Web Analytics Made Easy - Statcounter

 متخصص رادیوتراپی انکولوژی با اشاره به اینکه سرطان پستان ۳۰ تا ۴۰ درصد با تغییر سبک زندگی قابل پیشگیری است، گفت: فقط ۱۰ تا ۱۵ درصد موارد ابتلا به سرطان پستان ممکن است موروثی باشد.

قدس آنلاین: به گزارش انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران ، دکتر ثریا سلمانیان، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و متخصص رادیوتراپی انکولوژی با اشاره به هفته سرطان در باره‌ی سرطان پستان اظهار داشت: سرطان پستان جزو شایع‌ترین سرطان‌های زنان در جهان به شمار می رود و بر اساس آمارهای سازمان بهداشت جهانی از هر ۶ تا ۱۰ زن یک نفر ممکن است مبتلا به سرطان پستان شود بنابراین آمار ابتلا به این بیماری بسیار زیاد است و باید میزان توجه ها را جهت پیشگیری از ابتلا به این نوع سرطان افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه موضوعات هورمونی در زنان عمده علت ابتلا به سرطان پستان است، گفت: فقط ۱۰ تا ۱۵ درصد ابتلا به سرطان پستان ممکن است موروثی باشد بنابراین هر فردی ممکن است بدون سابقه خانوادگی در معرض ابتلا به سرطان پستان باشد.
اولین بانو متخصص حوزه رادیوتراپی انکولوژی در کشور با اشاره به اینکه زنان از ۲۰ سالگی باید نسبت به خودآزمایی سینه‌های خود اقدام کنند و اگر موارد مشکوک و هر نوع توده را در پستان یا زیربغل احساس کردند حتماً به پزشک مراجعه کنند، عنوان کرد: زنان اگر سابقه موروثی ابتلا به سرطان ندارند ماموگرافی را از سن ۴۰ سال به بالا و اگر سابقه ابتلا به این بیماری را در خانواده خود دارند، ماموگرافی را از ۳۵ سالگی آغاز کنند.
وی با تاکید بر اینکه سرطان پستان ۳۰ تا ۴۰ درصد با تغییر سبک زندگی قابل پیشگیری است، گفت: تغذیه مناسب، خواب خوب و تحرک و وزن مناسب در پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان بسیار حائز اهمیت است.
دکتر سلمانیان خاطرنشان کرد: در صورتی که سرطان پستان در مراحل اولیه تشخیص داده شود نتیجه مناسب درمانی حاصل خواهد شد و بیماری کاملاً از بین خواهد رفت ولی اگر بیماری در مراحل پیشرفته تشخیص داده شود درمان شاید نتیجه موثری به همراه نداشته باشد.
وی با بیان اینکه حدود ۵ درصد افراد مبتلا به سرطان پستان ممکن است مشکل آنها با درد همراه باشند، گفت: اصولاً سرطان پستان با درد همراه نیست مگر اینکه توده خیلی بزرگ شده باشد و بافت های اطراف را درگیر کند ولی به طور کلی هر نوع توده در پستان باید توسط افراد جدی گرفته شود و جهت بررسی بیمار به پزشک مراجعه کند.
این متخصص رادیوتراپی آنکولوژی تصریح کرد: در ایران سرطان پستان نیز جزو شایع‌ترین سرطان‌های زنان به شمار می‌رود اما متاسفانه برخی از زنان درمان و تشخیص آن را به تاخیر می‌اندازند و یا در گرفتن مشاوره خجالت می کشند و این سبب می شود که بیماری آنها در مراحل پیشرفته تری تشخیص داده شود و این در حالی است که اگر بیماری به موقع تشخیص داده شود حتی بدون نیاز به شیمی درمانی با یک جراحی ساده قابل درمان خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سرطان سینه سرطان پستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۶۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، حسن شیخی، گفت:همه ساله با فرا رسیدن فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه‌ها، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک عفونت ویروسی و به شدت واگیردار است از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح و تماس با امعاء و احشاء آلوده منتقل می‌شود. 

وی اظهارداشت: بنابراین کشتار دام‌ها در کشتارگاه و رعایت اصول بهداشتی در هنگام کشتار، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بیماری دارد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه، ادامه داد:گوشت دام‌های ذبح شده، باید ۲۴ ساعت و امعاء و احشای دام ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود تا با تغییراتی که پس از مرگ در بافت لاشه اتفاق می‌افتد این ویروس از بین برود، لذا از شهروندان خواست تا گوشت موردنیاز خود را از واحد‌های تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کرده و یا از گوشت‌های بسته‌بندی شده هویت دار استفاده کنند.

وی در پایان از دامداران خواست در صورت مشاهده کنه از له کردن آن با دست به شدت پرهیز کنند.

دیگر خبرها

  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است