Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شنبه ایرنا از نشریه ونزوئلایی اولتیماس نوتیسیاس، «خورخه ارئاسا» وزیر امور خارجه ونزوئلا در نشستی با «ریکاردو کابریسا» معاون نخست وزیر کوبا توافق همکاری دوجانبه کاراکاس-هاوانا را در زمینه آغاز روند تولید واکسن کرونا در کاراکاس مورد بازبینی دقیق قرار دادند.

ارئاسا پس از پایان نشست، از گفت‌وگوی دو طرف درباره توافق‌های جاری در زمینه اقتصاد منطقه ای در چارچوب اتحادیه آلبا (اتحادیه کشورهای مقاومت مردم آمریکای لاتین) خبر داد و گفت: در این دیدار موضوعات ژئوپولیتک، اقتصاد منطقه ای حوزه آلبا و تولید واکسن را مورد بحث و بررسی قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوبا یکی از کشورهای پیشرفته آمریکای لاتین در زمینه پزشکی و تولید واکسن بوده و در حال حاضر نیز برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا، ۴ نوع واکسن را در دست تولید دارد. واکسن سوبرانا ۲ پس از طی مراحل کارآزمایی های بالینی ثانویه در کوبا تاکنون به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین آنها برای اجرای واکسیناسیون در ۲۰۲۱ مورد تایید و توجه واقع شده است.  

وزیر امور خارجه ونزوئلا گفت: گستره مناسبات دوجانبه کاراکاس- هاوانا فراتر از مرز دو کشور در همکاری با کشورهای منطقه به ویژه دولت های بولیواری آلبا جریان دارد.

اتحادیه آلبا در ۱۴ دسامبر سال ۲۰۰۴ به عنوان طرحی ابتکاری از سوی «هوگو چاوز» رئیس جمهوری سابق ونزوئلا  مطرح و در توافق با «فیدل کاسترو» رهبر پیشین کوبا شکل گرفت. به دنبال برقراری هشتمین دور اجلاس اعضای آلبا در سال ۲۰۰۹، پس از آن این نشست‌ها تقریباً هر ساله برگزار شده است.

جمعیت کشورهای حوزه آلبا حدود ۷۴ میلیون نفر و مساحت آن بالغ بر دو میلیون و ۶۰۰ هزار کیلومترمربع است. مقر آلبا در کاراکاس پایتخت ونزوئلا قرار دارد.  اعضای دهگانه آلبا را ونزوئلا،  کوبا، بولیوی، نیکاراگوئه، هندوراس، اکوادور، دومنیکن و چند کشور کوچک حوزه کارائیب تشکیل می دهند. جمهوری اسلامی ایران به همراه سوریه و هائیتی نیز از اعضای ناظر این اتحادیه هستند.

رئیس جمهوری ونزوئلا که ریاست اتحادیه کشورهای مقاومت آمریکای لاتین (آلبا) را برعهده دارد، نیز چندی پیش ضمن فراخوانی دولت های آلبا برای پیشبرد روش های درمانی واحد، پیشنهاد امضای توافق برای دستیابی به واکسن کوبایی کرونا و آغاز مرحله کارآزمایی های بالینی در ونزوئلا را مطرح کرد.

وی که پیشتر در هجدهمین دوره اجلاس آلبا درباره موضوع واکسیناسیون کرونا پیشنهاد داده بود کوبا و ونزوئلا مسئولیت هماهنگی برنامه واکسیناسیون را برعهده گیرند، از پیشرفت اقدامات برای ایجاد بانک واکسن خبر داد.

«نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا هفته گذشته از تولید انبوه داروی ضد کرونای این کشور موسوم به «کارواتیویر» خبر داده و گفت: با توجه به دشواری های موجود در مسیر دستیابی کشورهای آمریکای جنوبی به واکسن ضد کووید-۱۹، از محل اتحادیه آلبا، صندوق بودجه ای بالغ بر دو میلیون دلار برای خرید واکسن در نظر گرفته شده است.

برچسب‌ها کاراکاس آمریکای لاتین نیکلاس مادورو واکسن کرونا هاوانا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کاراکاس آمریکای لاتین نیکلاس مادورو کاراکاس آمریکای لاتین نیکلاس مادورو واکسن کرونا هاوانا اخبار کنکور آمریکای لاتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۶۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سانا، «عبداللطیف بن راشد الزیانی» وزیر امور خارجه بحرین امروز یکشنبه در سفری بی‌سابقه از آغاز جنگ سوریه پس از ۱۳ سال به دمشق رفت و با «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه دیدار کرد.

بنا بر گزارش سانا در این دیدار روابط دو کشور، راه‌های توسعه این روابط در تمامی زمینه‌ها در راستای منافع سوریه و بحرین و تلاش‌های بحرین برای موفقیت برگزاری نشست سران اتحادیه عرب در منامه طی ماه آینده میلادی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین اسد و الزیانی مهم‌ترین موضوعاتی را که در فهرست برنامه‌های نشست آتی سران اتحادیه عرب در راستای منافع مشترک کشورهای عربی و یکپارچه‌سازی تلاش‌ها برای رویارویی با چالش‌های مشترک کنونی وجود دارد، مورد رایزنی قرار دادند.

در این دیدار بشار اسد بر تقویت هم‌بستگی کشورهای عربی و اقدام مشترک برای تحقق ثبات در منطقه در سایه رخ‌دادها و تحولات جهانی تاکید کرد.

علاوه بر این «عبداللطیف بن راشد الزیانی» وزیر امور خارجه بحرین با «فیصل المقداد» همتای سوری خود نیز در محل ساختمان وزارت امور خارجه سوریه دیدار و رایزنی کرد.

گفتنی است «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه اواخر ماه مارس گذشته به صورت رسمی از سوی «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین برای حضور در نشست آتی سران اتحادیه عرب در منامه پایتخت این کشور دعوت شد. قرار است این نشست در تاریخ ۱۶ مه در منامه پایتخت بحرین برگزار شود.

اسد سال گذشته پس از ۱۱ سال تعلیق کرسی سوریه در اتحادیه عرب، برای نخستین بار در نشست سران این اتحادیه در جده پایتخت عربستان سعودی شرکت کرد.

کد خبر 6091370

دیگر خبرها

  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اسد خطاب به وزیر بحرینی: همبستگی کشورهای عربی به ثبات در منطقه می‌انجامد
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد