Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-01@15:36:37 GMT

ماجرای پودر شدن ۳۲۰ تن گوشت وارداتی

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۴۲۹۳۳

ماجرای پودر شدن ۳۲۰ تن گوشت وارداتی

۳۲۰ تن گوشت گوسفندی هفت سال پیش به کشور و استان خراسان رضوی وارد می‌شود و طی این سال‌ها ترخیص نمی‌شود، حالا قرار است این حجم از گوشت وارداتی برای مصارف غیرانسانی پودر شود. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ۳۲۰ تن گوشت گوسفندی هفت سال پیش به کشور و استان خراسان رضوی وارد می‌شود و طی این سال‌ها ترخیص نمی‌شود، حالا قرار است این حجم از گوشت وارداتی برای مصارف غیرانسانی پودر شود!   ناظر گمرکات استان در توضیح ماجرا می‌گوید: محموله ۳۲۰ تنی گوشت گوسفندی اسفند ۹۲ توسط شرکتی از مغولستان وارد گمرک سرخس و قبض انبار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از اتمام مهلت قانونی قبض انبار در مردادماه ۹۳ اظهارنامه متروکه این محموله تهیه و به سازمان اموال تملیکی ارسال می‌شود. بعد از ارسال اظهارنامه مالک کالا درخواست بازگشت اظهارنامه را می‌کند و مدعی می‌شود مجوز‌های لازم را از وزارت صمت دریافت کرده و برای ارز نیز با بانک هماهنگی انجام‌شده است که کالا ترخیص شود. پیرو این درخواست مالک، گمرک در اول شهریورماه مطابق نظریه دام پزشکی در مردادماه مبنی بر انجام رویه مرجوعی، کالا را به داخل گمرک بازمی‌گرداند.

امیدجهانخواه می‌افزاید: بعدازاین که کالا به گمرک بازگردانده می‌شود، مالک برای ترخیص یا مرجوع کردن آن اقدامی انجام نمی‌دهد که مجدد در آبان ماه ۹۳ در گمرک اظهارنامه متروکه بودن کالا را به سازمان اموال تملیکی ارسال می‌کند و تقاضای خروج کالا از سردخانه منطقه ویژه سرخس داده می‌شود، اما سازمان اموال تملیکی بنا به دلایلی که ما نمی‌دانیم، اقدام به تحویل یا فروش کالا نکردند. بعد از کش‌وقوس‌های فراوان سرانجام در آذرماه امسال دادستان سرخس دستور می‌دهد که کالا توسط اموال تملیکی تحویل گرفته شود و در ابتدای بهمن‌ماه این گوشت‌ها از سردخانه منطقه ویژه سرخس تحویل گرفته می‌شود.
واردکننده مجوز‌های لازم را نداشته
وی درباره دلیل ترخیص نکردن محموله گوشت در زمان واردات آن می‌گوید: علت ترخیص نشدن احتمالاً این بوده که واردکننده مجوز‌های لازم را نداشته است، ثبت سفارش کالا یا بانک مشکل داشته است و ظاهراً برای دریافت ارز با مشکل مواجه شده، اما با توجه به گذشت هفت سال از این موضوع اطلاعات زیادی در پرونده‌ای که در اختیار بنده است وجود ندارد. به‌هرحال گمرک جلوی ترخیص کالا را نگرفته بود بلکه مالک برای ترخیص اقدام نکرده بود، حال این که مشکلات قانونی چه بوده است بنده اطلاعات زیادی دراین‌باره ندارم.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس دراین‌باره می‌گوید: سال ۹۳ بنا بر درخواست مالک، محموله گوشت در سردخانه منطقه ویژه سرخس انبار می‌شود. آن طوری که گفته می‌شود این شرکت برای ترخیص کالا با دام پزشکی مشکل داشته و یک قانون در کشور وجود دارد مبنی بر این که گوشت وارداتی بعد از گذشت یک سال قابلیت مصرف انسانی خود را از دست می‌دهد.

احمد صادقی گلمکانی می‌افزاید: زمانی که مالک برای ترخیص کالا اقدام نکند، گمرک کالا را به‌عنوان بدون صاحب به سازمان اموال تملیکی معرفی می‌کند که به نمایندگی دولت محموله را به فروش برساند یا معدوم کند. در این مدت هم مشتریان زیادی برای این محموله بوده اند که عمدتاً می‌خواستند آن را به خارج کشور صادرات مجدد بکنند، ولی دام پزشکی با این استناد که ممکن است این محموله گوشت در کشور مبدأ مصرف انسانی شود و برای وجهه بین‌المللی کشور عواقب داشته باشد، ممانعت می‌کرد.

وی ادامه می‌دهد: از سویی معدوم کردن محموله گوشتی در این حجم هم هزینه‌های زیادی دارد و هم تأثیر منفی ممکن است ایجاد کند. بعد از کش‌وقوس‌های فراوان در هفت سال گذشته سرانجام به تازگی یک مشتری برای این محموله گوشتی پیداشده است و قصد دارد این گوشت‌ها را به پودر تبدیل و برای مصارف غیرانسانی استفاده کند. خوشحالی ما از این نظر است که بالاخره سردخانه منطقه ویژه آزاد می‌شود و مصرف برقی که در این مدت صرف نگهداری آن می‌شد کاهش پیدا خواهد کرد.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس می‌گوید: بنده اطلاع دقیقی ندارم، ولی مثل‌این که این محموله چند ماه در سردخانه کشور مغولستان بوده است و بعد از ورود به کشور و طی مهلت قانونی ترخیص، مهلت یک‌ساله مصرف محموله گوشت به پایان می‌رسد. اول بهمن‌ماه امسال هم کالا با حکم دادستان ترخیص می‌شود البته ما هزینه انبارداری محموله را از مالک اصلی یا اموال تملیکی خواهیم گرفت.
رفت‌وبرگشت پرونده بین گمرک و اموال تملیکی و انقضای کالا
مدیر سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان دراین‌باره می‌گوید: این محموله گوشت به وزن بیش از ۳۰۰ تن توسط شرکت وارد کننده از کشور مغولستان واردشده است که به دلیل منع قانونی این کالا ترخیص نمی‌شود. در یک بازه زمانی مشخص اگر مالک نتواند کالای خود را ترخیص کند، محموله به‌عنوان کالای متروکه به سازمان اموال تملیکی معرفی می‌شود. برحسب وظایف ما باید تأییدیه سلامت محموله را از سازمان‌های متولی امور دام استعلام کنیم که آیا قابلیت مصرف دارد یا خیر؟ زمانی که ما با امور دام مکاتبه کردیم تا تأییدیه فروش آن را دریافت کنیم، گمرک مجدد مکاتبه‌ای با سازمان اموال تملیکی انجام داد و اعلام کرد که مالک (شرکت وارد کننده) قصد دارد کالا را به کشور مبدأ مرجوع کند بنابراین مدارک این محموله به گمرک اعاده شود.

محمد مرادقلی، می‌افزاید: ما نیز حسب قانون این کار را انجام دادیم، بعد از گذشت سه ماه از این قضیه گمرک مجدد پرونده محموله گوشت را به سازمان اموال تملیکی برگشت داد، این‌زمانی بود که تاریخ‌مصرف گوشت‌های وارداتی به اتمام رسیده بود و امور دام هم اعلام کرد با توجه به گذشت تاریخ انقضا، این محموله قابلیت مصرف ندارد. در مرحله اول که گوشت‌ها متروکه اعلام شدند، هنوز حدود یک ماه به انقضای تاریخ‌مصرف شان مانده بود، اما در مرحله دوم متروکه شدن محموله، تاریخ‌مصرف گوشت‌ها به اتمام رسیده بود.

وی ادامه می‌دهد: در مکاتبات بعدی با متولیان امور دام پیگیر بودیم که گوشت‌ها را به مصارف غیرانسانی برسانیم که نتیجه منفی بود و اعلام شد که گوشت‌ها باید معدوم شوند. با توجه به این که حجم محموله بالا بود و گذاشته بودند که تاریخ‌مصرف آن به اتمام برسد و بعد اعلام کنند، ما زیر بار این که ما را مالک اعلام کنند نرفتیم، زیرا این خطا از سوی گمرک و خود مالک صورت گرفته بود و معدوم کردن محموله گوشتی با بیش از ۳۰۰ تن وزن کار آسانی نیست.
۳۲۰ تن گوشت تبدیل به پودر می‌شود
وی می‌افزاید: بعد از کش‌وقوس‌های فراوان سه سال گذشته به این نتیجه رسیدند که این گوشت‌ها در کوره‌های مخصوص تبدیل به پودر شوند. پودر‌ها با طی مراحلی برای آبزیان و طیور قابل‌استفاده است، درخواست‌های زیادی ارائه شد و ما برای تایید به دام پزشکی معرفی کردیم و نگرانی‌هایی بود، تا این که سال گذشته یک شرکت درخواستی ارائه کرد و با طی مراحل قانونی از سوی دام پزشکی کشور تایید و دو ماه پیش رویه‌های ترخیص محموله با مجوز دادستانی انجام شد تا این گوشت‌ها به پودر خوراک آبزیان تبدیل شوند.
اهمالی احراز نشده است
دادستان سرخس نیز درباره پرونده این محموله می‌گوید: این محموله بیش از ۳۲۰ تن بوده که وارد کشور شده است و طبق قراردادی با منطقه ویژه سرخس بنا بود این محموله تا زمان ترخیص در سردخانه این منطقه نگهداری شود. بنا به دلایلی و بوروکراسی اداری مالک نتوانسته است محموله گوشت وارداتی را ترخیص کند و مدت‌زمان مصرف انسانی این محموله منقضی شده بود و طبق قانون بعد از سه ماه گمرک می‌تواند کالا را به‌عنوان کالای بدون صاحب در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار دهد. قاضی حیدر جهانی می‌افزاید: با ورود دستگاه قضا به این پرونده و بررسی‌های انجام‌شده تاکنون شواهدی دال بر اهمال از سوی متولیان برای ما احراز نشده است و این که واردات این محموله به بیت‌المال ضرری وارد کرده باشد، تاکنون برای ما محرز نشده است.

دادستان سرخس درباره حکم صادرشده برای مصارف این محموله گوشتی می‌گوید: با توجه به این که سازمان اموال تملیکی مالک این محموله شناخته می‌شود و حساسیت‌هایی وجود دارد که این محموله با رویه یا اتیکت‌های خاص مورد سوءاستفاده قرار نگیرد و وارد بازار مصرف نشود، با نظارت سازمان دام پزشکی به‌صورت پلمب شده تحویل خریدار خواهد شد و در مقصد نیز با نظارت دام پزشکی به‌صورت پودر گوشت به مصارف غیرانسانی می‌رسد. منبع: خراسان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گوشت وارداتی واردات گوشت ترخیص کالا سازمان اموال تملیکی محموله گوشت منطقه ویژه سرخس محموله گوشتی گوشت وارداتی گوشت ها تاریخ مصرف برای ترخیص برای مصارف دام پزشکی امور دام هفت سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۲۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر

رولت یخچالی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه خامه ای است که برای تهیه آن نیازی به استفاده از فر نیست.در این مطلب از پارس نیوز با طرز تهیه رولت یخچالی آشنا خواهید شد.

رولت یخچالی با بیسکوییت
مواد لازم رولت یخچالی
بیسکوییت پتی بور ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر ½ پیمانه
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
شکلات سکه ای ۱۶۰ گرم
مواد فیلینگ رولت
پودر نارگیل ۱ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری

همچنین در پارس نیوز بخوانید : طرز تهیه کیک بستنی به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه رولت یخچالی مرحله اول

برای تهیه رولت یخچالی خوشمزه و ساده ابتدا مواد فیلینگ را آماده می کنیم. درون یک کاسه مناسب پودر نارگیل را به همراه پودر قند و خامه صبحانه اضافه می کنیم، سپس با قاشق خوب مخلوط می کنیم تا حالت خمیری منسجم پیدا کند.

مرحله دوم

حالا بیسکویت پتی بور را خرد می کنیم و درون غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم تا بیسکویت ها کاملا پودر شوند، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه درون یک قابلمه مناسب شیر را به همراه خامه صبحانه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پودر کاکائو را به مخلوط شیر و خامه اضافه می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام مخلوط می کنیم تا خامه درون شیر حل شود. در ادامه زمانی که خامه و پودر کاکائو کاملا حل شدند، شکلات سکه ای را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مجددا مخلوط شیر را هم می زنیم تا شکلات درون آن کاملا حل شود. توجه داشته باشید مخلوط شیر و خامه به هیچ عنوان نباید جوش بیاید. در ادامه سس شکلات به دست آمده را به صورت داغ درون بیسکویت پودر شده می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله ابتدا با کمک قاشق مخلوط بیسکویت پودر شده را هم می زنیم، سپس با دست خوب ورز می دهیم تا خمیری لطیف که روی سطح آن ترک وجود نداشته باشد درست شود. دقت کنید اگر روی سطح خمیر ترک وجود داشت ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا مجددا ورز بدهید تا خمیری لطیف و یک دست درست شود. در ادامه روی سطح کار را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس خمیر را روی آن قرار می دهیم و روی خمیر مجددا کیسه فریزر قرار می دهیم، سپس با وردنه خمیر را به قطر ۷ میلی متر باز می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله اطراف خمیر را کاملا صاف می کنیم، سپس کیسه فریزر را از روی خمیر به آرامی برمی داریم. در ادامه مواد فیلینگ را به آرامی با قاشق روی خمیر می مالیم تا به همه قسمت های خمیر برسد و در آخر با پالت آن را کاملا صاف می کنیم.

مرحله هشتم

حالا با کمک کیسه فریزر زیر خمیر آن را رول می کنیم، سپس با کیسه فریزر آن را می پوشانیم. در ادامه اطراف کیسه فریزر را محکم می بندیم تا از نفوذ هوا درون آن جلوگیری کنیم. در ادامه رولت را به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله نهم

در نهایت پس از گذشت ۴ ساعت رولت را از یخچال خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به اندازه دلخواه برش می زنیم. در آخر می توانید روی رولت را با مقداری پودر پسته یا پودر قند تزئین کنید. نوش جان.

رولت یخچالی با موز و گردو
مواد لازم  میزان لازم
بیسکوییت پتی بور شکلاتی 2 بسته
شیر  1/3 پیمانه
خامه صبحانه یک پاکت
موز رسیده 1 عدد
گردو  2 قاشق غذاخوری
پودر قند 2 قاشق غذاخوری
کره  30 گرم

طرز تهیه رولت شکلاتی یخچالی برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا باید بیسکوییت های پتی بور را با کمک دستگاه یا بصورت دستی، کاملا پودر کنید. به بیسکوییت های پودر شده شیر و کره اضافه کرده و بخوبی مواد را با دست ورز بدید تا حالت خمیری پیدا کند. حالا نوبت تهیه مواد میانی رولت بیسکوئیتی است که برای آماده کردن آن، در قدم اول موز را با چنگال کاملا پوره کنید. به موز له و پوره شده، خامه صبحانه، پودر قند و گردو خرد شده را اضافه و مجددا خوب مخلوط کنید. حالا که خمیر رولت و مواد میانی رولت خامه ای ما آماده شد، مرحله سوم یعنی شکل دادن رولت را انجام میدهید. در مرحله شکل دادن این رولت خوشمزه ابتدا خمیر بیسکوییتی آماده شده را داخل نایلون ریخته و با دست یا وردنه، به شکل یک لایه نازک صاف و بازش میکنید. حالا نایلون رو قیچی کرده و خمیر باز شده یکدست را برای ریختن مواد میانی آماده می کنید. دقت کنید که نایلون لایه رویی خمیر را باز میکنید و همچنان زیر خمیر لایه نایلون باقی می ماند تا هنگام رول کردن کارمان ساده باشد. مواد میانی یا همان مخلوط خامه ای که درست کردید را روی خمیر باز شده ریخته و یکدست و به آرومی رول کنید. رولت آماده را بمدت 30 دقیقه الی 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد از آنکه کامل خودش را گرفت، از یخچال بیرون آورده و سپس با پودر کاکائو روی رولت را بپوشانید. در مرحله آخر تهیه این دسر فوری، با پودر پسته، پودر نارگیل یا شکلات سفید ذوب شده رولت را تزیین کنید.

دیگر خبرها

  • طرز تهیه سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو
  • مالکان خودروهای توقیف شده در پارکینگ برای ترخیص ماشین اقدام کنند
  • طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد
  • آخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستانی در گمرک
  • واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته
  • بررسی علت ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ چیست؟
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر