Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@06:05:52 GMT

تست مجدد و 14 روز قرنطینه خانگی

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۱۴۴۳

تست مجدد و 14 روز قرنطینه خانگی

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، الزامات جدید برای ورود مسافران خارجی به کشور را تشریح کرد. به گزارش ایسنا، علیرضا رئیسی گفت: تا پیش از این تنها مسافران ورودی کشورهای اروپایی باید با تست منفی وارد کشور می‌شدند از الان مصوب شد همه کسانی که می‌خواهند از هر کشوری حتی کشورهای همسایه وارد کشور شوند، باید با تست منفی pcr وارد کشور شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین تصمیم داریم از تمام مسافران ورودی مجدداً تست گرفته شود.

 از طرفی اگر مسافری از اروپا وارد کشور می‌شود باید علاوه‌ بر تست منفی که از او می‌گیریم، ۱۴ روز در خانه قرنطینه باشند. رئیسی ادامه داد: در رابطه با هموطنانمان که در انگلستان مانده اند و منتظر ورود به کشور هستند بحث شد تا ببینیم این افراد چگونه می‌توانند وارد کشور شوند و طی روزهای آینده اعلام می‌کنیم این افراد به چه صورت می‌توانند در صورت منفی بودن تست‌شان و ماندن در قرنطینه وارد کشور شوند. البته پروتکل‌های سختگیرانه‌ای در رابطه با این افراد اعمال می‌شود. افزایش بستری های کرونا با شیبی آهسته وی در رابطه با وضعیت کووید۱۹ در کشور نیز اظهار کرد: گرچه روند تقریباً با ثبات شده است اما آمارهای ما حکایت از آن دارد که در برخی استان‌ها بیماران سرپایی در حال افزایش هستند و در برخی استان‌ها موارد بستری هم با شیب کمی در حال افزایش است که باید مراقب باشیم. بالاترین بستری‌های روزانه در مازندران رئیسی تأکید کرد: استان مازندران هنوز هم بالاترین بستری روزانه را در سطح کشور دارد. البته با رعایت پروتکل‌ها طی دو هفته اخیر به نظر می‌رسد روند صعودی بیماران بستری متوقف شده و امیدواریم با همت مردم و مسئولان به روند نزولی تبدیل شود. استان گیلان و گلستان هم به همین صورت تقریباً روند نزولی طی می‌کنند و امیدواریم ادامه‌دار باشد. وی افزود: در مجموع ما دیگر شهر قرمز نداریم؛ ۱۸ شهر نارنجی داریم که ۳ تا از آن‌ها در گیلان و ۱۵ تا در مازندران است. ۱۲۴ شهر زرد داریم و ۳۰۶ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: یکی از استان‌هایی که به شدت علائمی مبنی بر تشدید پروتکل‌ها در آن می‌بینیم استان هرمزگان است که در قشم، بندر لنگه و جاسک حساسیت و مراقبت باید بالاتر باشد؛ زیرا روند بیماری روبه افزایش است. استان یزد به صورت خیلی ملایم و به حالت افزایش یابنده‌ای میزان بستری‌ها افزایش می‌یابد که نیاز به دقت بالایی است. در استان خراسان شمالی هم یک خیز داریم که گرچه هنوز به مرحله بحران نرسیده اما نیاز به تمهیدات تشدید شده‌ای است. سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، تصریح کرد: از جمله مصوبات امروز منع تردد در برخی شهرهای زرد است که مسافرپذیر هستند و محدودیت باید اعمال کنیم که منع تردد وجود داشته باشد مشابه حالتی که قبلاً در شهرهای نارنجی اعمال می‌شد. وی افزود: این شش هفته باقی مانده تا پایان سال اگر پروتکل‌ها بخوبی رعایت شود امیدواریم تعطیلات عید نوروز آرامی داشته باشیم و یکی از مصوبات امروز این بود که هتل‌ها در جاهایی با وضعیت مناسب و با پروتکل‌های سختگیرانه فعال باشند و حتی بعضی تورها در عید نوروز تحت نظارت فعال باشند. اگر تحت نظارت باشند و بدانیم فرد کرونا مثبتی در آنها وجود ندارد، می‌توانیم تعطیلاتی داشته باشیم که مردم از آن استفاده کنند البته این مشروط است که ۱.۵ ماه باقی مانده تا پایان سال بتوانیم شرایط را مناسب نگه داریم.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: وارد کشور شوند پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۱۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از (توانیر)، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به تدوین و ابلاغ ١٨٠ اقدام عملیاتی برای عبور از اوج بار تابستان امسال گفت: ٧٧ طرح انتقال در قالب این برنامه عملیاتی شده که ٣٠ طرح آن به اتمام رسیده و ٣٩ طرح نیز از ٧٠ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که ٢٦ مورد آنها تا پایان اردیبهشت ماه جاری و مابقی تا قبل از اوج بار تابستان به بهره برداری خواهند رسید.

وی همچنین از افزایش ٧٦٠٠ مگاولت آمپری ظرفیت ترانسفورماتور‌های پست‌های فوق توزیع و انتقال خبر داد و با بیان این که ١٢٩٤ کیلومتر خطوط فوق توزیع و انتقال نیز تا پیش از اوج بار تابستان به طول شبکه انتقال و فوق توزیع برق کشور افزوده می‌شود، خاطرنشان ساخت: ٧ طرح بهبود ولتاژ نیز در دست اجرا است و در مناطقی که افت ولتاژ وجود داشته باشد، خازن گذاری انجام می‌شود.

به گفته سخنگوی صنعت برق جمعا ٩ هزار میلیارد تومان در این زمینه سرمایه گذاری شده تا بتوانیم اوج بار تابستان امسال را بدون مشکل سپری کنیم.

مدیرعامل توانیر اجرای ١٣٠٠ کیلومتر کابل دریایی ایرانی بین جزیره قشم و سرزمین اصلی با هادی رسانا را از دیگر برنامه‌های عملیاتی صنعت برق در بخش انتقال عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح، ظرفیت تبادل برق این خط به ٣ برابر افزایش می‌یابد.

رجبی مشهدی با اشاره به فنآوری خاصی که در تولید این کابل دریایی به کار رفته، از ساخت آن توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی خبر داد که انتظار می‌رود با اجرای این خط به طول ١٣٠٠ متر بین جزیره قشم با سرزمین اصلی (بزرگترین فاصله بین دو دکل انتقال نیرو)، ظرفیت تبادل برق این خط تا ٣ برابر افزایش یابد و نیروگاه‌های منطقه با بهره گیری از این ظرفیت، حداکثر تولید را داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • دستگیری ۴ متخلف آزمون سراسری و برگزاری آزمون مجدد در زیرکوه
  • (ویدئو) قرنطینه مطلق برای طراحان سوالات کنکور
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • پادشاه عربستان به بیمارستان رفت
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • پادشاه عربستان بستری شد
  • افزایش قیمت لوازم خانگی در راه است؟
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • توضیح رئیس سازمان صمت تهران درباره افزایش قیمت لوازم خانگی