Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-04@23:00:17 GMT

کام تلخ اهالی از مـیوه گران

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۵۱۶۶

کام تلخ اهالی از مـیوه گران

همشهری آنلاین _ معصومه حق‌جو:  «محمدرضا برادران ‌حسینی» یکی از ساکنان این محدوده است که از قیمت میوه و سبزی‌های میوه‌فروش‌های محله گلایه دارد: «در محله دو، سه میوه‌فروشی نبش خیابان ولی‌عصر(عج) روبه‌روی مخابرات هست که فروش کمشان باعث شده تا نتوانند قیمت اقلام را پایین بیاورند. در این محله هم میوه‌فروش‌ها از فروش کم شاکی هستند هم مردم از قیمت‌ها.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

محمدرضا برادران ‌حسینی/ یکی از ساکنین

به گفته برادران ‌حسینی، بزرگ‌ترین مشکل محله اداری بودن آن است که باعث شده نیاز به میدان میوه وتره‌بار چندان مورد توجه قرار نگیرد: «نزدیک‌ترین میدان میوه و تره‌بار، میدان قزل‌قلعه است. البته تره‌بار سهروردی هم هست، ولی به نسبت میدان تره‌بار قزل‌قلعه فاصله زیادی با ما دارد. در حال حاضر اگر کسی ماشین شخصی داشته باشد میدان‌های تره‌بار سایر محله‌های اطراف از دیگر گزینه‌های خرید هستند.»
اگر شهرداری فضایی هرچند کوچک برای استقرار ۵ غرفه به محله اختصاص بدهد، کفایت می‌کند. او با این توضیح می‌گوید: «بارها با شهرداری نامه‌نگاری کرده‌ایم، شماره پیگیری هم گرفته‌ایم، اما یا شهردار تغییر می‌کند یا مدیران یا دیگر مسئولان اجرایی و... در آخر باز روز از نو، روزی از نو.»
«مهدی محمدی‌پور» یکی دیگر از ساکنان این محله و گزارشگر تلویزیون است. او هم صحبت‌های برادران ‌حسینی را تأیید می‌کند: «قبلاً تراکم بافت مسکونی محله بیشتر بود، ولی حالا که بافت مسکونی جای خود را به بافت تجاری پنهان داده، اهالی خدمات شهری کمتری دریافت می‌کنند. طبیعتاً با وجود این بافت تجاری، و این ویژگی که عده‌ای هر روز صبح وارد محله می‌شوند و بعد از پایان کارشان محله را ترک می‌کنند، مشارکت افراد در پیگیری چنین مشکلاتی کم شده است.»
به عقیده این شهروند، با تبدیل خانه‌ها به شرکت و مراکز اداری، کم‌کم افراد از تلاش برای رفع مسائل محله دست برمی‌دارند و دریافت امکانات اهمیت خود را از دست می‌دهد.

میوه‌فروش‌ها؛ موافق استقرار میدان میوه و تره‌بار

«امین روزیان» از اعضای شورایاری بهجت‌آباد، مشکل شهرداری را نداشتن مکان مناسب برای اختصاص دادن به میدان میوه و تره‌بار می‌داند: «این مسئله باعث شده اهالی از میوه‌فروش‌های محله خرید کنند که این روزها با توجه به وضعیت نامناسب اقتصادی، برای همه مقدور نیست.»
برخی از هم‌محله‌ای‌ها علاوه بر تره‌بارهای قزل‌قلعه و سهروردی به میدان میوه و تره‌بار خیابان به‌آفرین و ابتدای خیابان نجات‌اللهی هم سر می‌زنند. «اکبر جوشن» جانشین دبیر شورایاری محله بهجت‌آباد، با این توضیح ادامه می‌دهد: «علاوه بر این میدان‌های تره‌بار که حوالی محله هست، بازار روز بهجت‌آباد در خیابان عضدی را هم داریم که زیر نظر شهرداری نیست. قیمت‌های این بازار روز نسبت به نرخ اتحادیه و سایر میدان‌های تره‌بار بسیار بالاست، ولی با توجه به اینکه مرکزیت دارد، برخی اهالی از همین‌جا خرید می‌کنند.»
جوشن از دردسرهای نبود میدان میوه‌وتره‌بار برای سالمندان می‌گوید و اینکه اکثرشان توانایی رانندگی ندارند: «با توجه به اینکه در این محله نسبت به دیگر محله‌ها سالمندان بیشتری سکونت دارند، نبود میدان تره‌بار این افراد را دچار مشکلاتی کرده است. حقوق ناچیز بازنشستگی هم اغلب کفاف هزینه‌های ماهانه را نمی‌دهد. قیمت میوه‌ها و سبزی‌ها هم که سر به فلک می‌زند.»

امین روزیان/  از اعضای شورایاری بهجت‌آباد

جانشین دبیر شورایاری محله بهجت‌آباد معتقد است اگر شهرداری روی میوه‌فروشی‌های خرد هم نظارت مستقیم داشت، شاهد این قیمت‌های سرسام‌آور نبودیم.
او می‌گوید نه تنها اهالی، بلکه میوه‌فروش‌ها هم از استقرار میدان میوه و تره‌بار استقبال می‌کنند: «از آنجا که اجاره‌ بهای سنگین مغازه و مالیات و... روی قیمت‌های میوه‌فروش‌ها، مثل هر صنف دیگری، تأثیر مستقیم دارد، اگر محله بهجت‌آباد هم صاحب میدان تره‌بار شود، میوه‌فروش‌ها با صرف هزینه کمتر می‌توانند غرفه‌های میدان میوه و تره‌بار را اجاره کنند. با این کار مشتری بیشتری هم دارند. فروش زیاد هم سودآوری بیشتری به دنبال دارد.»
به گفته جوشن، شهرداری مکان مناسبی ندارد تا به میدان میوه و تره‌بار اختصاص بدهد: «ما هم زمینی برای این کار نداریم. فقط یکی‌ـ دو مکان را توانستیم انتخاب کنیم و به شهرداری هم پیشنهاد دادیم که فعلاً مورد موافقت قرار نگرفته است. خیابان دوازدهم میرزای شیرازی یک فضای خالی دارد که مربوط به شهرداری است.»

میدان میوه و تره‌بار؛ یک نیاز محلی

میدان‌های میوه و تره‌بار زیر نظر شهرداری فعالیت دارند و در تنظیم بازار محصولات کشاورزی نقش پررنگی ایفا می‌کنند. میدان‌های تره‌بار این امکان را فراهم می‌کنند تا شهروندان بتوانند محصولات مورد نیاز خود را اعم از صیفی و سبزی و... بدون حضور واسطه و با کیفیت بهتر تهیه کنند. نظارت شهرداری‌ها باعث شده محصولات عرضه‌شده با قیمت مناسبی در اختیار شهروندان قرار بگیرد. در محله‌هایی مثل بهجت‌آباد که بافت محله بیشتر به سمت اداری رفته تا مسکونی، نبود این میدان‌های تره‌بار باعث به زحمت افتادن شهروندان شده است. با در نظر گرفتن میدان میوه و تره‌بار در این محله، هرکسی به فراخور نیاز می‌تواند از این امکان استفاده کند. در میدان‌های میوه و تره‌بار، علاوه بر توزیع محصولات کشاورزی و میوه و... امکان تهیه دیگر مایحتاج شهروندان هم فراهم می‌شود.


اگر محله بهجت‌آباد هم صاحب میدان تره‌بار شود، میوه‌فروش‌ها با صرف هزینه کمتر می‌توانند غرفه‌های میدان میوه و تره‌بار را اجاره کنند. با این کار مشتری بیشتری هم دارند. فروش زیادتر هم سودآوری بیشتری به دنبال دارد

بهنام مهرپسند/ شهردار ناحیه ۳ منطقه۶ پاسخ مسئول

زمین مناسب نداریم
«بهنام مهرپسند» شهردار ناحیه ۳ منطقه۶ احداث میدان میوه و تره‌بار را مستلزم در نظر گرفتن یکسری استانداردها می‌داند: «مالکیت شهرداری، متراژ مفید، قابل دسترس بودن و پارکینگ مناسب خودرو از جمله این استانداردها هستند.» با توجه به بافت و موقعیت جغرافیایی محله بهجت‌آباد متأسفانه زمینی با شرایط ذکرشده در اختیار شهرداری منطقه نیست. به گفته مهرپسند تملک چنین زمینی اعتبار قابل توجهی نیاز دارد که در شرایط فعلی امکان‌پذیر نیست. شهردار ناحیه ۳ منطقه۶ می‌گوید که در مضیقه بودن شهروندان در این خصوص بر مدیران شهرداری پوشیده نیست و امیدواریم در سال‌های آینده در صورت اختصاص بودجه مناسب در این خصوص اقدامات لازم انجام شود.

کد خبر 582022 برچسب‌ها همشهری محله منطقه ۶ شهرداری میوه و تره بار

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله منطقه ۶ شهرداری میوه و تره بار میدان میوه و تره بار میدان های تره بار میدان میوه میدان تره بار میوه فروش ها باعث شده قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۵۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان گفت: محله حصه کم‌برخوردار است که برای پیشرفت و آبادانی آن خیابان شهید رئیسی، میدان شهید مدرس و میدان عروج (شش راه) در حال راه‌اندازی است تا این محله در مسیر توسعه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد صیرفی‌نژاد در نشست صمیمانه فرماندار با شهرداران مناطق ۷، ۱۰ و ۱۴ شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه لزوم توجه مسئولان به افزایش سرانه فضای سبز در مناطق از اهمیت خاصی برخوردار است، اظهار کرد: مدیران ارشد شهری همواره برای رفاه شهروندان توجه به اجرای سریع پروژه‌های عمرانی را در دستور کار قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: تراکم جمعیت محله حصه نسبت به منطقه ۱۰ زیاد است و نسبت به سایر محله‌های منطقه به فضای سبز بیشتری نیاز دارد.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروزه مفهوم شهرها بدون وجود فضای سبز مؤثر در اشکال گوناگون آن قابل مقایسه نیست.

صیرفی‌نژاد ادامه داد: شهرها به عنوان کانون‌های تمرکز فعالیت و زندگی انسان‌ها برای اینکه بتوانند پایداری خود را تنظیم کنند چاره‌ای جز پذیرش ساختار و کارکردی متأثر از سیستم‌های طبیعی ندارند؛ در این میان فضاهای سبز شهری جز ضروری و لاینفک پیکره یگانه شهرها نقش اساسی دارد و کمبود آن می‌تواند اختلالات جدی در حیات شهرها به‌وجود آورد.

وی خاطر نشان کرد: به دنبال پیشرفت و آبادانی خیابان شهید رئیسی و میدان عروج (شش راه) و ایجاد فضای سبز برای این دو خیابان، ضلع جنوبی محله حصه تبدیل به پارک جنگلی ۲۶ هزار متری خواهد شد که امیدوارم این فضای سبز تأثیری مناسب روی کیفیت زندگی در این محل داشته باشد.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان گفت: محله حصه کم‌برخوردار است که برای پیشرفت و آبادانی آن خیابان شهید رئیسی، میدان شهید مدرس و میدان عروج (شش راه) در حال راه‌اندازی است تا این محله در مسیر توسعه قرار گیرد.

صیرفی‌نژاد ادامه داد: پارک‌ها و توسعه فضای سبز یکی از عوامل مقابله با آلودگی‌های زیست‌محیطی و ایجاد شرایط آب و هوای مناسب و سالم است که به‌منظور توسعه فضای سبز و به علت مشکل آب تاکنون اقدامی انجام نشده بوده است.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان گفت: حمایت مسئولان در ایجاد فضای سبز مناطق محروم یکی از رویکردهای مدبرانه است که امیدواریم بتوانیم در این مناطق گام مؤثری برای توسعه فضای سبز و ایجاد امکانات رفاهی برداریم.

وی با تشریح مشکلات منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان گفت: در دوره ششم توجه به محله محوری در راستای رفع معضلات شهروندان در دستور کار قرار گرفت و توانستم خدمات عمرانی و فرهنگی قابل توجهی به شهروندان ارائه دهیم؛ امیدوارم با حضور فرماندار و عضو شورای اسلامی معضلات منطقه رفع شود.

به گزارش ایمنا، علی احمدی فرماندار اصفهان و محمدرضا فلاح عضو شورای اسلامی شهر اصفهان ضمن بازدید از پارک ۲۶ هزار متری حصه در نشست هم اندیشی معتمدین و مؤثرین محلات مناطق ۱۰، ۷ و ۱۴ شهرداری اصفهان در مهمانسرای منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان حضور یافتند

در ادامه این نشست معتمدان و موثرین منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان مشکلات خود را بیان کردند و فرماندار قول داد با حضور بیشتر در منطقه در جریان معضلات قرار گیرد.

کد خبر 750071

دیگر خبرها

  • ساخت ۴۰ میدان تره بار در پایتخت
  • کاهش قیمت قیمت نوبرانه‌ها تا این تاریخ | قیمت عمده گوجه سبز و توت فرنگی
  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • هشدار شهرداری به صاحبان منازل متروکه و فرسوده
  • هشدار شهرداری منطقه چهار یزد به صاحبان منازل فرسوده
  • برای رفع مشکلات شهروندان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی