Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین؛ فوت مهرداد میناوند بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران به دلیل ابتلاء به کرونا در پی حضور در یکی از استودیوهای اینترنتی که برای پخش زنده و بررسی بازی دربی پایتخت در نظر گرفته شده بود و ابتلاء علی انصاریان دیگر پیشکسوت فوتبال ایران در این برنامه و همینطور ابتلاء بسیاری از هنرمندان به این بیماری در سر ضبط برنامه های تلویزیونی و پروژه های سینمایی و پخش های اینترنتی، سوالات زیادی را درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استودیوها بوجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوالاتی که البته از واکنش یکی از مسئولان سازمان نظام پزشکی شروع شد.

سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استودیوهای ضبط به برنامه «تهران ما سلامت» گفت: موضوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی مختص به شخص و مکان خاصی نیست. ویروس کووید با هیچ کس شوخی ندارد و هرجا که پروتکل ها رعایت نشود و تهویه هوا صورت نگیرد و احیانا شخصی بدون علامت بیماری حضور داشته باشد، قطعا این ویروس سرایت پیدا می کند. 

وی با اشاره به فضای بسته استودیوهای ضبط گفت: استودیوهای ضبط رادیو و تلویزیون کاملا آکوستیک است و هیچ تهویه ای ندارد و برنامه سازان مجبورند ساعت های متوالی را در این اماکن بگذرانند بدون اینکه هوایی رد و بدل شود. ضمن اینکه امکان رعایت فاصله موثر وجود ندارد. این استودیوها راهروهای پر پیچ و خمی دارد و ممکن است فقط برخی اتاق ها به هوای آزاد دسترسی داشته باشد.

لاری با اظهار تاسف از رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی کرونایی در جلسات دولتی گفت: در جلسات مدیران، افراد در هنگام صحبت کردن ماسک خود را در می آورند غافل از اینکه باعث پراکنده شدن ذرات ویروس در محیط می شوند. این رفتار فاجعه بار است.

وی با تاکید بر اینکه نیاز است تا هر سازمان و اداره ای مسئولیت رعایت موارد بهداشتی کارمندان متبوع خود را بپذیرد اظهار داشت: پس از گذشت یکسال نهادهای مختلف باید پیوست کرونایی برای خود در نظر گرفته باشند و مراقبان وزارت بهداشت هم به نظارت خود عمل کنند.

لاری در ادامه ضمن تاکید بر اعمال نظارتی وزارت بهداشت اظهار داشت: ۷ هزار و ۳۰۰ همکار بهداشت محیط و حرفه ای در وزارت بهداشت فعالیت می کنند. بحث سلامت و بهداشت اقناعی است و همه باید متوجه باشند که چه اصولی را رعایت می کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت درباره روند کرونا در ایران در هفته گذشته گفت: روند بیماری طی هفته گذشته در سراسر کشور شیب ملایم کاهشی داشته است. در تهران هم بستری ها و فوتی ها کاهش داشته اند ولی بیماران تست مثبت افزایش یافته اند و نگرانی ما از این است که در دوهفته آتی برخی از این بیماران دچار وخامت حال شده و نیازمند بستری شوند. گیلان، خراسان شمالی، یزد، فارس، خوزستان و کرمانشاه از استان هایی هستند که علائم افزایش ابتلا دارند و باید محدودیت های ترددی و رعایت پروتکل ها جدی تر شود.

وی افزود: ما نگران موج جدید هستیم. در حال حاضر ۱۰ بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی داریم که ۶ نفر آنها در تهران، ۱ نفر در خوزستان بوده و سابقه سفر خارجی داشته اند. نگرانی ما از گسترش ویروس جهش یافته دیگر کشورها در ایران و احیانا جهش ویروس در ایران است. انتقال بیماری های تنفسی اجتناب ناپذیر است و چاره کار فقط در رعایت پروتکل های بهداشتی است.

کد خبر 582168 برچسب‌ها كروناويروس كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس كرونا در ايران رعایت پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل ها وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۲۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنابر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آن‌ها عازم سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک را انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند، علاوه بر این، در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است