Web Analytics Made Easy - Statcounter

انقلاب ایران؛ انقلابی مردمی با محوریت ولایت است، بنابراین به گفته نماینده ولی فقیه در استان همدان استکبار با همراهی جریان انحرافی داخلی با شبه افکنی در مبانی اعتقادی برای نابودی و تحریف زیربنای آن هر روز دست به توطئه و تهاجم می زند، با این وجود اصول و مبانی انقلابی به پشتوانه عقبه سازی فکری و روشنگری های مصباح یزدی و دیگر شاگردان امام تاکنون پابرجا مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان، این روزها با فرارسیدن بهمن ماه در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی قرار داریم، انقلابی که به واسطه قیام مردمی و از دل جامعه برخواست، انقلابی با بنیه و مبانی دینی و اعتقادی و بر پایه ظلم ستیزی ملتی که با راهبری امام خمینی(ره) در امتداد نهضت عاشورایی رقم خورد و در 22 بهمن ماه سال 1357 با ظفرمندیش نه تنها ایرانیان بلکه مستضعفین جهان را هم خوشحال کرد و از آن پس راه آزادمردی برای آزادی خواهان جهان روشن شد.

پایه و اساس هر انقلاب برگرفته از تفکر بنیادین رهبران آن انقلاب است و اگر رهبری یک نهضت توسط اولیاءالله، صالحان و مصلحان و بر پایه اعتقادات و باورهای عمیق دینی و الهی شکل بگیرد، تثبیت و استمرار نظام مستقر شده از آن، استوارتر است.

با این وجود انقلاب اسلامی ایران نیز بمانند هر انقلابی دیگر از همان روزهای نخست مخالفانی داشت، به ویژه نظام سلطه به سرکردگی امریکای جنایتکار و همراهی صهیونیست کودکش و انگلیس، آن استعمار پیر که دستانشان از منافع ملت ایران کوتاه شده بود.

انقلاب ایران؛ انقلابی مردمی با محوریت ولی فقیه

از آنجا که انقلاب ایران، با حضور مردمی استکبارستیز و رهبری مدبر بنای خود را نهاد، از همان روزهای نخستین مورد هجمه های بسیار قرار گرفت؛ یک انقلاب مردمی با تکیه بر محور قرار دادن ولی فقیه، به همین دلیل استکبار جهانی با همراه ساختن خودفروخته ها و لبیرال های داخلی و با حربه ها و توطئه های شبانه روزی خود، این دو رکن اصلی انقلاب یعنی حضور مردم و ولایت مطلقه فقیه را نشانه گرفتند، تا با تحمیل نقشه های شوم خود مردم را از آرمان های اصیل اسلامی ـ انقلابی و به ویژه ولایت دور سازند.برای همین منظور روزی دست به جنگ سخت زدند تا ملتمان را با ورود صدام بعثی از انقلاب خسته کنند و روزی دیگر با حربه های متعدد و رنگارنگ جنگ نرم و شبیخون فرهنگی وارد کارزار شدند.

تأسیس بنگاه های شایعه پراکنی و شبهه افکنی علیه اتحاد مردم و ولایت

دشمن در دوران دفاع مقدس متوجه شد با تحمیل جنگ سخت اتحاد درونی مردمی را بیشتر ساخته است و برای از بین بردن این اتحاد بنگاه های شایعه پراکنی، شبکه های ماهواره ای و در حال حاضر تبلیغات گسترده در شبکه های اجتماعی در بستر فضای مجازی را به را انداختند و به دنبال ایجاد انحراف در مبانی انقلاب اسلامی بوده و هستند.

با این وجود نمی توان از نقش آفرینی بزرگانی همچون مرحوم آیت الله محمدتقی مصباح یزدی از اساتید حوزه علمیه قم و عضو مجلس خبرگان رهبری و دیگر شاگردان امام خمینی(ره) برای روشن شدن مسیر حقیقی ادامه راه انقلاب چشم پوششی کرد.حال این روزها که در آستانه چهلمین روز درگذشت مصباح انقلاب همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب هستیم بر آن شدیم تا به بازخوانی نقش چنین افراد وارسته ای در جلوگیری از انحراف در مسیر انقلاب و آرمان های انقلابی بپردازیم.

هر انقلاب مردمی، مخالفان مستکبری روبروی خود دارد

در این باره « آیت الله حبیب الله شعبانی موثق» نماینده ولی فقیه در استان همدان در گفت و گو با خبرنگار عصر همدان؛ با گرامیداشت ایام خجسته سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: هر حرکت اجتماعی به ویژه حرکتی که تحولات بنیادین در جامعه ایجاد می کند، در گذر زمان دچار انحرافاتی می شود و این انحرافات ممکن است به واسطه عوامل داخلی یا خارجی جریان انقلابی شکل بگیرد.

دشمنان، با روایت سازی های دروغین به دنبال تحریف جریان اصیل انقلابی اند

وی اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران نیز به طور طبیعی به عنوان یک انقلاب مردمی از همان روزهای نخستین پیروزی خود مخالفانی داشته و دارد که به هر شیوه ای برای تخریب و تحریف آن از درون وارد میدان شده اند، مخالفانی که با روایت سازی های دروغین متنوع و متعدد به دنبال انحراف آرمان ها و ارزش های انقلابی هستند.

نماینده ولی فقیه در استان همدان افزود: جریان ایجاد انحراف در انقلاب به ویژه در دوران دفاع مقدس و پس از رحلت امام خمینی(ره) شکلی شتابنده به خود گرفت، چرا که در آن روزها برخی انقلابی نماها به واسته تجددخواهی، ضعف در اعتقاد یا گرایش به مادیگری از اندیشه های اصلی انقلابی ـ اسلامی دور افتادند.

آیت الله شعبانی موثق تصریح کرد: بنابراین با شرایط فراهم شده، برخی ها از اندیشه های اصولی انقلابیگری نه تنها فاصله گرفتند، بلکه زمینه تخریب و تحریف آن را فراهم ساختند و حتی از نظر اعتقادی و زیربنایی تصمیم گرفتند، تیشه به ریشه انقلاب بزنند.

جریان انحرافی از دوم خرداد 76 تا 84 شتاب بیشتری به خود گرفت

وی با بیان اینکه این تفکر و جریان انحرافی به ویژه از دوم خرداد سال 1376 تا 1384 شتاب بیشتری گرفت و آنانی که مسیرشان را از انقلاب جدا کرده بودند فرصت را برای نشان دادن خودشان مناسب دیدند، اظهار کرد: حتی در آن سال ها شاهد بودیم که چگونه برخی نه تنها مبانی سیاسی و اجتماعی انقلاب، بلکه مبانی اسلامی و اعتقادی از خدا و سیره نبوی گرفته تا قرآن مجید را هم مورد حمله قرار دادند واظهارنظرهای التقاطی بسیاری ارائه دادند.

شبه افکنی در مبانی اعتقادی برای نابودی زیربنای انقلاب توسط جریان انحرافی

نماینده ولی فقیه در استان همدان عنوان کرد: در واقع آنان خوب می دانستند که انقلاب اسلامی ایران بر پایه آموزه های دینی بنا شده و این آموزه ها زیربنای اصلی مباحث انقلابی است، بنابراین گزاره های اسلامی را به رگبار هجوم و تهاجم و شبیخون فرهنگی با ابزارهایی از جمله شبه افکنی در مبانی دینی بستند.

آیت الله شعبانی موثق افزود: بدین ترتیب از همان سال های نخستین که خطر انحراف از آرمان ها اصلی، انقلاب را تهدید کرد، شاگردان امام به ویژه مرحوم آیت الله مصابح یزدی به صورت جدی تر وارد عرصه شدند تا در برابر شبهات ایجاد شده که بخشی از زیربناهای اعتقادی را تهدید می کرد روشنگری کنند.

جریان انحرافی با روشنگری مصباح انقلاب زمین خورد

وی با اشاره به اینکه جریان انحرافی با روشنگری علمی و استدلال های منطقی مصباح انقلاب زمین خورد، عنوان کرد: مرحوم مصباح در خطبه های نماز جمعه به تبیین مباحث و مبانی سیاسی انقلاب اسلامی ورود جدی پیدا کرد و به استدلال های روشن و جامعی پرداخت تا جای هیچ گونه شَک و شبهه ای برجای نماند، حتی برای شفاف سازی از این شهر به آن شهر ک از این منطقه به آن منطقه سفرهای بسیار داشت.

جریان انحرافی به دلیل نداشتن جوابی علمی، تخریب مصباح انقلاب را در پیش گرفت

نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: به همین علت مخالفان آیت الله مصباح یزدی که در برابر آن مواضع و روشنگری ها، بصیرت افزایی ها، کلام شیوا و دلایل عقلانی او حرفی برای گفتن نداشتند، مسیر تخریب را در پیش گرفتند و با بهره گیری از روزنامه های زنجیره ای، شبکه های اجتماعی و ایجاد فضایی عوام فریبانه بی هیچ دلیل منطقی او و هم قطارانش را مورد هجمه های ناجوانمردانه قرار دادند.

گام های استوارجریان اصیل انقلابی به پشتوانه عقبه سازی فکری از سوی مصباح انقلاب است

آیت الله شعبانی موثق تأکید کرد: با این حال جریان اصیل انقلابی حتی با وجود آن همه تحریف ها و شبهه افکنی های جریان انحرافی به دلیل تببین بسیار روشنگرانه ای از مبانی انقلاب توسط مرحوم مصباح یزدی به راه خود ادامه می دهد و به پشتوانه آن عقبه سازی فکری در برابر شبهات ایجاد شده در این جنگ فرهنگی همچنان استوار گام بر می دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در استان همدان جریان انحرافی انقلاب اسلامی مصباح انقلاب مبانی انقلاب مصباح یزدی آیت الله آرمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۶۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد

«اسدالله بادامچیان» دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص اهمیت دور دوم انتخابات مجلس به خصوص در حوزه تهران، گفت: انتخابات مرحله دوم مجلس دوازدهم نزدیک است و طبیعی است که این فرآیند بخشی از این مجلس است، زیرا در مجلس حتی یک نماینده هم موثر است و آن به این علت است که گاهی یک وزیر با یک رأی انتخاب می شود یا برعکس آن رأی نمی آورد و این موضوعی است که در گذشته اتفاق افتاده و شاهد آن بوده ایم.

وی افزود: بنابراین در دور دوم انتخابات حتی اگر یک نفر باقی مانده باشد، باید تلاش شود این یک نفر، فرد موثر، متخصص، کارشناس و مفید برای مجلس و مردم باشد؛ مخصوصاً اینکه در این دوره هم نظر مقام معظم رهبری به تحول در مجلس است تا مشکلات کشور حل شود.

این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه با اشاره به برخی مشکلات کلان اقتصادی کشور، تاکید کرد: اگر ما مسأله ارز یا گرانی ها و تورم را داریم و ادامه دار است و حل نمی شود، اینها نیازمند آن است که مجلس مقتدر و قوی با یک پشتوانه مردمی شکل گیرد که در آن بتوانند هم سیاست های دولت را مورد بررسی و تایید یا نقد قرار دهند و هم اینکه در انتخاب وزرا و مسوولان ذی ربط دقت لازم را انجام دهند. در نتیجه اگر مسوولی توانمندی به خرج نداد، او را کنار بگذارند.

بادامچیان با اشاره به ۴۵ کرسی باقی مانده در انتخابات مجلس دوازدهم، اذعان کرد: در سراسر کشور ۴۵ نفر برای مجلس باقی مانده که تعداد بالایی است و نقش این تعداد نماینده مسلماً در کارایی یا خدایی نکرده در ناکارایی مجلس موثر است، زیرا ملت اگر بخواهد مشکلات و مسائل آن حل شود، اولین انتخاب آنها، مسأله نمایندگان مجلس است تا با نظارت قوی مجلس این کار انجام شود.

نماینده ادوار مجلس بیان کرد: ان‌شاالله در دور دوم هم ملت ما حضور خوب و گسترده ای در انتخابات خواهند داشت که البته در تهران باید از بین ۳۲ نفر، ۱۶ نفر را انتخاب کنند.

وی افزود: یک نماینده مانند «مدرس» در مجلس می تواند آن همه کار کند و یک نماینده مثل «تدین» می تواند آن همه خیانت کند؛ بنابراین مهم اینجا است که بین این ۳۲ نفر عناصر آنچنانی که خدایی نکرده اهل خلاف باشند، نداریم ولی بالاخره میان این افراد باید توجه شود که کدام اصلح و شایسته‌تر هستند؛ لذا امیدواریم مردم ما، چه در تهران و چه در شهرستان ها محکم در این زمینه بایستند و انتخاب کنند.

فردی انتخاب شود که برای گام دوم انقلاب اثرگذار باشد

بادامچیان با اشاره به فعالیت گروه های سیاسی در آستانه مرحله دوم انتخابات مجلس، گفت: طبعاً گروه های سیاسی نظرات خود را خواهند داد و ما هم در حزب موتلفه اسلامی ضمن دعوت مردم به حضور و مشارکت گسترده و انتخاب از بین این افراد که همه آنها بنا به تایید شورای نگهبان آمدند، توصیه می کنیم فردی که برای مجلس و گام دوم انقلاب، تمدن نوین اسلامی، جامعه نمونه اسلامی و برای دولت مناسب تر است، انتخاب شود.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه اولویت مجلس دوازدهم را چگونه ارزیابی می کنید، اظهار کرد: ما در حزب موتلفه اسلامی اعلام کردیم نماینده مجلس دوازدهم چهار اولویت اصلی دارد که اولین آن بودجه است، زیرا مسأله اصلی در کشور ما بودجه است؛ ضمن آنکه ثبات قیمت‌ها، موضوع آب و اصلاح نظام اداری نیز اولویت های دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: بودجه باید به گونه‌ای تنظیم شود که از این وضع موجود خارج شود، چرا که در وضع موجود بودجه، تکالیف بودجه ای که بر اساس قانون گذاری یک ساله است و می تواند برای کشور مفید باشد، بایستی خارج شود و کل دریافت های دولت وارد بودجه شود و به خزانه نرود. در اصل قانون اساسی هم این است که کل دریافت و کل پرداخت های دولت در چارچوب ردیف های تعیین شده از طرف نمایندگان باشد. اگر این امر محقق شود، آن وقت مشکل سو استفاده، ریخت و پاش‌ها، حقوق نجومی و خرج های زائد از بین می رود.

نماینده ادوار مجلس ادامه داد: باید مشخص شود مثلاً فلان دستگاه در مورد فلان پروژه و کار چقدر زمان برای انجام وظیفه نیاز دارد و اگر این مبلغ عظیمی در اختیار آن سازمان قرار می گیرد، باید مشخص شود که برای چه موضوعی است؛ لذا این طور نباشد که صرفاً اعلام کنند فلان دستگاه به این مقدار پول نیاز دارد. بنابراین موردی که مهم است و باید در اولویت اول قرار گیرد، بودجه است.

بادامچیان با اشاره به اولویت دوم در مجلس دوازدهم، اذعان کرد: اولویت دوم، مسأله ثبات قیمت ها است. دولت باید مجلس را موظف کند که حق گران کردن چیزی را ندارد. اگر این ثبات قیمت پدید آید، هم مشکلات اقتصادی حل خواهد شد، هم مسأله هزینه ها تنظیم می شود و هم اینکه تورم از بین می رود. رشد تولید و افزایش صادرات در ثبات قیمت ها است و این موضوعی است که به نمایندگان فراکسیون حزب موتلفه گفته ایم که در مجلس پیگیر آن باشند.

حل مشکل آب با طرح جامع و علمی توزیع آب در کشور

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به موضوع آب، بیان کرد: مسأله سوم کشور آب است. ما در کشوری بی آب نیستیم، اما کمبود آب داریم و می توانیم با یک مدیریت صحیح و با طرح جامع و علمی توزیع آب در کشور این مشکل را حل کنیم.

وی ادامه داد: اولویت چهارم برای مجلس مسأله نظام اداری است، نباید نظام اداری به گونه ای باشد که بگویند بودجه عمرانی نداریم چون بودجه جاری کل دریافتی های بودجه را می بلعد، بنابراین بودجه عمرانی باید تامین شود. از طرفی می توانیم با نظام کارفرمایی، کارگری و اداری و با ثبات اقتصادی مسائل را حل کنیم.

بادامچیان اذعان کرد: برای مجلس دوازدهم چهار اولویت مهم داریم و اینکه من در حال حاضر می گویم برای این است که سایر نمایندگان هم بدانند؛ هرکدام با هر سلیقه سیاسی که هستند، هیچ اشکالی هم ندارد و باید به همه سلیقه ها احترام گذاشت زیرا همه فرزندان این کشور هستند، اما کاری کنند که مملکت به یک شکوفایی اقتصادی و تکامل برسد. به همین علت ما مجلس دوازدهم را مجلس تحول و تکامل می دانیم، نه مجلسی که وضع موجود گذشته را اداره می کند.

کد خبر 6092821

دیگر خبرها

  • حمایت قاطع مردم پشتوانه فرماندهی انتظامی کشور برای ادامه طرح نور
  • بیداری امروز جوانان دنیا مرهون روشنگری رهبر انقلاب است
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود
  • طرح ولایت آیت الله مصباح یزدی اثرات عمیقی در جوانان داشت
  • بررسی آراء و اندیشه های علامه مصباح یزدی در حوزه تعلیم و تربیت
  • مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد