Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-28@20:45:45 GMT

نتیجه خوب در انتظار سهامداران عدالت

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۴۴۶۱۳

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  سهام عدالت اهداف متعددی داشت از جمله این که قرار بود عموم مردم سهام دار بازار سرمایه شده و کسب درآمد کنند و در کنار آن نیز بازار سرمایه عمق بیشتری پیدا کند که هیچ کدام از این موارد تحقق نیافت. البته در این روند نقدهایی بر روش آزاد سازی سهام عدالت به دلیل حضور حدود ۵۰ میلیون سهام داربدون در نظر گرفتن زیر ساخت‌های بازار سرمایه مدنظر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین برخی کارشناسان مسائل پیرامون سهام عدالت رایکی از عوامل ریزش بازار دانستند.

 

شفاف سازی برخی موارد نظیر اینکه، وزارت اقتصاد،سازمان بورس و یا سهامداران کدامیک مسئول محقق نشدن پروژه سهام عدالت هستند؟ آیا قوانین و دستورالعمل‌ها مشکل داشته است و در نهایت چالش‌های برجسته روند آزاد سازی سهام عدالت چیست؟ از جمله دغدغه‌های قابل تامل است. فرصتی فراهم شد تا درخصوص پاسخ به برخی پرسش‌های پیرامون سهام عدالت نظرات سیدعلی پورقره سید، رئیس هیات مدیره کارگزاری بانک ملی را جویا شویم.
 

درخصوص عملکرد مسیرآزادسازی سهام عدالت چه‌نظری دارید؟

متولی سهام عدالت سازمان خصوصی سازی کشور است که سود سهام مردم را محاسبه و بر اساس قدر سهمی که اشخاص دارنده سهام عدالت دارند به آنها سود پرداخت می‌کند. البته در یک سال گذشته اختیار آزاد سازی سهام عدالت در دو مرحله به مردم داده شد که درهرمرحله ۳۰ درصد از سهم مردم آزاد شد ولی سامانه‌ها با توجه به پایگاه داده‌های آفلاین به روز رسانی نشده بودند به همین دلیل مردم با مشکلات عمده ای رو به رو شدند. باید در نظر داشت به مرور سامانه‌ها اصلاح شوند و مردم اختیار دارند که کدام سهم خود را بفروشند زیرا در قسمت ۳۰ درصد اول اصلا چنین امکانی وجود نداشت.

 

همچنین بعد از طی شدن این مراحل یکسری مسائل دیگر به وجود آمد از جمله دریافت تسهیلات از بانک‌ها که می‌توانند اعتبار لازم را به سهامداران سهام عدالت بدهند. مشکل دیگری که در حال حاضر اکثر سهامداران با آن مواجه هستند حضور سهام داران در مجامع، گرفتن سود و افزایش سرمایه‌هاست که در این رابطه هم شورای عالی بورس تصمیماتی اتخاذ کرده است.

 

خرید و فروش برگه‌های سهام عدالت چگونه است؟

آنهایی که روش دوم را انتخاب کرده اند، می‌توانند از طریق سامانه‌های کارگزاری و یا بانکی سهم خودشان را بفروشند. البته فروش سهام عدالت در دفتر اسناد رسمی و به صورت وکالتی غیر قانونی است. اگرافراد در این خصوص به مشکلی برخورد کنند هیچ مرجعی از این نوع معامله حمایت نخواهند کرد زیرا ابزار فروش آن در بازار سرمایه فراهم شده است.

 

فروش سهام عدالت به شکلی امکان پذیر است؟

افرادی که از مرداد ماه فروش انجام دادند می‌توانستند تا ۶۰ درصد سهام خودشان را تا هر مقدار که مدنظر قرار دارند به فروش برسانند. در راستای ریزش‌هایی که در بورس انجام شد دستورالعمل‌هایی آمد که فروش فقط در بازار دوم انجام شود.

 

بنابراین درخواست‌هایی که از تمام کارگزاری‌ها می‌آید می‌شود و با آخرین و بالاترین نرخ ممکن عرضه می‌شود. بنابراین هر چقدر از سهم مورد سفارش هر فرد به فروش رفته باشد همان میزان برایشان پول واریز می‌شود و افراد می‌توانند پنل خود را ببیند که چه میزان از سهامشان به فروش رفته است.

 

برخی‌ها ادعا می‌کنند مبلغ دریافتی پولشان از فروش سهام عدالت با دیگران متفاوت است، نظر شما چیست؟

در سهام عدالت هیچ چیز ثابتی وجود ندارد بلکه میزان سود و مبلغ دریافتی به زمان فروش هم بستگی دارد. ممکن است فردی در اوج بازار سهام خود را فروخته باشد و فرد دیگری در زمان ریزش‌ها، بنابراین میزان مانده افراد در سهام عدالت هر فرد متغیر است.

 

سرانجام سهام عدالت افراد فوت شده چه خواهد شد؟

ابتدا وراث قانونی می‌توانند برای اطلاع از وضعیت سهام عدالت متوفیان به نشانی اینترنتی samanese.ir مراجعه و با ورود اطلاعات هویتی متوفی از مشمول بودن وی کسب اطلاع کرده و صورت وضعیت دارایی سهام عدالت مربوط را مشاهده کنند.

 

پس از انجام انحصار وراثت، ورثه باید در سامانه سجام ثبت‌نام کنند و یکی از ورثه با مراجعه به سایت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، قسمت میز خدمت الکترونیک را انتخاب کرده و اطلاعات مربوط به انحصار ورثه را بارگذاری کند، در نهایت شرکت سپرده‌گذاری اقدام‌های لازم برای انتقال سهام عدالت به وراث را انجام می‌دهد.

 

زیر ساخت‌های الکترونیکی تخصیص سهام عدالت متوفیان به وراث در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی آماده شده و منتظر تایید نهایی قوه قضاییه است و چنانچه قوه قضاییه تایید کند، کلیه فرآیند انتقال قهری به شیوه مکانیزه انجام می‌شود، به عبارت دیگر چنانچه قوه قضاییه تایید کند، این سهام به شکل خودکار به ورثه قانونی متوفی منتقل خواهد شد.

 

برای سود سهام عدالت مالیات تعلق می‌گیرد؟

سود سهام عدالت با سود سهام تفاوتی ندارد. سود سهام پس از کسر مالیات شرکت‌هاست بنابراین مالیات مجزایی برای سود سهام در نظر گرفته نمی‌شود.

 

این سهام از چه زمانی به طور کامل قابلیت خرید و فروش دارد؟

زمانی که ۳۰ درصد دوم هم عرضه شد بازار یک رونق ویژه ای برخوردار بود. ممکن است با توجه به شرایط فعلی برای آزاد سازی باقیمانده سهام عدالت معذوراتی وجود داشته باشد. البته بر اساس آخرین اطلاعات قرار بود در بهمن ماه باقی‌مانده سهام عدالت هم آزادسازی شود.

 

چرا مبلغ سهام عدالت روی کاغذ با سامانه متفاوت است؟

ارزش اسمی سهام عدالت برای همه افراد یکسان است یعنی یا ۵۰۰ هزار تومانی است یا یک میلیون تومانی؛ اما افرادی هم هستند که برگه سهم یک میلیون تومانی خودشان را گرفته اند ولی ۵۰۰ هزار تومان مازاد را تسویه نکرده اند.این افراد ۵۰درصدسهام عدالت رامی‌تواننددریافت کنند.بنابراین مبلغ سهام عدالت برای تمام سهامداران سهام عدالت یکسان است وهیچ فرقی بایکدیگر ندارد.

 

وام سهام عدالت چگونه دریافت می‌شود؟

بانک‌ها و مجموعه سازمان بورس و وزارت اقتصاد تمایل دارند مردم را به سهامداری ترغیب کنند و ابزارهایی مانند وام و اعتبارات برای آنها در نظر گرفته اند که ساز و کارهایی برای آنها تدوین شده است. به برخی بانک‌ها نیز نحوه پرداخت اعتبارات ابلاغ شده یا در حال ابلاغ است که سهامداران بتوانند این تسهیلات را دریافت کنند. پرداخت اعتبار به اسناد سهام عدالت یکی از کارهایی است که در حال حاضر انجام می‌شود.

 

در خصوص چالش‌های کنونی عرضه سهام عدالت چه نظری دارید؟

همانطور که در کارهای بزرگ ممکن است کاستی‌هایی وجود داشته باشد در سهام عدالت هم همین مسئله وجود داشته است. بزرگترین چالشی که داشتیم مشکلات زیر ساختی بود. اطلاعات سهامداران آفلاین بود. شماره تلفن‌ها اشتباه و در برخی موارد افراد یک روستا یا یک محله، با شماره موبایل مسئول کافی نت ثبت شده بودند که این مسئله بسیار مشکل ساز شد.

 

یک شماره موبایل برای تعداد زیادی از افراد وجود داشت که مشکلات عدیده ای را ایجاد کرد. البته هم اکنون مشکلات زیر ساختی تا حدود بسیار زیادی حل شده است. همچنین سامانه‌هایی ایجاد شده که کار را راحت کرده است و بسیاری از اطلاعات نادرست ساماندهی شده و اطلاعات اصلاح شده است.

 

اختصاص سهام عدالت جدید برای افرادی که تازه به دنیا آمده اند یا موفق به دریافت سهام نشده‌اند، چگونه است؟

این مسئله بار مالی زیادی دارد به خصوص این که دولت الان در وضعیت فشار تحریمی است. انجام این کار البته بسیار هم مشکل است و باید تمام زیرساخت‌های آن فراهم شود. اگرچه تجربه آزادسازی سهام عدالت باعث ایجاد پایگاه داده‌های قوی و متصل گردیده است.

 

در شرایط کنونی، ظاهرا انجام این کار امکان پذیر نیست، اما  برخی از نمایندگان مجلس پیگیر این موضوع هستند و آخرین شنیده ها حاکی از افزایش حدود ۷ میلیون نفری تعداد سهامداران سهام عدالت هست.

 

آینده سهام عدالت را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

صبوری قطعا نتیجه مثبتی خواهد داشت. برخی از سهم‌های موجود در سهام عدالت بسیار جذاب هستند و پتانسیل‌های خوبی دارند. البته برخی افراد نیاز ضروری به پول داشتند و امکان صبوری کردن ندارند و می‌خواهند در هر صورت سهم خودشان را بفروشند.

 

ولی برای افرادی که امکان پذیراست بهتر است صبوری کنند شاید سود سهمی که در آینده دریافت می‌کنند حتی از فروش کل سهام بهتر باشد. در مجموع سهم‌هایی که در پرتفوی سهام عدالت وجود دارد بسیار با ارزش هستند و اگر سهامداران صبوری کنند ارزشمندتر هم می‌شوند.

 

برای برون رفت از برخی مشکلات معاملات سهام عدالت چه تدبیری مد نظر قرار گرفت؟

پس از آزادسازی سهام عدالت ابتدا امکان فروش ۳۰ درصد و پس از چند ماه امکان فروش ۳۰ درصد دیگر (یعنی مجموعا ۶۰ درصد) از سهام عدالت برای مشمولان این سهام فراهم شد. از آنجایی که این مسئله در روزهای صعودی بازار سرمایه رخ داد، برخی سهامداران اقدام به فروش سهام خود کردند.

 

اتفاقی که باعث شد یا سهام آن‌ها فروش نرود یا با ارزش کم به فروش برسد. به همین دلیل بنا به درخواست تعداد زیادی از مشمولان سهام عدالت مبنی بر ایجاد حذف سفارش فروش، زیرساخت‌های لازم در اختیار بانک‌ها و شرکت‌های کارگزاری قرار گرفت؛ به گونه‌ای که مشمولان از ۱۴ آبان ماه می‌توانستند درخواست حذف سفارش فروش خود را لحاظ کنند.

 

بعد از تحقق مسئله مذکور، چه شرایطی برای سهامداران عدالت فراهم شد؟

بر این اساس، در سامانه‌های فروش سهام عدالت بانک‌ها و شرکت‌های کارگزاری بخش لغو سفارش فروش افزوده شد تا سهامداران بتوانند از این گزینه نیز استفاده کنند. سهامداران باید به این نکته مهم توجه کنند که درخواست حذف سفارش فروش زمانی اجرا خواهد شد که سهام مشمولان در سامانه‌های سهام عدالت به فروش نرفته باشد.

 

همچنین در صورت مراجعه نکردن سهامداران به درگاه شرکت‌های کارگزاری و عدم لغو سفارش، سهام آنها بر اساس قیمت‌های روز بازار به تشخیص کارگزار و در چارچوب قوانین و مقررات به فروش رسیده، وجوه حاصل از آن به حساب مشمولان واریز خواهد شد.

 

البته از لحظه درخواست لغو فروش توسط سهامدار تا زمانی که فرد جواب نهایی که پذیرش یا لغو شد را دریافت می‌کند، حداکثر سه روز کاری زمان می‌برد. همچنین ابتدا سهامدار باید با مراجعه به پنل وضعیت سهام خود را ببیند و چنانچه در وضعیت سهام عدالت که برای فروش گذاشته بودند “در دست بررسی” یا “سفارش باز” بود می‌تواند نسبت به لغو فروش اقدام کند.

 

صدای بورس

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: بورس اقتصاد جام نیوز سهام عدالت سرمایه فروش سهام عدالت سازی سهام عدالت سهام عدالت سهام عدالت سهام عدالت بازار سرمایه سفارش فروش آزاد سازی سامانه ها فراهم شد سود سهام سهام خود خواهد شد ۳۰ درصد بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۴۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت

اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سود سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آنها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سود سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در رابطه با شرایط دریافت سود سهام عدالت نکاتی را مطرح کرد.
محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سود سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آنها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سود سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام عدالت که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در رابطه با شرایط دریافت سود سهام عدالت نکاتی را مطرح کرد.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سود سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آنها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سود سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام عدالت که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

محمد علی شاه حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد در جلسه هماهنگی برگزاری مجمع‌عمومی شرکت سرمایه‌گذاری (سهام عدالت) استان گفت: جامعه هدف ما در این انتخابات و مجمع عمومی سهامدارانی هستند که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند. دستگاه‌های اجرایی نیز باید در این زمینه همکاری داشته باشند و سهام عدالت یکی از مهم‌ترین بخش‌های اصل ۴۴ و مردمی‌سازی اقتصاد است که بخش خصوص در دولت سیزدهم مورد حمایت قرار داشته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد در جلسه هماهنگی برگزاری مجمع‌عمومی شرکت سرمایه‌گذاری (سهام عدالت) استان گفت: جامعه هدف ما در این انتخابات و مجمع عمومی سهامدارانی هستند که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند. دستگاه‌های اجرایی نیز باید در این زمینه همکاری داشته باشند و سهام عدالت یکی از مهم‌ترین بخش‌های اصل ۴۴ و مردمی‌سازی اقتصاد است که بخش خصوص در دولت سیزدهم مورد حمایت قرار داشته است.

سود سهام عدالتی که بنا بود در دو مرحله پرداخت شود، اما بدعهدی برخی از شرکت‌ها سبب شد تا سود سال مالی ۱۴۰۳ سه مرحله‌ای شود. در همین راستا هم مجید عشقی رئیس سازمان بورس گفته بود: متاسفانه با وجود پیگیری‌های سازمان بورس، ۸ شرکت سود سهام عدالت خود را به حساب‌های شرکت سپرده گذاری مرکزی واریز نکردند که این سازمان اقدامات قانونی لازم را برای دریافت سود سهامداران انجام خواهد داد تا بعد از تامین وجه از سوی شرکت‌های سرمایه پذیر، مابقی سود به حساب سهامداران واریز شود.

پیش از این هم شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرده بود: شرکت‌های صنایع سیمان دشتستان، گروه مپنا و فجر انرژی خلیج فارس هیچ مبلغی را برای مراحل اول و دوم سود سهام عدالت خود به حساب‌های سمات واریز نکرده اند شرکت‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندر عباس و پارس سوئیچ نیز وجوه مرحله دوم خود را پرداخت نکرده اند.

واریز سود سهام عدالت عقب افتاده بصورت یکجا در این تاریخ

حالا بنابر اعلام رئیس سازمان بورس احتمالا واریز مرحله سوم و تسویه سود سهام عدالت خرداد ماه خواهد بود؛ در همین راستا هم مجید عشقی رئیس سازمان بورس شب گذشته در رسانه ملی گفت: مجموعه اتفاقاتی رخ داد که سبب شد برخی شرکت‌ها تخلفی داشته باشند و نتوانند سود سهام عدالت را پرداخت کنند.

او افزود: این شرکت‌ها اکثرا با کمبود نقدینگی مواجه هستند ما هم توصیه کردیم که باید سود سهام عدالت پرداخت شود امیدواریم تا خرداد بتوانیم این سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

اما آیا با شرکت‌هایی که سود سهام عدالت خود را واریز نکردند برخوردی خواهد شد؟ در همین راستا هم، ولی الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: عدم پرداخت سود سهام که مطابق زمان بندی اعلام شده در کدال نباشد یک تخلف است.

این مقام مسئول اظهار کرد: مورد دیگر این که اگر ۸ ماهی که در قانون تجارت تعیین شده و بر اساس مصوبه سازمان بورس این ۸ ماه به ۴ ماه کاهش یافته و برخی از شرکت‌ها اساسنامه خود را تغییر دادند هم زمان بندی رعایت نشود این نیز یک موضوع قابل پیگیری است. در کل دو موضوع عدم رعایت زمانبندی پرداخت سود که در سامانه کدال منتشر شده و هم عدم رعایت زمانبندی بر اساس اساسنامه ناشران قابل پیگیری است و سازمان بورس پیگیر این موضوع خواهد بود.

نحوه دریافت سود سهام عدالت

ما همین که بحث واریز سود سهام عدالت داغ می‌شود برخی از سود جویان هم فرصت را غنیمت می‌شمارند که در همین راستا هم مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفته بود: هر زمان که موضوعات مربوط به سهام عدالت مطرح می‌شود عده‌ای از این فرصت جهت کلاهبرداری استفاده می‌کنند که لازم است سهامداران عدالت به چند نکته دقت داشته باشند. معمولا کلاهبرداران چند روش دارند؛ آنها یا به افراد پیامک ارسال می‌کنند و می‌گویند برای دریافت سود سهام عدالت با این شماره تماس گرفته یا روی لینک خاصی کلیک کنید که در این خصوص باید گفت برای دریافت سهام عدالت به هیچ فردی پیامک زده نمی‌شود.

او افزود: مورد دیگر این که کلاهبرداران ممکن است در فضای مجازی سایتی را معرفی کنند که قطعا هیچ سایتی برای دریافت سود سهام عدالت وجود ندارد. نکته بعدی این که برخی از کلاهبرداران حرفه‌ای‌تر هستند و حساب کاربری افراد را هک و از طریق آنها برای اطرافیان پیامکی مبنی بر این که “سود سهام عدالت را دریافت کردم به این لینک بروید و شما هم سود دریافت کنید” ارسال می‌کنند. بر همین اساس در این زمینه هوشیاری افراد بسیار مهم خواهد بود.

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در ادامه اظهار کرد: در مجموع برای دریافت سود سهام عدالت به هیچ فردی پیامی داده نخواهد شد و از افراد هیچ مدرکی درخواست نمی‌شود و همچنین مراجعه به سایت و لینکی نیاز نیست.
با نصب و اجرای اپلیکیشن تاپ و ورود به صفحه اصلی، کافی است به پایین صفحه مراجعه، و آیکون بازار سرمایه را لمس کنید. بعد از ورود به بخش ثبت‌نام سجام، تایید شماره‌تلفن و واردکردن کد ملی خود، می‌توانید در سامانه توسعه ابزار بازار سرمایه، ثبت‌نام خود را انجام دهید. به خاطر داشته باشید که ورود به این سامانه برای یکپارچگی اطلاعات فعالان بازار سرمایه الزامی است.

با لمس آیکون ثبت‌نام در سجام، به صفحه جدیدی هدایت می‌شوید که باید اطلاعات هویتی خود را در آن وارد کنید. شما در مراحل مختلف، ملزم به وارد کردن بخشی از مشخصات خود برای تایید هویت هستید تا در نهایت، اجازه ورود به سامانه به شما داده شود.

ورود به سامانه سجام برای هرکسی که می‌خواهد در بازار سهام سرمایه‌گذاری کند و دارایی خود را رشد دهد، ضروری خواهد بود. خیلی‌ها دوست دارند سرمایه‌گذاری در بازار سهام را به‌عنوان شغل دوم خود و رسیدن به درآمد‌های چند میلیونی انتخاب کنند. آنها باید بدانند که اجرای این تصمیم نیازمند انجام اصول و قوانینی است که حتما باید به آن پایبند باشند.

منبع: اقتصادآنلاین

tags # سهام عدالت سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود