Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان ری با اشاره به اینکه قطعا فعالیت احزاب در افزایش مشارکت سیاسی مردم موثر خواهد بود، گفت: فعالیت مستمر و پرشور احزاب در همه انتخابات‌های ریاست جمهوری، مجلس وشورای شهرو روستا می‌تواند تاثیرگذار باشد. حسین توکلی کجانی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به اقدامات فرمانداری شهر ری برای انتخابات سال ۱۴۰۰ اظهارداشت: یکی از اولویت‌های فرمانداری شهرستان ری برای افزایش مشارکت مردمی در انتخابات سال بعد، تقویت احزاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به برگزاری نشست دوره‌ای فرمانداری شهرستان ری با احزاب مختلف افزود: بخاطر کرونا محدودیت‌هایی در برگزاری جلسات داریم، اما هر دو هفته یکبار نشست مشترکی را با یکی از احزاب شهرستان برای آمادگی‌های بیشتر در انتخابات ۱۴۰۰ برگزار می‌کنیم.
فرماندار شهرستان ری با اشاره به اینکه قطعا فعالیت احزاب در افزایش مشارکت سیاسی مردم موثر خواهد بود، گفت: احزاب در همه انتخابات ریاست جمهوری، مجلس وشورای شهرو روستا می‌توانند تاثیرگذار باشند. احزاب در نظارت بر امور کشور و پیشگیری از فساد و ایجاد زمینه‌های افزایش اقتدار ملی موثر باشند.   توکلی کجانی با بیان اینکه چهار انتخابات در حوزه شهرری برگزار خواهیم کرد، گفت: در انتخابات قبلی ۶ درصد از مرکز استان که تهران باشد مشارکت سیاسی بیشتری داشتیم، اما در انتخابات سال بعد هم باید زمینه‌های افزایش مشارکت سیاسی مردم را باید ایجاد کنیم. اگر مشارکت را بالاببریم، اقتدار ملی ایران افزایش می‌یابد و احزاب در این امر قطعا تاثیرگذار هستند.   بیشتر بخوانید:  گواهی عدم سوء پیشینه؛ مدرک ضروری ثبت نام در انتخابات شورا‌ها
انتهای پیام/ برچسب ها: حسین توکلی کجانی فرماندار شهرری انتخابات

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حسین توکلی کجانی فرماندار شهرری انتخابات افزایش مشارکت سیاسی مردم شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۷۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب

.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، متن اطلاعیه به شرح زیر است:

به استناد بند (۳) و تبصره (۳) ماده (۱۰) قانون نحوه فعالیت احزاب وگروه‌های سیاسی مصوب ۱۳۹۴ مجلس شورای اسلامی و بر اساس مصوبه جلسه ۱۴۰۳/۱/۲۸ کمیسیون فرا قوه‌ای احزاب مبنی بر انتخاب هیئت نظارت بر انتخابات نمایندگان احزاب ملی و استانی برای حضور در کمیسیون و تعیین تاریخ برگزاری انتخابات، بدین وسیله از دبیران کل احزاب ملی و استانی جهت شرکت در انتخابات دعوت می‌شود.

برنامه زمان‌بندی انتخابات مذکور مستند به قانون، دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی به شرح زیر است:

دبیران کل داوطلب می‌توانند به مدت پنج روز از روز یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۹ تا روز پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۳ با مراجعه به سکوی وزارت کشور یا مراجعه حضوری به اداره کل سیاسی وزارت کشوربرای نام نویسی اقدام کنند.

بررسی و اعلام نظرهیئت نظارت در خصوص داوطلبان از روز شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۲ تا روز چهار شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۶ انجام و اسامی نامزد‌ها در سکوی اطلاع رسانی وزارت کشور منتشر خواهد شد.

معترضان نسبت به تصمیمات هیئت نظارت ۲ روز فرصت دارند تا از روز شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۹ تا روز یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۰ اعتراض خود را ثبت کنند.

کمیسیون احزاب ظرف مدت ۴۸ ساعت از روز دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۱ تا روز سه شنبه ۱۴۰۳/۳/۱ به اعتراضات رسیدگی و نتیجه نهایی را به هیئت نظارت اعلام می‌کند.

انتخابات روز پنج شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۰ (انتخابات احزاب ملی راس ساعت ۰۹:۰۰ صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت ۱۴:۰۰ بعدازظهر) در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.

هیئت نظارت از تاریخ برگزاری انتخابات به مدت سه روز در خصوص شکایات واصله رسیدگی و اعلام نظر می‌کند.

دیگر خبرها

  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • فیلم/ آخرین وضعیت فهرست های احزاب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند