Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، نشست خبری جبهه تحول‌خواهان انقلابی صبح امروز با شرکت مجتبی شاکری دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی، محمدجواد عامری دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی و مالک شریعتی دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی و با حضور اصحاب رسانه در محل این خبرگزاری برگزار شد. 

در این نشست، شاکری دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: مجموعه انقلاب اسلامی با توجه به اهمیتی که برای مشارکت مردمی قائل است نیاز دید که یک سازماندهی صورت گیرد و جبهه تحول‌خواهان انقلاب در این راستا شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: در همین راستا قالب‌هایی برای این مجموعه انقلابی در نظر گرفته شد تا چند حزب در کنار هم بتوانند تاثیرگذاری بهتری در سراسر کشور داشته باشند. 

 

 

شاکری تصریح کرد: البته سابقه جبهه تحول خواهان انقلابی به سال ۸۴ برمی‌گردد که تصمیم بر این شد تا دوستانی که در برخی مسائل با هم مشترک هستند گرد هم جمع شوند. در این جبهه نوآوری و نواندیشی در روش وجود دارد و در عمل انقلابی آن هم تحول خواهی وجود خواهد داشت. 

دبیرکل جمعیت جانبازان ادامه داد: بنای مجموعه دوستان بر تحول‌خواهی بوده و ما در مناسبت‌های مختلف جلسات فشرده خوبی در قالب سه تشکل جمعیت جانبازان؛ جمعیت ایثارگران و جمعیت رهپویان داشتیم.

شاکری گفت: این جبهه قرار نیست مدلی جدای مدل شورای ائتلاف نیروهای انقلاب داشته باشد و بنا داریم در کنار هم برای مشارکت بیشتر و انتخاب اصلح تلاش کنیم‌‌.

در ادامه، عامری دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده گفت: امروز مشکل اصلی مردم ما بحث معیشت و اقتصاد است که متاسفانه عملکرد دولت در این حوزه مناسب نبوده است.

وی با اشاره به انتقادات برخی نزدیکان دولت نسبت به عملکرد رئیس جمهور و دولت تدبیر و امید، اظهار داشت: انتقادات بسیاری از دولت وجود دارد و حتی می‌بینیم دوستان دولت هم انتقاداتی دارند، ما باید ببینیم علت چه بوده تا در آینده چنین مشکلی برای دولت بعد ایجاد نشود. 

عامری ادامه داد: دولت با یک سری وعده‌ها سر کار آمد و راه حل مشکلات را ارتباط با آمریکا می دانست. مشکل این دولت این بود که همه امیدشان به امریکا و سه کشور اروپایی بود و به هر کسی هم انتقادی از روی دلسوزی داشت توجهی نمی‌شد.

وی تاکید کرد: مسئولان دولت به دشمن اعتماد کردند و اقتصاد کشور را به سیاست خارجی گره زدند ولی نتیجه نگرفتند الان هم می‌بینیم دولت هنوز هم به دنبال بحث هایی مثل FATF است، در صورتی که FATF می تواند جلوی این مقداری هم صادرات داریم، بگیرد.

عامری افزود: سال ۹۸ غیرمنطقی و غیرعقلانی بنزین قیمت بنزین را افزایش دادند؛ بعد آقای روحانی گفت من خودم هم خبر نداشتم! متاسفانه اعتماد به داخل نشد و همه چیز فدای این شد که می خواهیم یا چند کشور غربی رابطه برقرار کنیم.

دبیرکل جمعیت ایثارگران با اشاره به قطعی برق در روزهای اخیر گفت: شرکت ذخیره سازی گاز را تعطیل کردند و الان می بینیم مقدار زیادی نفت کوره و گازوییل مصرف می شود که این هم موجب آلودگی و هم موجب از بین رفتن ذخایر کشور می‌شود. دولت در حوزه بهره‌برداری از انرژی تجدیدپذیر هم موفق عمل نکرد.

وی تصریح کرد: متاسفانه کشور رها شده بود و به کشورهای همسایه هم برای روابط اقتصادی توجهی نشد. در عراق و سوریه می بینم دشمنان بیشتر توانسته اند با این کشورها مبادلات اقتصادی داشته باشند.

عامری یادآور شد: میزان قابل توجهی از طلای کشور را به حراج گذاشتند، ۱۸ میلیارد دلار ما به خاطر یک برنامه ریزی غلط از بین رفت. در بحث فرآورده‌های نفتی هم می‌بینیم که دولت اعتقادی به ساخت پالایشگاه نداشت.

دبیرکل جمعیت ایثارگران با اشاره به مشکلات بورس گفت: در بحث بورس هم بسیاری از مردم ضرر کردند؛ متاسفانه اعتماد مردم را اینگونه تخریب کردند، اعتماد مردم را به این راحتی نمی شود جلب کرد در دولت بعد هم ما با این مسئله مشکل خواهیم داشت. 

وی گفت: ما تعامل با دنیا را قبول داریم اما نباید دل به دشمن خوش کنیم و تعامل با دنیا را فقط تعامل با چند کشور خاص بدانیم.

عامری عملکرد مجلس را در مجموع بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: البته در برخی مصوبات مجلس نیاز به تجدیدنظر است، اینکه افزایش ۲۵ درصد حقوق برای همه یکسان تصویب شود، عادلانه نیست. 

دبیرکل جمعیت ایثارگران گفت: مجلس تصویب کرده یارانه‌ها را به صورت نقدی در اختیار مردم قرار دهد ولی این می تواند عامل تورم شود و باید برنامه‌ریزی درستی برای این موضوع صورت گیرد. از سویی الان حدود ۸ میلیون نفر بیمه ندارند که مجلس باید برای آنها هم برنامه ریزی داشته باشد.

همچنین شریعتی دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی نیز در این نشست، با اشاره به لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: آخرین خروجی دولت فعلی که عملکرد بسیار غیر قابل دفاعی دارد لایحه بودجه ۱۴۰۰ است که مثل یک بیمار رو به مرگی به مجلس آمد و مجلس دو گزینه داشت که پذیرش نکند و گزینه دوم اینکه این بودجه را به عنوان یک اورژانس متعهد بپذیرد و ما پذیرش کردیم و تلاش کردیم آن را احیا کنیم امروز ۷۰ درصد اهداف ما در بودجه محقق شده و انشاالله بودجه‌ای به نفع مردم تصویب شود.

وی با اشاره به مشکلات لایحه بودجه ۱۴۰۰ گفت: در لایحه بودجه میزان وابستگی به نفت حدود ۱۹۹ هزار میلیارد تومان بود و ما سه رقم پنهان را در آن آشکار کردیم و علاوه بر این که ۱۰ درصد سهم صندوق توسعه ملی بود که آقای روحانی به آن اشاره نکرد و همچنین ۷۰ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی سلف نفتی بود که ما این را حذف کردیم و اجازه ندادیم که این اتفاق بیافتد و دولت‌های آینده را مقروض کند.

شریعتی با بیان اینکه بند ه تبصره 4 به طور کامل حذف شد، گفت: در واقع آنچه آشکار و پنهان وابستگی بودجه دولت به نفت بود ۱۹۹ هزار میلیارد تومان نبود بلکه ۳۹۴ هزار میلیارد تومان وابستگی به نفت بود که مجلس در کمیسیون تلفیق آن را به رقم آشکار ۲۷۰هزار میلیارد تومان کاهش داد که ۲۳۱ هزار میلیارد تومان در منابع عمومی بودجه خواهد آمد.

شریعتی در پاسخ به آن دسته از مقامات دولتی که می‌گویند مجلس ما را برای فروش نفت و یا تعیین نرخ ارز محدود کرده است، گفت: ما بودجه را دو سقفی بستیم به این معنا که محدودیتی برای دولت برای فروش و صادرات نفت با هر قیمتی وجود ندارد و دولت مجاز است نرخ ارز را هم دولت مجاز است که با سیاست‌های درست تثبیت کند و به نرخ واقعی برابری ریال و دلاری که باید در اقتصاد کشور اتفاق بیفتد پایین بیاورد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه تنها محدودیت کمیسیون تلفیق در بودجه برای دولت میزان استفاده از منابع نفتی فروش میعانات گازی است که آن را در رقم 231هزار میلیارد تومان محدود کردیم، اظهار داشت: این رقم حاصل ضرب سه عدد قیمت ارز، قیمت نفت و میزان فروش است.

وی ضمن اشاره به اینکه برخی از اعداد و ارقامی که در لایحه بودجه به طور آشکار غلط بود که نمونه آن تبصره 6 هست که در محاسبات وزارت نیرو سهمی را برای برق روستایی و سهم دیگری را برای برق تجدیدپذیر گذاشته بودند. آنچه در گزارش دولت به کمیسیون تلفیق آمد، فقط سهم برق تجدیدپذیر را به عنوان کل عوارض ماده 5 قرار داده بودند.

شریعتی با اشاره به تبصره ۳ ماده ۷۱ قانون خدمات کشوری که طبق آن دولت اجازه می‌یافت که حقوق پرداختی به مقامات و مدیران ارشد بعد از برکناری از مسئولیت تا ۸۰درصد پرداخت شود، تصریح کرد: این تبصره ناعادلانه در سال ۱۳۹۰ و در آخرین سال مجلس هشتم حذف شد ولی در لایحه بودجه ۱۴۰۰ به این تبصره استناد شده بود.

این نماینده مجلس افزود: بعضی از نکات لایحه بودجه به نفع مقامات دولتی است که در حال خروج از دولت هستند که مثلاً بحث برداشتن سقف پاداش یکی از آنها اصلاح کردیم و همچنین تبصره ۳ ماده 71 از این دست بود.

وی با تاکید بر اینکه یکی از رویکردهای کمیسیون تلفیق و انضباط بخش دولتی هست اظهارداشت: یکی از مسائلی که همواره در مورد شرکت‌های دولتی جدی بود این بود که بعضی از این افراد همزمان عضو هیئت مدیره چند شرکت بودند و هیچ شفافیتی وجود نداشت و یا پرداخت هایی که به مدیران و مقامات این شرکت‌ها می‌شد از جاهای مختلف بود و در یک جا تجمیع نمی‌شد. آنچه در کمیسیون تلفیق مصوب شده این است که تمامی پرداخت ها به افراد بر اساس کد ملی و از مسیر خزانه بگذارد و تبیین بشود  که یک فرد از جاهای مختلف چقدر دریافت می‌کند.

شریعتی با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۰ باید تمامی پرداخت‌های کارکنان و مقامات ذیل ماده 29 کامل معلوم شود وگرنه این پرداخت حقوق ها تخلف تلقی می‌شود،‌گفت: اینها نکاتی است که در جهت ضوابط بخشی به شرکت‌های دولتی پیش بینی شده است.

ادامه دارد . . .

منبع: فارس

کلیدواژه: نشست خبری تحول انقلابی جبهه تحول خواهان انقلاب دبیرکل جمعیت ایثارگران هزار میلیارد تومان کمیسیون تلفیق انقلاب اسلامی لایحه بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۷۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله علم الهدی: میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است

به گزارش قدس خراسان، به نقل از پایگاه اطلاعاتی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور پرشور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به ابعاد فرهنگی و دستاوردهای گسترده عملیات وعده صادق اظهار کرد: این روزها نقل هر محفل و مجلسی، صحبت پیرامون دستاوردها و پیامدهای عملیات وعده صادق است و عمدتاً این موردتوجه است که چقدر از این موشک ها به هدف نشسته و چند درصد رهگیری شده اما آنچه مهم‌تر از همه بود، اراده قوی، قدرتمند و مقتدرانه نیروهای مسلح ایران بود که اسرائیل را ذلیل کرد، هیمنه آن را درهم شکست و قلب مسلمانانی را که حکام آن ها، افراد دست نشانده، سرسپرده و بی لیاقت وابسته به جهان استکبار بودند، شاد کرد.

وی افزود: تمجیدی که از این عملیات در سطح عالم صورت گرفت، نسبت به ملتی بود که 45 سال است در معرض تهاجمات و تحریم های پیوسته دشمن هستند اما نه تنها عقب ننشسته اند بلکه امروز در این منطقه پربلا میدان داری می کنند.

ضرورت صیانت از فرهنگ انقلابی در جامعه

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت حفظ فرهنگ انقلابی در اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان خاطرنشان کرد: آن چیزی که نسل جوان ما باید درباره آن بیندیشد و ابعاد و سرمنشأ آن را دنبال کند، همین روحیه و فرهنگ انقلابی است. شما که شاهد این قهرمانی و قدرت هستید، امروز آن را لمس می کنید اما پیش از این ها، در دفاع مقدس بود که جهان درک کرد ایرانی ها حتی اگر هم با گوشت و پوست باشد اما در فتح المبین و خیبر عقب نشینی نمی کنند.

وی ادامه داد: یک عده افراد کوتاه فکر و اندک اندیش بودند که از همان روزهای اول به امام(ره) می گفتند شما با چه قدرتی می خواهید به مصاف شاهی بروید که دنیا پشت سر اوست اما هدف برآورده شد، مردم آمدند، این نهضت را به سرانجام رساندند و با سینه خشک به مصاف گلوله داغ رفتند تا کربلایی که شنیده ایم و شنیده اید، یکبار دیگر در خیابان های مشهد و تهران و تبریز و قم و اصفهان تکرار شود. اراده این ملت، پرورش یافته بر بستر انقلابی است که در فرهنگ خداباوری ریشه دارد. امام بزرگوار به مردم در این خط جهت داد و اندیشه ای را نهادینه کرد که در اراده انقلاب، دفاع مقدس و اکنون عملیات وعده صادق نمود پیدا می کند.

نیازمند تجدیدحیات فرهنگی هستیم

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امروزه این نگرانی وجود دارد که نکند فرهنگ انقلابی گری در جامعه و به خصوص نسل جوان توسط دشمن براندازی شود. وقتی بینش های انقلابی رو به ضعف بگذارد و چشم ها متوجه زرق و برق جریان های مادی باشد، بدیهی است که این فرهنگ تضعیف شود و آن زمان است که آن اراده قوی رو به ضعف خواهد گذاشت

وی تأکید کرد: ما به یک تحول و تجدید حیات فرهنگی نیاز داریم تا نسل آینده بتواند در بستری از جهت گیری های انقلابی ملت رشد کند. این تحول هم باید از ناحیه ملت و دولت به صورت همزمان باشد؛ ملتی که فراتر از فرهنگ مشتری مداری در میدان باشد و دولتی که مافوق یک ناصح مشفق، برای صیانت از فرهنگ هزینه بدهد.

آیت الله علم الهدی گفت: اینکه شما بنده را ببینید و بابت حضور بانوان بدحجاب در بافت پیرامون حرم گلایه کنید، این همان منطق مشتری مداری است. عزیز من، فقط به گفتن ما نیست بلکه مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان داری کنند. از سوی دیگر، حکومت هم باید فراتر از یک ناصح مشفق، در میدان باشد و هزینه های اجرای فرهنگ را بپردازد چون صیانت از فرهنگ، هزینه دارد. نمی شود ما در سازمان برنامه و بودجه بنشینیم برای همه چیز کشور برنامه ریزی کنیم و بعد دست آخر ببینیم چقدر پول باقی ماند و همان خرج فرهنگ باشد.

وی بیان کرد: اگر مردم بخواهند یک گوشه بنشینند، تماشاچی باشند و بگویند آقای خطیب نماز جمعه، آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی شود! برادران و خواهران، جهت گیری انقلاب در جامعه ما با میدان داری مردم محقق می شود.

مراقب تکرار و تحریف کلام رهبری باشیم

امام جمعه مشهد با انتقاد از تحریف کلام و منطق رهبر معظم انقلاب در میدان عمل اظهار کرد: مایه تأسف است که امروزه شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در سطح مسئولان هستیم. به طور مثال، اوامر قطعی و صادرشده از ناحیه ولایت در مسائل فرهنگی به جای اینکه عمل شود، موردتکرار مستمر قرار می گیرد و مسئولین به صورت پیوسته همان چیزی را می گویند که رهبری فرموده اند. این چه بساطی است؟ رهبری می فرماید که عمل شود، نه اینکه شما تکرار کنید.

وی افزود: از یک جنبه دیگر، همین بحث جذب حداکثری که یکی از راهبردهای مقام معظم رهبری و به این معناست که همه جریانات دولتی و تشکل های مردمی همت کنند تا افراد از جریان های لائیک و لامذهب خارج و به جمعیت انقلابی افزوده شوند. این مبنای کلام و عمل است اما گاهی اوقات حرکت های ضدارزش و ناهنجاری در فلان برنامه تلویزیونی یا فلان نهاد حکومتی اجرا می شود که وقتی پیگیر می شویم، جواب می دهند به خاطر جذب حداکثری است. کدام جذب؟ می خواهید به بهانه پرکردن سبد جمعیت انقلابی، همان کسانی را هم که انقلابی هستند، از خود برنجانید؟

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مثلاً همین اواخر، اینکه پیوسته بر بازگشت عناصر ناپاک، ضدانقلاب و خارج نشین تأکید می شود، این از همان مصادیق تحریف است. وقتی هم که سوال می کنیم می گویند به خاطر جذب حداکثری. عزیزان من، حداکثری که با آوردن اینها جذب می شود، نه جذب شما بلکه جذب همین افراد می شود. این چه منطقی است که شما دارید؟

وی با اشاره به آیه 112 سوره مبارکه هود ادامه داد: خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید «فَاسْتَقِمْ کَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَکَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِیرٌ» یعنی اگر شما در جریان استقامت خود، یک اراده قوی در مردم ایجاد کردید اما پاسدار آن نبودید، این طغیان در برابر نعمتی است که خداوند بینا به شما عنایت کرده و در درگاه پروردگار حساب و کتاب خواهد شد. برادران و خواهران، عزیزان من، مبنای عمل این است. کسانی که در بعضی حرکت ها و جریان های مردمی، مدعی توسعه فرهنگ دینی هستند، باید بیایند جامعه دینی را توسعه بدهند. این همان تحولی است که هم برپایه دستگاه های حکومتی و هم مبتنی بر اراده مردمی، می تواند منجر به اقتدار مضاعف ملت در عرصه های مختلف شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه
  • میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • آیت الله علم الهدی: میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • میدان داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • میدان داری مردم و دولت پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند