیده بود که در سال 2020 با رشد 13.4درصدی به 29 میلیون و 30هزار تن رسید یکی از مهمترین دلایل رشد، توسعه طرح های فولاد با مشارکت بخش خصوصی و با راهبری ایمیدرو بوده است.

کشورمان طبق رده بندی انجمن جهانی فولاد در جایگاه دهم تولید (طی سال 2020) ایستاد که بالاتر از اوکراین،‌ایتالیا و مکزیک است. پیش از ایران، برزیل با تولید 31میلیون تنی،‌ در رتبه نهم قرار دارد.

طی مدت مورد بررسی کشور مصر نیز با تولید 8.2 میلیون تنی همین میزان رشد را تجربه کرد. ازبکستان با رشد 42.6درصدی و مولداوی با افزایش 18.7درصدی به عنوان دو کشور عضو C.I.S در طول دوازده ماه سال گذشته به ترتیب 950هزار و 465هزار تن فولاد خام تولید کردند.

رشد تولید 19درصدی ایران در ماه پایانی 2020
ایران در ماه پایانی سال گذشته (دسامبر) نیز با رشد 19.2درصدی، افزون بر 2.6 میلیون تن انواع شمش فولاد تولید کرد. این در حالی است که متوسط رشد تولید ماه دسامبر گذشته 5.8درصد اعلام شد. تولید کل اعضای انجمن جهانی فولاد در ماه مورد اشاره به 160.8 میلیون تن رسید.

ایران در تولید فولاد -پس از ازبکستان و مولداوی که تولید ناچیزی دارند- جایگاه سوم جهانی را از نظر "رشد" در سال 2020 به دست آورد. مجموع تولید شمش فولاد ایران در سال 2020 به بیش از 29 میلیون تن رسید. کشورمان در همین حال در سال گذشته عنوان دهمین تولیدکننده فولاد را به دست آورد.

افت تولید بزرگان آسیایی
چین به عنوان بزرگ ترین تولیدکننده جهان،‌ در مدت مورد بررسی با رشد 5.2درصدی، یک میلیارد و 52 میلیون تن فولاد خام تولید کرد. هند و ژاپن به ترتیب با تولید 99.5 میلیون و 83.1 میلیون تن در جایگاه دوم و سوم جهانی قرار گرفتند با اینحال کره، ژاپن و هند به عنوان بزرگان این صنعت به ترتیب با کاهش 6درصد،‌16.2درصد و 10.6درصد، روند نزولی تولید را تجربه کردند.

اتحادیه اروپا نیز با تولید 138 میلیون تنی، متوسط کاهش 11.8درصدی را به ثبت رساند اما دیگر کشورهای اروپایی با تولید 38 میلیون تنی، رشد 3.9درصدی را تجربه کردند. از سوی دیگر امریکای شمالی با کاهش 15.5درصدی، 101 میلیون تن فولاد خام تولید داشتند. امریکای جنوبی نیز با تولید 38 میلیون تنی، با کاهش 8.4درصدی مواجه شد. عربستان، قطر و امارات متحده عربی به عنوان کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس به ترتیب کاهش تولید 5.1درصدی، 52.4 درصدی و 18.2درصدی را به ثبت رساندند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیون تنی سال گذشته میلیون تن رشد تولید سال 2020

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۶۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب؛ علی محمدی با اشاره به فرارسیدن هفته کار و کارگر اظهارکرد: در شرایط اقتصادی امروز کشور که نیاز به رونق اقتصادی بیشتر از گذشته احساس می شود، طبقه کارگر نقش کلیدی در پیشبرد این هدف دارد. مدیرعامل شرکت فولاد اکسین بیان کرد: در دین مبین اسلام و روایات پیشوایان دینی مان، به کارگران توجه ویژه ای شده و از کار آنها به عنوان جهاد یاد شده است که این موضوع بار سنگینی بر دوش مسئولان برای اهمیت به دغدغه های این قشر را یادآور می شود.

محمدی در ادامه با اشاره به موفقیت های شرکت فولاد اکسین در سال گذشته و امسال، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ و روزهای ابتدایی سال جاری، شرکت فولاد اکسین خوزستان با اتکا به کارگران جوان و متخصصان بومی خود موفق به ثبت رکوردهای بسیار خوبی در حوزه تولید و صادرات مانند کسب عنوان صادرکننده برتر کشور، شکستن دومین رکورد تولید تاریخ شرکت و آماده به کاری ۹۵ درصدی خط تولید شد که همگی آنها مرهون تلاش کارگران عزیز است.

وی افزود: در روزهای ابتدایی سال جاری نیز رکوردشکنی فولاد اکسین ادامه داشت و با همت بلند کارگران، شاهد ثبت میزان ۸۳ هزار و ۴۵ تن در تناژ تولید محصولات خاص با استاندار جهانی API بودیم که لبیک به شعارسال بود.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با اشاره به دیدار کارگران این شرکت با رهبر انقلاب، تصریح کرد: کارگران فولاد اکسین پس از دیدار روز چهارشنبه با رهبر انقلاب روحیه مضاعفی برای تداوم موفقیت های شرکت و قدم نهادن در مسیر تحقق شعار سال خواهند داشت.

محمدی در پایان ضمن تبریک فرارسیدن هفته کار و کارگر به کارگران تلاشگر شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: مجموعه مدیریتی اکسین قدردان زحمات و تلاش های شبانه روزی این عزیزان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم
  • تکیه خاتون‌آبادی، نقش جهانی کوچک در دل تخت فولاد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد