Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-04@11:19:38 GMT

فرودگاه‌ها و مرز‌های زمینی و آبی کشور تحت کنترل است

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۴۶۲۰۰

‍‍‍‍‍‍

سخنگوی ستاد مبارزه با کرونا گفت: فرودگاه‌های بین المللی و مرز‌های زمینی و آبی کشور به شدت تحت کنترل قرار دارد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آقای دکتر علیرضا رئیسی در نشست خبری افزود: امروز پنجاه و پنجمین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با ریاست رئیس جمهور و همه اعضا تشکیل شد و امروز مروری بر روند بیماری در سطح دنیا را در این جلسه داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: در سطح اروپا و امریکا میزان موارد ابتلا به بیماری به شدت درحال افزایش است و اکثر تخت‌های بیمارستانی در کشور‌های اروپایی و امریکایی پر شده است به ویژه به علت ویروس جدید جهش یافته انگلیسی، میزان مرگ و میر و بستری در کشور‌های اروپایی و امریکا بالا رفته است به همین دلیل باید مواظب باشیم و از مرز‌ها هم حفاظت کنیم.

آقای دکتر رئیسی با بیان اینکه مشارکت مردم از لحاظ رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی موجب می‌شود که شاهد کاهش ابتلا در کشور باشیم، گفت: باید در اسرع وقت و زود متوجه باشیم که اگر بیماری وارد کشور شد به سرعت وارد عمل شویم.

وی به برنامه‌های وزارت مسکن، راه و شهرسازی با کمک هواپیمایی کشوری تأکید کرد و گفت: ابلاغیه‌ای به همه رؤسای دانشگاه ها، استانداران، فرودگاه‌های بین المللی در مرز‌های زمینی و آبی صورت گرفته که مرز‌ها به شدت کنترل شود و شیوه نامه‌های سخت گیرانه مصوب و ابلاغ شده است تا هر فردی که وارد کشور می‌شود از او آزمایش گرفته شود و همه مسافرینی که از خارج از کشور و حتی کشور‌های همسایه وارد می‌شوند باید آزمایش پی سی آر منفی داشته باشند و از همه مسافران ورودی آزمایش مجدد گرفته می‌شود و اگر مسافری از اروپا وارد کشور شود علاوه بر آزمایش منفی نیاز است که به مدت ۱۴ روز در قرنطینه خانگی بماند.

آقای دکتر رئیسی افزود: افرادی که در انگلیس و جای دیگر هستند و منتظر ورود به کشور هستند براساس شیوه نامه‌ها در صورت آزمایش منفی به محض ورود باید از آن‌ها آزمایش مجددا انجام شود و قرنطینه شوند و با کمک وزارت خانه تسهیلاتی برای آن‌ها قایل می‌شویم.

سخنگوی ستاد مبارزه با کرونا با بیان اینکه ما مجبوریم شیوه نامه‌های سختگیرانه داشته باشیم، گفت: گرچه کشور روند باثباتی دارد، اما در برخی از استان‌ها تعداد بیماران سرپایی درحال افزایش است و در برخی دیگر از استان‌ها موارد بستری با شیب کم درحال افزایش است بنابراین با کوچکترین علایم و نشانه‌ها به صورت فعال و تهاجمی حمله شکل می‌گیرد و شناسایی ویروس انجام می‌شود تا زنجیره انتقال ویروس قطع شود.

وی افزود: استان مازندران بالاترین میزان بیماری را درخصوص ابتلا به این بیماری دارد البته با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی دو هفته گذشته به نظر می‌رسد روند صعودی در رابطه با بیماران بستری در این استان کاهش یافته و امیدواریم هرچه زودتر این روند به روند نزولی تبدیل شود.

آقای دکتر رئیسی گفت: استان‌های گیلان و گلستان هم وضعیت نزولی دارند و هم اکنون شهر قرمزی در کشور وجود ندارد، وضعیت ۱۸ شهرستان نارنجی است که از این تعداد ۳ شهرستان متعلق به استان گیلان و ۱۵ شهرستان متعلق به استان مازندران است، وضعیت ۱۲۴ شهر زرد و ۳۶ شهر آبی است.

وی در ادامه به برخی از هشدار‌های مطرح شده در این جلسه اشاره کرد و افزود: باید تمامی شیوه نامه‌های بهداشتی در استان‌ها اجرا شود، یکی از استان‌ها که هم اکنون شاهد علایم ابتلا در آن هستیم استان هرمزگان است و قشم، بندرلنگه و جاسک روند بیماری رو به افزایش است.

آقای رئیسی گفت: در استان یزد میزان بستری بیماران افزایش یافته و خراسان شمالی هم وضعیت به همین شدت است و باید تمهیدات تشدید یافته اعمال شود.   سخنگوی ستاد مبارزه با کرونا در ادامه به برخی از مصوبات جلسه امروز اشاره کرد و افزود: منع تردد در برخی از شهر‌های زرد که مسافرپذیر است باید اعمال شود و باید سعی کنیم که در ۶ هفته باقیمانده تا پایان سال بتوانیم شیب ابتلا در شب عید آرام کنیم به همین دلیل یکی از مصوبات جلسه امروز مربوط به بحث گردشگری و هتل‌ها و وضعیت هتل‌ها با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است چنانچه قرار است تسهیلاتی فراهم شود که برخی از هتل‌ها فعالیت داشته باشند و تور‌های گردشگری تحت نظر باشند و کنترل و نظارت به درستی انجام شود البته این موضوع مشروط به این است که در یک ماه و نیم باقیمانده از سال رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در استان‌ها به درستی انجام شود.

وی گفت: متأسفانه شاهد هستیم که در برخی از استان‌ها یک عادی انگاری و ساده گرفتن این بیماری شکل گرفته است و اگر غفلت کنیم متأسفانه شاهد خسارت‌های جبران ناپذیری می‌شویم.

آقای دکتر رئیسی با اشاره به واکسن کرونا افزود: بحث‌های خوبی در رابطه با واکسن انجام شده است و امیدواریم روند تولید داخل از نظر روند کیفی مناسب باشد و روند صعودی ادامه پیدا کند البته اقداماتی در خصوص مجوز‌های لازم برای واردات واکسن صورت گرفته است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برچسب ها: ستاد مقابله با کرونا ، دکتر رئیسی ، سخنگو

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: ستاد مقابله با کرونا دکتر رئیسی سخنگو رعایت شیوه نامه های بهداشتی آقای دکتر رئیسی استان ها مرز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۶۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر محمدرضا مسجدی ، با بیان اینکه برخی موارد از منظر علمی به یک برهان تبدیل شده‌اند، خاطرنشان کرد: موارد بسیار متعددی درباره برهان‌هایی که از منظر علمی اثبات شده‌اند، وجود دارد؛ به طور مثال، مصرف زیاد نمک سبب افزایش فشار خون می‌شود و فشار خون بالا می‌تواند عاملی برای سکته‌های قلبی و مغزی باشد. کشورهای متعددی درباره تاثیر زیاد نمک مطالعات گسترده‌ای انجام داده‌اند؛ بنابراین در چنین شرایط، لازم نیست که درباره تاثیر مصرف زیاد نمک پژوهش کنیم. در همین راستا هم باید گفت که به طور قطع، افزایش میزان مالیات بر دخانیات می‌تواند بر میزان مصرف اثرگذار باشد. تاثیر مالیات بر میزان مصرف دخانیات نیز جزو مواردی است که به یک برهان تبدیل شده است.

وی افزود: افزایش مالیات بر سیگار و تاثیر این مولفه بر کاهش مصرف نباید به صورت آزمایشی با هدف پاسخ به پرسش « آیا افزایش مالیات بر میزان مصرف اثر دارد؟» اجرا شود. بررسی‌ها بیانگر این است که میزان مالیات بر مصرف دخانیات اثر می‌گذارد.

مالیات مهم‌ترین عامل برای جلوگیری از رشد محصولات دخانی

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه بررسی‌های برخی از سازمان‌های اقتصادی بیانگر این است که دخانیات بر توسعه پایدار اثر دارد، افزود: مولفه‌های صنعت، تجارت و استعمال دخانیات به عنوان ۳ مانع توسعه در کشورهای «در حال توسعه» هستند. همچنین بنابر اعلام بانک جهانی که یک سازمان اقتصادی است، کشورهای در حال توسعه به منظور توسعه، رشد و اشتغال‌زایی باید با مصرف دخانیات مبارزه کنند. اگرچه بانک جهانی یک سازمان اقتصادی است و در زمینه بهداشت فعالیت نمی‌کند اما از مضرات مصرف دخانیات سخن می‌گوید.

وی با بیان اینکه بانک جهانی بر ضرورت مبارزه با مصرف دخانیات در کشورهای پیشرفته تاکید کرده، افزود: مالیات، مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف و جلوگیری از رشد محصولات دخانی به حساب می‌آید.

مسجدی با اشاره به معاهده «چارچوب کنترل دخانیات» سازمان جهانی بهداشت گفت: سال ۲۰۰۳، معاهده جهانی چارچوب کنترل دخانیات توسط سازمان جهانی بهداشت به تصویب رسید. معاهده سازمان جهانی بهداشت در زمینه کنترل دخانیات دارای چندین ماده است که به موضوع مالیات در یکی از بندهای آن اشاره شده است.

لزوم میانگین ۷۰ تا ۷۵ درصدی مالیات بر قیمت خرده‌فروشی دخانیات

این متخصص با بیان اینکه ایران در منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی قرار دارد، خاطرنشان کرد: از مراکش تا پاکستان عضو کشورهای منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی به حساب می‌آیند. کشورهای منطقه مدیترانه شرقی با استفاده پارامترهای گوناگون نسبت به وضعیت میزان استعمال دخانیات اقدام می‌کنند. میزان مالیات محصولات دخانی باید به نحوی باشد که حداقل ۷۰ تا ۷۵ درصد قیمت خرده‌فروشی به مالیات اختصاص داده شود.

وی با بیان اینکه مالیات محصولات دخانی کشور معادل ۲۸ درصد است، ادامه داد: برخی با افزایش نرخ مالیات محصولات دخانی مخالفت می‌کنند و مدعی هستند افزایش نرخ مالیات محصولات دخانی می‌تواند صنعت و اشتغال‌زایی را با چالش مواجه کند. مخالفان افزایش مالیات همچنین ادعا می‌کنند افزایش مالیات می‌تواند منجر به قاچاق محصولات دخانی شود.

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات ایران افزود: بازهم تاکید می‌کنم مخالفان افزایش مالیات بر محصولات دخانی بر قاچاق محصولات دخانی به دلیل افزایش نرخ مالیات تاکید دارند. این درحالیست که میزان مالیات بر محصولات دخانی کشور پاکستان معادل ۷۶ درصد است؛ پرسش «آیا در این کشور محصولات دخانی قاچاق می‌شوند؟» را مطرح می‌کنم؛ در پاسخ به این پرسش باید گفت قاچاق دخانیات در کشور پاکستان انجام می‌شود؛ اگر نرخ مالیات بر محصولات دخانیانی کشور پایین بود، بازهم محصولات دخانی در پاکستان قاچاق می‌شدند.

وی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی کشور تخصصی‌ترین نهاد مالیاتی کشور به حساب می‌آید، افزود: سال ۱۴۰۱، سازمان مالیاتی کشور در نامه‌ای خطاب به مجلس شورای اسلامی نحوه محاسبه نرخ مالیات بر دخانیات را اعلام کرده و در این نامه نحوه محاسبه مالیات بر دخانیات را اعلام کرده است. سازمان مالیاتی کشور در این نامه اعلام کرده است که با نرخ مالیات ابلاغی می‌توان میزان مالیات دریافتی از ۲۲ هزار میلیارد تومان را به ۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش داد. به طور قطع، افزایش مالیات می‌تواند بر میزان مصرف اثر بگذارد و حکم بازدارنده داشته باشد.

مسجدی درباره میزان مالیات در کشورهای دیگر نیز گفت: بررسی‌ها بیانگر این است عراق هر ساله میزان مالیات را ۱۰۰ درصد افزایش می‌دهد تا میزان مصرف دخانیات را به صفر درصد برساند.

کاهش ابتلا به سرطان با کنترل دخانیات

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه قوانین ارزشمندی در کشور وجود دارد، افزود: اگرچه قوانین ارزشمند در کشور وجود دارد اما در زمینه اجرای قوانین ضعف داریم. قانون مبارزه با دخانیات در کشور وضع شده اما از منظر اجرای این قانون ضعف داریم. همچنین دو کشور استرالیا و نیوزلند اعلام کرده‌اند که تا پایان سال ۲۰۲۵ میلادی در کشورهای خود، هیچ‌گونه مصرف دخانیاتی وجود ندارد. پرسش «چگونه این کشورها به این جایگاه رسیده‌اند؟» را مطرح می‌کنم. موضوع کنترل مصرف دخانیات از اهمیت فراوانی برخوردار است.

وی در پایان گفت: موضوع کنترل دخانیات از اهمیت فراوانی برخوردار است و باید در کانون توجه قرار گیرد. بررسی‌ها بیانگر این است که سالانه ۱۵۰ هزار نفر در کشور مبتلا به سرطان می‌شوند و میزان مرگ و میر سالانه ناشی از سرطان معادل ۸۰ هزار نفر است. اگر بتوانیم مصرف دخانیات را در کشور کنترل کنیم، به طور قطع، میزان ابتلا به سرطان حدود یک سوم کاهش می‌یابد.

کد خبر 849082 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم دخانیات - سیگار

دیگر خبرها

  • آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟ 
  • احداث تیرپارک کامیون‌های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • سند اراضی فرودگاه شهید صدوقی یزد صادر شد
  • عادی شدن روند پرواز‌های فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • تعویق در روند تحقیقات جنایات جنگی نیروهای بریتانیایی در افغانستان  
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • رشد صادرات و ترانزیت آستارا؛ مرز مهم اقتصادی کشور