Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@02:20:55 GMT

تمرکز اصلی بودجه ۱۴۰۰ بر کاهش آلودگی هوا است

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۶۸۱۰

تمرکز اصلی بودجه ۱۴۰۰ بر کاهش آلودگی هوا است

شهردار اصفهان گفت: در بودجه بیشتر تمرکزمان بر کاهش آلودگی هوا است تا شهر زیست پذیر تر شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، قدرت‌الله نوروزی صبح امروز _یکشنبه ۱۲ بهمن ماه ۹۹ _ در حاشیه جلسه علنی شورای شهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بودجه امسال بر اساس برنامه ۱۴۰۵ تدوین شده است، بودجه ۱۴۰۰ نسبت به بودجه مصوب امسال ۴۴ درصد رشد داشته است؛ امسال بودجه شهرداری مرکزی، مناطق، سازمان‌ها و شرکت‌ها به صورت یکجا تقدیم شورا اسلامی شهر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هشت هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان مبلغ بودجه ۱,۴۰۰ شهرداری اصفهان است که در شورا اصلاحاتی بر روی آن انجام خواهد شد، در برنامه ۱۴۰۵ اهداف کلانی وجود دارد که این بودجه بر اساس این اهداف کلان تدوین شده است؛ ۷۱ درصد بودجه عمرانی و ۲۹ درصد بودجه جاری در نظر گرفته شده است.

شهردار اصفهان افزود: در ۷۱ درصد بودجه بیشتر تمرکزمان بر روی کاهش آلودگی‌ها است تا شهر زیست پذیر تر شود و در بخش دیگر سعی داریم فضای سبز شهرمان را توسعه دهیم.

نوروزی تصریح کرد: طی سه سال گذشته بودجه مصوب شهرداری محقق شد بنابراین پیش بینی می‌شود امسال نیز این اتفاق خوب نیز رقم بخورد، زیرا بودجه امسال از منطق خوبی برخوردار است و می‌توان با استفاده از آن شاهد شهر زیست پذیر تری باشیم.

کد خبر 471990

منبع: ایمنا

کلیدواژه: قدرت الله نوروزی شهردار اصفهان کاهش آلودگی هوا شهر زیست پذیر بودجه ۱۴۰۰ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۶۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها

مدیرعامل بهره‌برداری شرکت قطار شهری مشهد مقدس با بیان مضرات استفاده از حمل‌ونقل شخصی گفت: امیدواریم ظرفیت حمل‌ونقل عمومی با آگاهی مردم و اسناد بالادستی و حمایت‌های حاکمیتی افزایش پیدا کند تا مشکلات ناشی از آلودگی هوا و ترافیک خصوصاً در کلان‌شهرها کاهش پیدا کند.

بهرام نکاحی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین روز از نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: به جهت کاهش آلودگی هوا و ترافیک شهر مشهد به عنوان دومین کلان‌شهر ایران خطوط ۳و ۴ قطار شهری مشهد مقدس به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: بسیاری از نقصان‌ها در حوزه‌های عمومی و تخصصی ناشی از آگاهی نداشتن از معایب و مزایا و مدل‌های جدید است.

مدیرعامل بهره‌برداری شرکت قطار شهری مشهد گفت: علت روی آوردن به حمل‌ونقل شخصی در شهرها، سوءمدیریت، فرسودگی، تأخیرات اجرایی است و این موضوع یکی از علت‌های مهم آلودگی هوا شده است.

نکاحی گفت: امروزه ما با فرهنگ استفاده درست از ظرفیت‌ها و فرهنگ اولویت‌گذاری درست آشنا نیستیم.

وی با بیان مضرات استفاده از حمل‌ونقل شخصی خاطرنشان کرد: امیدواریم ظرفیت حمل‌ونقل عمومی با آگاهی مردم و اسناد بالادستی و حمایت‌های حاکمیتی افزایش پیدا کند تا مشکلات ناشی از آلودگی هوا و ترافیک خصوصاً در کلان‌شهرها کاهش پیدا کند.

کد خبر 749927

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد