Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای سیاست‌های برنامه ششم توسعه در حوزه سلامت روان، تفاهم نامه همکاری میان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با سازمان نظام روانشناسی و مشاوره منعقد شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در راستای سیاست‌های برنامه ششم توسعه در حوزه سلامت روان، تفاهم نامه همکاری معاونت "توسعه مدیریت و منابع"، معاونت "فرهنگی – اجتماعی" وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با سازمان نظام روانشناسی و مشاوره منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این تفاهم نامه با همکاری سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، همه کارکنان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جامعه کارگری کشور تحت پوشش برنامه‌های ارتقای سلامت و بهداشت روان قرار می‌گیرند.

این تفاهم نامه با هدف بسترسازی و توسعه ارتقا بهداشت روان، بهره مندی جامعه هدف از خدمات مشاوره و بهداشت روان، پیشگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی و غنی سازی اوقات فراغت و افزایش نشاط اجتماعی در جامعه کار و تولید به امضا رسید.

ابراهیم صادقی فر معاون فرهنگی – اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: وزارت کار براساس اصول قانون اساسی مکلف است برای سلامت همه افراد جامعه برنامه ریزی کند. نتایج بر آمده از پژوهش‌هایی که ما در این زمینه انجام دادیم، نشانگر این است بیش از ۷۵ درصد تعیین کننده‌های سلامت خارج از نظام بهداشت است یعنی عوامل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ۵۰ درصد تاثیرگذار است، بنابراین قانونگذار تمام جنبه‌ها را مورد نظر قرار داده تا تمام عوامل تعیین کننده سلامت پیش بینی شود.

معاون فرهنگی – اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ۲۷۰ مجموعه ورزشی از محل ردیف بودجه‌ای که قانونگذار پیش بینی کرده راه اندازی شده و ۳۸ پروژه نیز تا پایان دولت افتتاح می‌شود.

صادقی فر خاطرنشان کرد: بررسی مشکلات سلامت روانی نوع کار نشان داد که کارگران ماهر و کارگران ساده بیش از دیگر کارکنان مراکز صنعتی و تولیدی درگیر مشکلات سلامت روانی هستند. رتبه بعدی به کارکنان نقلیه اختصاص دارد.

معاون فرهنگی – اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: شاغلین مراکز تولیدی و صنعتی کشور به دلیل مشکلات روان شناختی در اولویت دریافت مداخلات و درمان‌های روانشناختی و روانپزشکی هستند. علاوه بر این، حدود یک چهارم دیگر شاغلین نیز بر اساس مطالعه حاضر جزء افراد پرخطر طبقه بندی می‌شوند که نیازمند بهره مندی از خدمات پیشگیرانه و بهداشت روانی هستند.

معاون وزیر کار تصریح کرد: نتایج مطالعات حاکی از آن است که حداقل در یک دهه گذشته سلامت کارگران در بیماری‌های غیرواگیر، حوادث شغلی، اختلالات روانی و آسیب‌های اجتماعی متاسفانه رو به بهبود نبوده است.

وی افزود: اهمیت پیشگیری و تقدم آن بر درمان بر هیچ فردی پوشیده نیست و متخصصان و عموم مردم بر این امر اتفاق نظر دارند که پیشگیری بهتر از درمان است و برنامه‌های پیشگیری باید به گونه‌ای تهیه شوند که عوامل حفاظت کننده را تقویت و عوامل خطر را تغییر یا کاهش دهند.

وی تصریح کرد: کارگاه‌هایی درحال آماده سازی است که به مسائل روانشناسی می‌پردازد و خوشبختانه در حوزه سلامت روان جز مجموعه‌های آغازگر بودیم و قبل از اعلام اخیر وزارت بهداشت درمورد سلامت روان طرح‌هایی در این زمینه تدوین کردیم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حدود ۱۵ درصد مردان و ۳۰ درصد زنان در کشور از یکی از اختلالات روانی رنج می‌برند و متاسفانه در خوشبینانه‌ترین حالت ۳۳ درصد و در بدبینانه‌ترین حالت ۶۰ درصد کارگران به یکی از اختلالات روانی مبتلا هستند.

لینک کوتاه: asriran.com/003Dqj

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی بهداشت روان وزارت تعاون تفاهم نامه سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۳۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی

دیوان محاسبات کشور اعلام کرد:‌ بیش از ۹۹ درصد سهام بانک رفاه کارگران در اختیار سازمان تامین اجتماعی است در حالی که سقف سهم این سازمان در بانک رفاه کارگران ۳۳ درصد تعیین شده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، به نقل از دیوان محاسبات، بر اساس گزارش این نهاد نظارتی سقف سهم سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران 33 درصد تعیین شده است در حالی که بیش از 99 درصد سهام این بانک در اختیار سازمان تامین اجتماعی است.

بر اساس این گزارش سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه کارگران مکلف بوده‌اند که سهام مازاد بر 33 درصد را واگذار نمایند اما تاکنون اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد
  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ طی ۴ روز آینده
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان