Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@03:33:59 GMT

مسیر برنامه نویسی

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۴۹۱۲۱

مسیر برنامه نویسی

اولین سوالی که برای هر شخصی که برنامه نویس یا علاقه مند به یادگیری برنامه نویسی است، پیش می آید این است که چگونه و از چه راه و مسیری شروع به برنامه نویسی کنیم.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دانشجویار، اگر برای شما هم این سوال پیش آمده، پس تا پایان این مطلب همراه ما باشید. در این مطلب قصد داریم ببینیم برنامه نویسی چگونه آغاز شده و باید در چه مسیری و به چه شکلی آن را ادامه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه نویسی وب

هنگامی که شما صفحات وبسایت های مختلف در اینترنت را مشاهده می کنید و با انبوهی از زیبایی های بصری در اینترنت مواجه می شوید ممکن است این مورد به فکر شما برسد که چگونه برنامه نویس وب شویم و اساساً نقشه راه برنامه نویسی وب به چه شکل است؟

برنامه نویسی وب رو می توان به دو قسمت فرانت اند (frontend) و بک اند (Backend) تقسیم کرد.

 فرانت اند در حقیقت چیزی از سایت است که ما مشاهده می کنیم و این به معنی ظاهر سایت ماست. در بک اند اوضاع اندکی متفاوت است و همانگونه که از نام آن پیداست ما بیشتر با پس زمینه فعالیت ها سر و کار داریم و به ظاهر سایت کاری نداریم.

برای برنامه نویسی بک اند که در حقیقت موتور اصلی سایت ما است ما می توانیم از زبان های برنامه نویسی PHP, JAVA, C#, Python, RUBY و ... استفاده کنیم. هر یک از این زبان ها توانایی های خوبی برای برنامه نویسی بک اند دارند و در حقیقت مسیر برنامه نویسی وب و بک اند از آن ها می گذرد.

 مسیر یادگیری فرانت اند با بک اند اندکی متفاوت است. اگر برنامه نویسی بک اند را به موتور یک ماشین تشبیه کنیم فرانت اند می تواند بدنه و شکل ظاهری آن ماشین باشد. برای این که بتوانیم یک برنامه نویس فرانت اند خوب شویم می توانیم از زبان های CSS, Javascript و زبان نشانه گذاری HTML استفاده کنیم.

این زبان ها به همراه داشتن دانش مناسبی از نرم افزار های گرافیکی می توانند به خوبی ما را در طراحی وب سایت کمک کرده و به نوعی می توان گفت که نقشه راه طراحی وب از آن ها می گذرد.

برنامه نویسی موبایل

برنامه نویسی موبایل به دو بخش اندروید و IOS تقسیم می شود. این دو، سیستم عامل هایی هستند که امروزه توسط اکثر کاربران استفاده شده و همین استقبال باعث شده، توسعه دهندگان نیز به برنامه نویسی برای این سیستم عامل ها علاقه مند باشند.

برای برنامه نویسی IOS و به طور کلی محصولات اپل، انتخاب سوئیفت است. اما این به این معنی نیست که دیگر زبان های برنامه نویسی قادر به برنامه نویسی برای سیستم عامل ios نیستند. شما می توانید از زبان های برنامه نویسی پایتون Objective-C, C#, C++, و... برای برنامه نویسی ios استفاده کنید.

نقشه راه برنامه نویسی اندروید اندکی با ios فرق می کند. دلیل این تفاوت را می توان در متن باز بودن اندروید جست و جو کرد. اندروید سیستم عاملی است که بهترین زبان در حال حاضر برای آن جاوا است و نقشه راه برنامه نویسی جاوا و اندروید از یک سو می گذرد.

از آنجایی که زبان برنامه نویسی جاوا یکی از زبان های سخت برای برنامه نویسی است امروزه زبان برنامه نویسی kotlin نیز برای اندروید منتشر شده و به صورت تخصصی با استفاده از آن می توان برای اندروید برنامه نویسی کرد. علاوه بر این دو زبان شما می توانید از زبان های برنامه نویسی python, C++ و... نیز برای برنامه نویسی اندروید استفاده کنید.

برنامه نویسی برای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین

در حقیقت مسیر یادگیری برنامه نویسی برای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین همان نقشه راه برنامه نویسی پایتون است. این بدان معنی است که زبان برنامه نویسی پایتون امروزه یکی از زبان های برتر دنیا برای برنامه نویسی در این حوزه می باشد. البته این به این معنی نیست که دیگر زبان ها در هوش مصنوعی و یادگیری ماشین استفاده نمی شوند.

برای نوشتن برنامه در حوزه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین می توانید از زبان های C++, Java, R و... استفاده کنید که هر کدام مزایای خود را در حوزه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین دارند.

برنامه نویسی دسکتاپ

همانطور که گفته شد زبان تخصصی محصولات اپل Swift است. سویفت در حقیقت به عنوان بهبودی برای Objective-c از سوی اپل معرفی شد. با استفاده از برخی زبان های برنامه نویسی و کتابخانه های قدرتمند آن ها می توان برای تمام سیستم عامل های دسکتاپ برنامه نویسی کرد. زبان برنامه نویسی پایتون یکی از این زبان ها است.

برای برنامه نویسی ویندوز شما می توانید از Java, python, C# و... استفاده کنید که یکی از محبوب ترین های این لیست C# است.همچنین برای برنامه نویسی لینوکس نیز می توانید از Python و Java استفاده کنید.

همانطور که در بالا نیز مشاهده کردید برنامه نویسی برای هر پلتفرم و انواع مختلف تقاضا، نیاز به دانش متفاوتی داشته و شما نمی توانید با داشتن دانش در یک حوزه در تمام حوزه ها کار کنید.

از لیست بالا به وضوح می توان این را دریافت که زبان های برنامه نویسی قدرتمند جاوا و پایتون امروزه جای بسیاری از زبان های برنامه نویسی را گرفته و بسیاری از توسعه دهندگان از آنها استفاده می کنند.

شما می توانید برای یادگیری همه این زبان های برنامه نویسی به طور کامل و جامع به سایت دانشجویار مراجعه کرده و با استفاده از دوره های موجود در سایت، مهارت برنامه نویسی در تمام زبان ها را به طور کامل کسب کرده و آماده ورود به بازار کار شوید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طراحی سایت برنامه نویسی آموزش برنامه نویسی وب هوش مصنوعی و یادگیری ماشین زبان های برنامه نویسی برنامه نویسی پایتون زبان برنامه نویسی برای برنامه نویسی برنامه نویسی برنامه نویسی وب برنامه نویسی شما می توانید استفاده کنید زبان ها سیستم عامل فرانت اند بک اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۹۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی

در این مقاله با مسیر درستی در یادگیری کار با تجهیزات اتوماسیون صنعتی نظیر پی ال سی، درایو، HMI و ... می‌پردازیم.

اگر این مقاله را می‌خوانید، قطعا با اتوماسیون صنعتی آشنا هستید و علاقه‌مند به یادگیری آن هستید. اتوماسیون صنعتی یکی از رشته‌های برق است و مربوط به اتوماتیک کرند فرآیندهای صنعتی با انواع تجهیزات مختلف است. این تجهیزات شمال پی ال سی، اینورتر، HMI، سروو موتور، انواع سنسورها و ... می‌شود.

این رشته به دلیل ماهیتی که دارد، پروسه یادگیری دشوار تری دارد و افرادی که می‌خواهند آن را یاد بگیرند معمولا با دشواری‌های زیادی مواجه می‌شوند. اتوماسیون صنعتی یک رشته تخصصی و تجربی است، به این معناست که برای یادگیری این حرفه به بهترین شکل لازم است شما در محیط های صنعتی قرار بگیرید و مدام با این تجهیزات کار کنید، اما متاسفانه امکان قرار گرفتن در محیط صنعتی و کار با تجهیزات گران قیمت این رشته برای همه فراهم نیست.

در این مقاله یکی از بهترین روش‌های آموزش اتوماسیون صنعتی را به شما خواهم گفت تا به بهترین، کامل‌ترین و سریع‌تر شکل ممکن اتوماسیون صنعتی را یاد بگیرید.

یادگیری اتوماسیون صنعتی را از کجا شروع کنیم؟

اتوماسیون صنعتی یکی از رشته‌های مربوط به برق است، از این رو اگر شما قصد دارید اتوماسیون صنعتی را یاد بگیرید، لازم است ابتدا با مفاهیم برق آشنا باشید. این مطالب در دانشگاه رشته برق به صورت کامل آموزش داده می‌شود، با این حال اگر این امکان برای شما وجود ندارد، آموزش‌های پایه برق را می‌توانید به صورت رایگان در اینترنت دریابید و از آنها استفاده کنید.

پس از آشنایی با مفاهیم برق، شما آماده ورود به حوزه اتوماسیون صنعتی هستید. آموزش اتوماسیون صنعتی را با مطالب رایگان داخل اینترنت و یا کتاب‌های اتوماسیون صنعتی آغاز کنید. این مطالب به شما کمک می‌کند تا با اتوماسیون صنعتی بیشتر آشنا شوید، با مفاهیم پایه اتوماسیون صنعتی آشنا شوید و آنها را یاد بگیرید. علاوه بر آن، به شما کمک می‌کند تا قبل از سرمایه گزاری در وقت و هزینه از علاقه خود نسبت به این زمینه مطمئن شوید.

مطالب رایگان داخل اینترنت و کتاب‌های موجود در بازار، درحالی که اهمیت بالایی دارند، ولی تنها با خواندن یک کتاب نمی‌توانید یک اتوماسیون کار شوید و پروژه اتوماسیون صنعتی را به تنهایی انجام دهید و کسب درآمد کنید. برای این کار لازم است با تجهیزات به صورت عملی کار کرده باشید و این سیستم‌ها را حداقل به صورت دمو راه اندازی کرده باشید. در این مرحله است که توصیه می‌شود شما آموزش و یادگیری اتوماسیون صنعتی را به مرحله بعدی برسانید و در یکی از دوره اتوماسیون صنعتی شرکت کنید.

مزایای یادگیری اتوماسیون صنعتی به صورت حضوری و عملی

همانطور که قبل تر اشاره کردیم، بزرگ ترین مشکل یادگیری اتوماسیون صنعتی برای یک فرد معمولی محدودیت در کار با تجهیزات است. این تجهیزات و قطعات معمولا قیمت بالایی دارند و فرد معمولی نمی‌تواند آنها را صرفا جهت تمرین تهیه کند و از آنها استفاده کنید. بزرگ‌ترین مزیت آموزش اتوماسیون صنعتی به صورت حضوری و کلاس‌های عملی، مهیا کردن محیط مناسب یادگیری با انواع تجهیزات است که امکان تمرین به صورت عملی را فراهم می‌کند.

علاوه بر این، در دوره‌های حضوری شما با یک استاد خبره و باتجربه در ارتباط هستید که می‌تواند به سوالات شما پاسخ دهد. همچنین با آشنا شدن با سایر شرکت کنندگان شما شانس برقراری و ایجاد ارتباطی قوی کاری را نیز دارید که برای شروع می‌تواند خیلی اهمیت بالایی داشته باشد.

بهترین مکان برای یادگیری تخصصی اتوماسیون صنعتی

پیشنهاد من برای کسانی که می‌خواهند در دوره‌های حضوری اتوماسیون صنعتی شرکت کنند، دوره‌های شرکت نیک صنعت است. دوره‌هایی که در این شرکت برگزار می‌شود از ادوات و تجهیزات متنوع و کاملی برخوردار هستند و اساتید این دوره‌ها از نام‌های شناخته شده ایران هستند. همچنین پس از اتمام دوره به شما یک مدرک داده می‌شود که می‌تواند کمک بسیار زیادی در پیدا کردن اولین شغل شما در کند. دوره‌های برگذار شده در این دوره‌ها شامل گارانتی دائمی نیز می‌باشد، به این معنا که پس از اتمام دوره، هر جا اگر به مشکلی برخورد کردید و سوالی داشتید، می‌توانید آن را در پشتیبانی بپرسید و پاسخ بگیرید.

انجام پروژه و شروع کسب درآمد

بعد از اتمام دوره‌های حضوری اتوماسیون صنعتی و دریافت مدرک این دوره‌ها شما آماده برای کسب درآمد هستید. به صورت کلی در ابتدا شما به دو حالت می‌توانید از این طریق درآمد داشته باشید

روش اول از طریق استخدام شدن در یکی از شرکت‌های اتوماسیون صنعتی در ایران است. این روش معمولا راحت‌ترین و ایمن‌ترین روش شروع کسب درآمد است، چرا که با استخدام شدن دیگر لازم نیست به دنبال پروژه اتوماسیون صنعتی باشید، و همچنین می‌توانید از ترجبه و دانش مهندیس آن شرکت نیز استفاده کنید و از آن بهره ببرید.

روش دوم انجام پروژه به صورت فری لنس هستش، یعنی اینکه خودتان به دنبال پروژه بگردید و آنها را به صورت خود مختار انجام دهید. این روش کسب درآمد با اینکه انعطاف‌پذیری بالایی را در دست شما قرار می‌دهد، یافتن و گرفتن پروژه اتوماسیون صنعتی برای اتوماسیون کار صفری که تجربه کاری ندارد و نام او شناخته شده نیست می‌تواند بسیار دشوار باشد.

جمع بندی

به طور خلاصه، بهترین روش و مسیر یادگیری اتوماسیون صنعتی ابتدا آشنا شدن با مفاهیم برق است، سپس آشنا شدن و یادگیری اتوماسیون صنعتی با استفاده از مطالب رایگان داخل اینترنت و کتاب‌ها و در انتها، برای یادگیری تخصصی توصیه می‌شود در دوره حضوری اتوماسیون صنعتی شرکت کنید. بعد از سپری کردن این مراحل شما آماده کسب درآمد هستید و می‌توانید فعالیت خود را آغاز کنید.

از دیگر مزایای نیک صنعت می‌توان به سایر خدمات این مجموعه اشاره کرد. این خدمات شامل خدمات فروش، تعمیر درایو و نصب و راه اندازی تجهیزات و سیستم‌های صنعتی است. پک کامل خدمات نیک صنعت باعث شده شما تمام نیزهای اتوماسیون صنعتی خود را بتوانید در یک مکان دریافت کنید.

کد خبر 748424

دیگر خبرها

  • یک عملکرد غیرمنتظره در مخچه کشف شد
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • (ویدئو) سکانس خنده‌دار از حرف زدن نعیمه نظام‌دوست به زبان روسی
  • اعلام مسیر رسیدن به المپیک در دوومیدانی/ برنامه اعزام‌ها مشخص شد
  • برنامه‌نویسی، زندگی را هدایت می‌کند | گفت‌وگوی همشهری با مخترع زبان برنامه‌نویسی روبی