Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با بیان اینکه اطلاع رسانی شفاف، مهمترین رسالت خبرنگاران است، گفت: از آنجایی که عصر حاضر ، عصر ارتباطات و فناوری است، ضرورت افزایش سواد رسانه ای کارکنان پلیس در برخورد با پدیده های اجتماعی بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.

به گزارش برنا؛ سردار مجید کریمی در دوره آموزشی افزایش سواد رسانه ای که از طریق ویدئو کنفرانس برای روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور برگزار شد، گفت: از تمامی خبرنگاران و اصحاب رسانه که همواره در میدان حاضر هستند و به نوعی سربازان جنگ نرم به شمار می روند و در آگاهی بخشی آحاد شهروندان جامعه نقش بسزایی دارند، قدردانی می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه به رسالت و فلسفه وجودی رسانه ها در جامعه اشاره و تصریح کرد: حقیقت گویی و اطلاع رسانی شفاف از مهمترین رسالت خبرنگاران و اصحاب رسانه است و در رسیدن به این مهم، علاوه بر توجه به اصل سرعت و دقت در انتشار اخبار، کسب اطلاعات از مراجع و منابع موثق همواره باید مد نظر قرار گیرد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا عنوان کرد: ارتباط مستمر و دوسویه با اصحاب رسانه در انعکاس اخبار مرتبط با دستاوردهای پلیس مبارزه با مواد مخدر، در حوزه هایی نظیر کشف انواع مختلف مواد مخدر ، مبارزه  با قاچاق و ترانزیت و نیز عرضه و مصرف این بلای خانمان سوز تا حد زیادی می تواند به ارتقا احساس امنیت و آرامش در بین شهروندان جامعه کمک کند.

سردار کریمی با تاکید بر ظرفیت و قدرت تاثیرگذار رسانه ها در سطح جامعه خاطر نشان کرد: از آنجایی که عصر حاضر ، عصر ارتباطات و فناوری نامیده می شود؛ هر روز شاهد افزایش دانش و بینش رسانه ای شهروندان هستیم، ضرورت افزایش سواد رسانه ای کارکنان پلیس در برخورد با پدیده های اجتماعی بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.

سردار کریمی در پایان با قدردانی از زحمات تمامی همکاران خود در سراسر کشور عنوان کرد: امیدواریم با تعامل مستمر و موثرتر با رسانه ها، شاهد کاهش هر چه بیشتر جرایم و آسیب های مرتبط با مواد مخدر و روانگردان ها در سطح جامعه باشیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پلیس مبارزه با مواد مخدر حوادث پلیس مبارزه با مواد مخدر رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۱۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام هرگونه جا به جایی دام را بدون اخذ مجوزهای لازم از این شهرستان ممنوع اعلام کرد.

باقر خدادادی در گفت و گو با ایسنا، از وجود ۳۶۰ هزار رأس دام سبک و ۱۲ هزار رأس دام سنگین در شهرستان خبر داد و افزود: قبل از هرگونه جابجایی دام باید مجوزهای قانونی از جمله سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام از شبکه دامپزشکی اخذ شود.

وی هرگونه جا به جایی دام بدون مجوزهای لازم را مصداق قانون قاچاق دانست و اظهار کرد: مبارزه با قاچاق دام برای امنیت غذایی جامعه انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام مبارزه با قاچاق دام را گامی مهم در راستای تأمین امنیت غذایی دانست و عنوان کرد: اجازه نخواهیم داد با قاچاق دام در امنیت غذایی شهروندان خللی ایجاد شود.

وی با تأکید بر اینکه به جد با قاچاق دام برخورد می‌کنیم، گفت: با توجه به اینکه کشاورزان و دامداران نقش مهمی در تأمین امنیت جامعه دارند، بهره‌برداران و دامداران موظف هستند هنگام جا به جایی دام مجوزهای قانونی نظیر سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام را همراه داشته باشند.

 خدادادی خاطرنشان کرد: به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز دام‌های بدون مجوز مکشوفه ضبط و متخلفین نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شوند.

وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق دام در راستای قانون و برای جلوگیری از بین رفتن دام مولد و خروج دام از کشور انجام می‌شود، از راه‌اندازی بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده شرق خراسان رضوی در این شهرستان خبر داد و گفت: این  میدان عرضه دام سنگین و سبک در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌ جام، ظرفیت این مرکز را ۲۵۰۰ رأس دام سبک و سنگین در حاشیه شهر «احمدآباد صولت» و در هشت کیلومتری جاده تایباد- تربت‌جام اعلام کرد و گفت: میدان عرضه دام زنده تربت‌جام شامل پست دامپزشکی، محل کشتار اضطراری، اتاق معاینات دامپزشکی، مرکز خدمات دامپزشکی و دام‌پروری، سکوی تخلیه و بارگیری دام، کوره لاشه‌سوز، انبار علوفه و مواد کنسانتره، محل شب ماند دام، باجه بانکی، باسکول و پارکینگ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • انهدام ۸ باند قاچاق مواد مخدر در کردستان
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • دستگیری ۲۶ سارق مغازه در خراسان جنوبی
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • کشف 10 کیلوگرم شیشه از قاچاقچیان مواد مخدر در خلخال
  • دستبند پلیس بر دستان فروشندگان مواد مخدر در آبادان