Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از چرام، حجت الاسلام مجتبی فرهمند ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته با بیان اینکه امروزه یکی از شیوه‌های جنگ دشمن جنگ روانی است، اظهار کرد: یکی از مهمترین کارهایی که دشمن در قبال جمهوری اسلامی ایران انجام می‌دهد تصویرسازی غلط  و غیر واقعی از وضع کشور است نه فقط برای اغوای افکار عمومی دنیا که برای فریب عمومی در داخل کشور می‌خواهد مردم را با تصویر غلط هم درباره ایران و هم درباره خودشان هم وضع منطقه فریب دهند و افکار عمومی را منحرف سازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه موقت چرام، گفت: هدف دشمن از این برنامه ایجاد تصویر سیاه و تاریک و ناامید کننده از وضعیت جمهوری اسلامی است و در مقابل ساختن وضعیت سفید و روشن و آرمانی از کشورهای توسعه یافته خصوصاً آمریکاست تا در نتیجه این تصویرسازی مردم برای خروج از وضعیت نابسامان خود به سمت توسعه یافتگی به سبک کشورهای غربی بروند و به دلیل نبود ثروت و تکنولوژی لازم و کافی مجبور شوند به یکی از مراکز قدرت و ثروت خصوصاً ایالات متحده آمریکا وابسته شود، حالا راه علاج این واقعه و برای مقابله با این چالش فکری ضروری است که کارنامه چهل ساله این نظام اسلامی را با دوره پهلوی مقایسه‌ای کنیم تا نادرستی این تصویر سازی و جنگ روانی که نظام سلطه علیه جمهوری اسلامی به راه انداخته است بیش از پیش آشکار شود.

وی با بیان اینکه ایران اسلامی در دوره پهلوی کجا بود و با سر کار آمدن دولت اسلامی به کجا رسیده است، خاطرنشان کرد: مطلب اول موضوع استقلال است از وابستگی همه جانبه دوران پهلوی تا استقلال ایران اسلامی در همه ابعاد،منظور از استقلال ،استقلال در تمامی ابعاد سیاسی و نظامی و اقتصادی و فرهنگی است،برای مثال در استقلال سیاسی  انتخاب و انتصاب مسئولین ، ابتدایی ترین حقوق یک ملت و کشور است ولی وابستگی در دوران پهلوی به حدی بود که انتخاب نخست وزیر و سایر مسؤولان باید با دستور و نظر مستقیم غرب خصوصاً ایالات متحده آمریکا انجام می شد.

فرهمند، خاطرنشان کرد: در استقلال نظامی همین بس که یک روز ما در دوره پهلوی و ابتدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی سیم خاردار برای دفاع از مرزهای خاکی کشور نداشتیم اما امروزه به لطف حضرت حق و دانش بومی جوانان حزب اللهی و انقلابی در مباحث نظامی و دفاعی اعم از پهپادی و موشک‌های بالستیک نقطه زن و انواع و اقسام ادوات نظامی تمام معادلات جهانی و منطقه ای را به هم زده ایم،در موضوع پیشرفت های زیرساختی ما جز در تهران و چند کلانشهر راه و جاده آسفالته مواصلاتی نداشتیم اما امروزه در جمهوری اسلامی دور افتاده ترین نقاط مرزی کشور هم دارای جاده‌های آسفالت و ترانزیتی هستند.

وی،افزود: در بحث علم و فناوری خصوصاً فناوری هسته‌ای و انرژی اعم از  انرژی بادی، آبی ،برقی و گازی امروز جمهوری اسلامی ایران در دنیا جزو رتبه‌های اول تا سوم است.
در زمینه‌های اجتماعی و کاهش فقر و فقر زدایی طبق آمار جهانی ما در رتبه دهم جهان هستیم اگر امروز ما مشکل اقتصادی داریم از انقلاب و اسلام نیست از وادادگی و راحت طلبی و بی تدبیری مسئولان است.

خطیب جمعه موقت چرام با بیان اینکه در موضوع صنعت و تکنولوژی های صنعتی و پیشرفت های صنعتی جمهوری اسلامی قابل قیاس با نظام پهلوی نیست، گفت: در بحث مقایسه آزادی و مردم سالاری در دو نظام پهلوی و جمهوری اسلامی نکات بسیار زیادی هست که قابل بحث و بررسی هستند، در نظام پهلوی خفقان سیاسی به حدی بود که شاه تمام جریانات سیاسی را ذیل یک حزب به نام حزب رستاخیز معرفی کرد و می گفت مردم ایران سواد کافی برای تشکیل احزاب سیاسی و اداره کشور را ندارند یا باید جزوه حزب رستاخیز باشند و یا ایرانی نیستند و توده ای محسوب می‌شوند  که دو راه بیشتر ندارند یا به زندان می روند یا هم گذرنامه بگیرند و از کشور خارج شوند اما در جمهوری اسلامی امروزه ده‌ها بلکه صدها حزب سیاسی با سلیقه‌های متفاوت که گاهاً از دل همین حزب‌ها هم مخالفت با جمهوری اسلامی می‌شود وجود دارد.

فرهمند تصریح کرد: در انتخابات ها جز در موارد محدود که باز هم از سوی دربار و ساواک اعمال نظر می‌شد کسی حق انتخاب نداشت اما در جمهوری اسلامی امروز از کوچکترین تشکل سیاسی در شهر و روستا یا همان انتخابات شوراها تا بالاترین رده‌های اجرایی حاکمیت یعنی رهبری جامعه به صورت مستقیم و غیر مستقیم در انتخابات مردم حق رای دارند.

وی گفت: در یک کلمه مقایسه دو نظام پهلوی و جمهوری اسلامی یک ظلم بزرگ و نابخشودنی است قطعاً مقایسه کنندگان هم نزد ملت شریف و هم در پیشگاه خداوند متعال بازخواست خواهند شد.

فرهمند افزود: در آن دوران ایران یک کشور ضعیف و بی اثر حتی در درون حاکمیت خودش بود اما امروز هیچ معضلی در منطقه بدون نقش‌آفرینی جمهوری اسلامی ایران حل نخواهد شد.

امام جمعه موقت چرام در ادامه سخنان خود با اشاره به این مطلب که کمیسیون محترم تلفیق مجلس در حال چکش کاری و تحول در بودجه سال ۱۴۰۰ است، گفت: بعضی از هزینه های جانبی و اضافی دولت قطع می‌شود، موضوع یارانه ها و معیشت مردم به صورت ویژه دیده شده و بحث ارز و دلار ۴۲۰۰ تومانی آن برداشته شده است.

وی گفت: یعنی عده‌ای با رانت یا به بهانه تجارت واردات به خاطر آسایش مردم علیه ملت ایستاده بودند و ارز دولتی می‌گرفتند و کالا وارد می‌کردند و آزاد به خورد ملت می‌دادند اما در این تحول دست این دلالان قطع شده است تشکر ویژه از نمایندگان انقلابی در مجلس شورای اسلامی می‌کنیم انشاالله که این طرح در صحن علنی مجلس نیز تصویب شود.

وی در بخش بعدی از سخنان خود با اشاره به اینکه اخیراً وزیر امور خارجه جدید آمریکا در اظهارنظری اعلام کرده اگر ایران به برجام برگردد ما آن را بررسی می‌کنیم و در صورتی که نظر ما را تامین کنند به برجام برمی گردیم گفت: هرچند جواب ابلهان خاموشی است اما ذکر چند نکته حائز اهمیت است؛ آن که باید به برجام برگردد آمریکای خیانتکار است.

فرهمند افزود: ایرانی که به تمام تعهدات برجامی و شاید فراتر از آن عمل کرده است مقام معظم رهبری فرمودند اولا ما عجله‌ای برای برگشت آمریکا به برجام نداریم، در صورت برگشت آمریکا به برجام اول باید تمام تحریم‌های ظالمانه لغو و ضررهایی که جمهوری اسلامی ایران متحمل شده است جبران شود و ثالثاً مثل پنج کشور دیگر در برجام می ماند و نه به عنوان کدخدا که هنوز بعضی‌ها در دولت جمهوری اسلامی به دنبال کدخدایی آمریکا هستند.

وی ادامه داد: این گفتمان باید به عنوان یک گفتمان عمومی در جامعه مطرح شود و آن این است که اگر آمریکا تحریم‌ها را علیه جمهوری اسلامی بر ندارد تمام ظرفیتی که از هسته‌ای ما در این دولت تعلیق و تعطیل شد باید به شکل اول و روز اول باز گردد که در غیر این صورت باید برای همیشه از صحنه سیاسی کشور حذف شوند.

امام جمعه موقت چرام در بخش بعدی از سخنان خود با اشاره به میلاد با سعادت حضرت زهرای مرضیه(س) گفت:  شخصیت و کرامت بخشیدن به مقام زن نگاه به زن در جاهلیت یک نگاه مادی و استثماری بود که هیچ مقام و منزلتی را برای زن جامعه متصور نمی‌شد اما با آمدن بی بی دو عالم حضرت زهرا سلام الله علیها و اهتمام وجود نازنین پیامبر به مقام شامخ زن باعث شد که زنان جامعه اسلامی امروزه در تمامی مناسبات نقش‌آفرینی بکند.

وی اضافه کرد: به بهانه آزادی زن و برابری حقوق زنان و مردان بزرگترین خیانت ها را در حق زن انجام می‌دهند و زن را ظاهرا ارزش می‌دهند اما در واقع آن را وسیله هوس می‌دانند امروز مشکل زنان جامعه ما ورزشگاه و کنسرت و دوچرخه سواری نیست مشکل زنان جامعه معیشت و اقتصاد و ازدواج است، حتی اشتغال هم نیست، زن در فرهنگ غنی اسلامی یک خانه‌دار و شوهردار به معنای واقعی است و موضوع مهم و حیاتی تربیت نسل را به عهده دارد هرچند که اسلام مخالفتی با شغل زن در چارچوب دین مبین ندارد.

انتهای پیام/82009

منبع: فارس

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران جمهوری اسلامی نماز جمعه استقلال جمهوری اسلامی ایران جمعه موقت چرام نظام پهلوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۷۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه حمیدی‌فر رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی، آموزش مجازی کشور که در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، دانشگاه مطلوب در نسل چهارم را دانشگاه جامعه‌محور و تمدن‌ساز توصیف کرد.

وی عنوان کرد: جامعه دانشگاه آزاد اسلامی سراسر از نظراتی است که اتفاقات ویژه‌ای را رقم خواهد زد و این نشست‌ها به نظارت و بازبینی شرایط محیطی و ارائه نظرات موثر کمک خواهد کرد.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: امام راحل توجه بسیاری به بحث تربیت و آموزش همراه با تربیت در جامعه داشتند و افرادی در مقام معلمی و استادی باید باشند که در کنار آموزش، مسائل اعتقادی و ارزشی را به نسل جوان ما انتقال دهند.

حمیدی‌فر ادامه داد: ما در جامعه‌ای که دچار شرایط بین نسلی و سیاسی و اطلاعاتی است، قرار داریم و با خانواده‌هایی نوین و مدرن مواجه هستیم که نسبت به گذشته تغییرات بنیادین داشته زیرا جایگاه پدر و مادر به مهد کودک‌ها داده شده است و در این مقطع باید نهادهای آموزشی رویکرد قوی‌تر و محکم‌تری داشته باشند.

وی بیان کرد: نظام‌های ما در دانشگاه آزاد از قبیل نظام‌های علمی، فرهنگی و فناوری است که همه حول نظام تربیتی بوده و متصدی جریانات قوه عاقله است و اگر ما هدف‌های دانشگاه را دنبال کنیم، باید بتوانیم جریانی در حوزه علم بسازیم و انتظار می‌رود که این نظام به جامعه کارآمد و دانا منتج شود.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز کرد: در نظام فرهنگی ما نیز با توجه به جریانات ارزشی و اعتقادی، جامعه فرهیخته را تربیت کنیم و در نظام فناوری دانایی، متربیان دانشجو و دانش‌آموز را به توانایی آنها در جامعه تبدیل کنیم.

حمیدی‌فر تبیین کرد: راهبردهای اصلی دانشگاه برای تربیت شهروند متخصص، متعهد و خلاق، ایجاد نوآوری‌ها در راستای نیازهای جامعه است و تربیتی را ایجاد کند که دانشجوی فارغ‌التحصیل ما موثر در جامعه باشد و دانشگاه سرآمدی باشد که از انسان‌سازی به جامعه‌پردازی برسد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاهی که می‌خواهد محیط تعلیم و تربیت باشد، باید بسترهای این مسئله را بسازد و فرهنگ این جریان را ایجاد کند و از این طریق، پیاده سازی کند و این نیازمند همراهی متولیان امر تربیت از جمله شما مدیران گروه است.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما در گذشته با دانشگاه آموزش‌محور همراه بودیم، اما در نسل دوم دانشگاه‌ها، واحد‌ها وارد دانشگاه آموزشی و پژوهشی شدند و در نسل سوم، شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شد و دانشگاه در ارتباط با صنعت جریان‌ساز شد که عرضه دانش مهم بود اما در نسل چهارم دانشگاه ها، به دنبال دانشگاه جامعه محور هستیم تا از این جامعه‌پروری به یک جریان تمدن‌ساز و تربیت افراد متعهد و اخلاق مدار و ارزشی برسیم.

حمیدی‌فر عنوان کرد: دانشکده‌های تعلیم و تربیت باید در حوزه‌های آموزش، پژوهش و تربیت در چارچوب‌های اسلامی باشد تا جریانات دانشی و عملیاتی را در زیست بوم ایرانی و اسلامی برده و به همه ذی‌نفعان جهت دهد برای اینکه جریان‌ساز باورهای‌مان باشد.

وی تشریح کرد: ما امروز با چهار چالش در جریان تعلیم و تربیت مواجه هستیم؛ نخست آنکه فقر نگاه جامعه به نظام تعلیم و تربیتی است، چرا که تاکنون تاکید ویژه‌ای بر این مبنا نبوده است و هنوز در رشته‌های تربیتی شاهد کرسی نظریه‌پردازی نیستیم.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: چالش دیگر، ضعف نظام منسجم بومی و اسلامی به مسائل تربیتی و آموزشی است و جنس دروس نظام‌های آموزشی ما در کشور، متناسب با تعلیم و تربیت نیست و سیاست واحدی در این زمینه برای اقدام وجود ندارد.

حمیدی‌فر تشریح کرد: چالش بعدی، نیاز مبرم به ظرفیت‌های کاربردی در تربیت حرفه‌های مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت است و گاهی دانش آموختگان ما تنها به صورت نظری با این حوزه آشنا هستند و فضای آموزش و تربیت را تجربه نکرده اند؛ چالش چهارم هم فقدان مدل‌سازی و شاخص‌سازی برای ارزیابی فعالیت‌های آموزشی و تربیتی است و جریانات آموزشی و پژوهشی هر کدام روال خود را پیش می‌برد و شاخصی برای ارزیابی در این زمینه وجود ندارد.

وی افزود: رسالت ما این است که زمینه‌های لازم برای ارتقای دانش، تولید علم و نظریه‌پردازی در حوزه تعلیم و تربیت را فراهم کرده، سپس الگوی مناسب برای تربیت، توانمندسازی و ارتقای شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای منابع انسانی مورد نیاز را طراحی و اشاعه دهیم.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رسالت دیگر ما، توسعه زمینه پژوهندگی و تقویت روحیه پژوهشی و گسترش دانش، بینش و مهارت‌های منابع انسانی در مدارس و دیگر محیط‌های آموزشی و سپس پایش و رصد مستمر تحولات علمی و فرآیندها در نظام تربیتی و آموزش و پرورش است.

حمیدی‌فر یادآور شد: آخرین رسالت ما، فراهم کردن زمینه‌های لازم برای تولید، گسترش و توسعه فناوری‌ها، نوآوری‌ها و خدمات آموزشی و تربیتی مبتنی بر آموزه‌ها و تعالیم قرآن کریم و اهل بیت(علیهم‌السلام) است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سفر رهبر شیعیان کشور مالی به قم (+ عکس)
  • حمایت قاطع مردم پشتوانه فرماندهی انتظامی کشور برای ادامه طرح نور
  • جمهوری اسلامی ایران مدافع تمامی مظلومان جهان است
  • نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟