Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد یادته چقدر به هم نزدیک شدیم؟ هروقت ایران بودی خراب میشدم سرت. یادته خونمون تقریبا تو یه کوچه بود. شده بودم داداش کوچیکه...

پژمان جمشیدی ستاره سال های نه چندان دور پرسپولیس که در تیم ملی نیز چند سالی با مهرداد میناوند هم تیمی بود، یادداشتی احساسی برای مهرداد میناوند نوشته. او از اولین باری که میناوند را دیده آغاز کرده و بعد به روزهایی رسیده که به قول خودش «داداش کوچیکه» میناوند شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

این یادداشت را در ادامه می‌خوانید:

مهرداد جانم سلام

مهرداد بهت گفته بودم اولین باری که دیدمت کی و کجا بود؟

میدونم تو یادت نیست. نبایدم یادت باشه.تو ستاره تازه پرنور شده فوتبالمون بودی و بعد از جام ملت های اسیا ٩٦ و اون درخششت تو اون جام ، اومده بودی زمین شماره دو امجدیه که احتمالا کسی رو ملاقات کنی.یادمه نفسمون بند اومده بود دیدیمت.شک ندارم همه بچه هایی که اونجا بودن و اتفاقا همه هم تقریبا هم سن و سالت بودیم ارزو داشتیم روزی کمی شبیه تو بشیم.به جایگاه تو برسیم. سال ها گذشت و هم بازی شدیم تو تیم ملی.هیچوقت نشد این خاطره رو بهت بگم.نشد بگم تو کجا و من کجا.هرچند چیزی که عیان بود چه حاجت به بیان بود.

چقدر به هم نزدیک شدیم. هروقت ایران بودی خراب میشدم سرت. یادته خونمون تقریبا تو یه کوچه بود. شده بودم داداش کوچیکه.

میومدم و کلی راجب فوتبال حرف میزدیم و کلی با اریا تو هال اون خونتون که لعنتی یه پله بیخود هم وسطش داشت فوتبال بازی میکردیم و تازه بعدش یه شبایی میرسیدیم به مراسم بذل و بخشش.اخر شب که میخواستم برم در کمدتو باز میکردی و میگفتی اینارو از اتریش اوردم هنوز نپوشیدم ، هرکدومو دوست داشته باشی و برنداری ازت ناراحت میشم.منم اوایل روم نمیشد ولی به مرور پررو شده بودم و برمیداشتم و تو هیچوقت حتی نگاه نمیکردی چی برداشتم و چندتا برداشتم.

مهرداد یادته ماه رمضونا دم سحر دوتایی میرفتیم ولیعصر، آش میخوردیم، حلیم میخوردیم ...

مهرداد سالگرد ازدواجت یادته کی بود.بازی اخر اولین دوره لیگ برتر ؛اومدی استادیوم و روسکوها نشستی و بعد از قهرمانی اومدی بغلم کردی و گفتی شب دیرنیایا . هومن و مامک و مامان بابا رو هم بیار.اخی مامانمم بود.چقدر خوش گذشت.بعد از قهرمانی و کنار تو .

اخرین شبم که با هم بودیم و حتما یادته ؛چیزی نگذشته ازش که.اخه پسر تو چرا تلفنو برداشته بودی به همه زنگ میزدی و حال همه رو میپرسیدی اون شب.چیزی میدونستی مهرداد؟ جون پژمان میدونستی میخوای تنهامون بزاری؟نگو نه که باورم نمیشه.اخه چطوری میشه اونجوری با هیجان به همه زنگ بزنی و هی به من بگی بیا فلانی رو هم بگیریم.به سهراب زنگ زدیم ، به کورش بختیاری زاده، به حسام به امیر به علی کریمی به ...

رفیق، داداش بزرگه، این رسمش بود؟

من که هیچکدوم از محبتاتو جبران نکردم.اخه بامعرفت تو تازه شروع کرده بودی دوباره ، دوماد شده بودی ... اخه دلم برات تنگ میشه که.دل من چیه ، دل همه مردم برات تنگ میشه.دل همه هوادارات.پاشو ببین استقلالیا دارن برات چیکار میکنن پسر.مگه میشه این همه کری بخونی و باز محبوب همه باشی.تو راست میگفتیفوتبال  بدون کری خونیاش که فوتبال نیست.باورم نمیشد وقتی بیمارستان بودی استقلالیا هم دلشون خون بود.

مهرداد کمرم شیکست با رفتنت عزیزم دلم آتیش گرفته عزیز دلم، خدا پشت و پناهت .

مهرداد قول میدم هیچوقت و هیچ لحظه ای فراموشت نمیکنم. قول مردونه.

سفرت به خیر

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۷۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در سفر یکروزه خود به استان فارس با محمدهادی ایمانیه استاندار این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

داداش‌پور در این دیدار که با هدف بررسی حداکثر سازی جذب دانشجویان بین‌المللی برگزار شد؛ گفت: جذب دانشجویان بین‌المللی علاوه بر تقویت تعاملات بین‌المللی، به تحقق اهداف مهمی مانند ارتقای کیفیت آموزش، افزایش درآمد و پیشرفت علمی و فناورانه کشور نیز کمک شایانی می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به این نکته که امروزه کشور‌ها با ارتقای سطح همکاری‌ها و تبادلات بین المللی علمی نه تنها مشروعیت جانبی و منزلت کسب می‌کنند بلکه به نوسازی اقتصاد و کارآمدی فناوری خود مدد می‌رسانند، افزود: تحرک دانشجویان در سطح جغرافیای جهان قادر خواهد بود زمینه‌های تسهیل انتقال فناوری، همچنین ظهور نوآوری‌های رادیکال را فراهم کرده و بازار علم و نظام عرضه و تقاضای آموزش عالی را نیرومند سازد و تراکم و انباشت مناسبی از نیاز‌ها و کالا‌های جدید فرهنگی و نرم افزاری را سامان دهد و این تراکم که همراه با تنوع و غنای فرهنگی حاصل می‌شود در واقع موتور محرک توسعه علمی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و آموزشی منحصر به فرد استان فارس، یادآور شد: دانشگاه‌های این استان توانایی و قابلیت جذب دانشجویان بین‌المللی را دارند و این امر در صورت تحقق همه جانبه آن می‌تواند نقش بسیار مهمی در توسعه منطقه و کشور ایفا کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی خاطرنشان ساخت: بی شک ارتباط نزدیک با جوامع بین‌المللی، باعث ارتقاء شهرت دانشگاه‌ها و در مجموع کشور در دایره نظام علمی دنیا شده و با تحقق تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی شاهد رشد و گسترش مراکز آموزشی و به تبع آن کشور خواهیم شد و به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی بیشتر وقوف خواهیم یافت.

داداش‌پور با اشاره به اینکه دانشجویان بین‌الملل باید از امکانات و خدمات بهره‌مند باشند؛ تصریح کرد: پشتیبانی زیرساختی و خدماتی، حمایت آموزشی و فرهنگی از جمله خدماتی است که دانشجویان بین‌الملل باید از آن به خوبی برخوردار باشند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: هدف از تلاش‌های سازمان امور دانشجویان ایجاد یک محیط دوستانه برای دانشجویان بین‌المللی است تا بتوانند سفیران خوبی برای معرفی جاذبه‌های تحصیل در ایران باشند.

استاندار فارس نیز در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به دکتر داداش‌پور گفت: استان فارس آمادگی دارد تا با توجه به چشم‌انداز دولت سیزدهم یعنی مرجعیت علمی کشور ایران و گسترش زبان فارسی به عنوان مرکز جذب دانشجویان بین‌المللی قرار گیرد.

وی ادامه داد: جذب دانشجویان بین‌المللی بسیار حائز اهمیت است، زیرا برای کشور منفعت‌های زیادی دارد و سبب پیشرفت همه‌جانبه آن می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یادداشت مهرداد خدیر / این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت‌هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • در حال حاضر از اوسمار مهم‌تر، قهرمانی پرسپولیس است
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • یادداشت| امام صادق(ع) و نگاه ویژه به شهر مقدس قم
  • قول جالب پپ به خبرنگار: شماره‌ام را یادداشت کن!
  • لیدر سابق پرسپولیس موثرترین بازیکن این فصل استقلال!
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • محمدی-بلانکو، زوج خط حمله استقلال برای قهرمانی!