Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران، فرانس 24 گزارش داد «مارین لوپن» رهبر راست افراطی فرانسه با هدف جلب نظر رای دهندگان، این بار هم به اقدامات اسلام ستیزانه متوسل شد و ممنوعیت استفاده از روسری توسط مسلمانان را در همه مکان های عمومی پیشنهاد کرد.

سیاست حجاب، که احتمالا در دادگاه به چالش کشیده خواهد شد و قطعاً خلاف قانون اساسی شناخته می شود، باعث بازگشت این بانوی 53 ساله افراطی به مضمون تبلیغاتی آشنا 15 ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال 2022 این کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحت مقررات جدید پیشنهادی مارین لوپن، رهبر راست افراطی فرانسه، روسری مسلمانان در تمامی اماکن عمومی این کشور ممنوع می‌ شود. 

خانم لوپن ادعا کرد که روسری یک لباس «اسلامگرا» است و در نشستی مطبوعاتی که در آن قانون پیشنهادی جدیدش را اعلام کرد در ادعاهایی واهی «ایدئولوژی ‌های اسلامگرا» را «تمامیت‌خواه و مرگبار» توصیف کرد. 

دادگاه احتمالا قانون پیشنهادی رهبر حزب «اجتماع ملی»‌ را که پیشتر با نام «جبهه ملی» شناخته می‌ شد، به چالش خواهد کشید و احتمال دارد که آن را مغایر قانون اساسی اعلام کند. 

پیشتر، «ژان کستکس، نخست‌ وزیر فرانسه پیشنهاد «منع حجاب مذهبی  برای کودکان در مکان ‌های عمومی فرانسه» را رد کرده بود. 

آن پیشنهاد از سوی یکی از اعضای حزب «امانوئل ماکرون» ارائه شده بود و از حمایت سیاستمداران ارشد در این حزب میانه برخوردار بود و حمایت جناح لوپن را نیز داشت جذب می ‌کرد.

گمانه‌ زنی ‌ها حاکی است که لوپن می ‌تواند با بهره‌ گیری از افزایش نارضایی از بحران ویروس کرونا و عواقب اقتصادی ناشی از همه ‌گیری، در انتخابات 2022 پیروز شود. 

نظرسنجی موسسه «هریس اینتراکتیو» نشان داد که لوپن با فاصله اندکی پس از ماکرون، می ‌تواند 48 درصد آرا را به دست آورد، و رهبر فعلی فرانسه با 52  درصد آرا دوباره پیروز خواهد شد. این کوچکترین فاصله ‌ای است که تاکنون در یک نظرسنجی میان دو رقیب رهبری فرانسه پدیدار شده است. 

لوپن در کنفرانسی گفت: «این یک نظرسنجی است، تصویری از یک لحظه است. اما نشان می‌ دهد که ایده برنده شدن من معتبر و حتی محتمل است.»

طبق سیستم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، دو کاندیدای اصلی در دوره اول، به دور دوم راه می یابند و فرد برنده باید بیش از 50 درصد آرا را کسب کند.

لوپن، که جوانترین دختر «ژان‌ ماری لوپن» نژادپرست محکوم ‌شده و رئیس سابق حزب جبهه ملی است، به دیدگاه‌ های خصمانه بیگانه‌ هراسی و اسلام‌ هراسی مشهور است. 

این سیاستمدار، که در انتخابات ریاست جمهوری سال 2017 شکست سختی از ماکرون متحمل شد، همواره وعده داده است که با مهاجرت، مقابله و حجاب مسلمانان را غیرقانونی اعلام کند. 

نزدیکی لوپن به مقام ریاست جمهوری در حالی رخ می ‌دهد که هم ‌نظران او در آمریکا و ایتالیا وارد سراشیبی شده ‌اند.

خانم لوپن پیروزی دونالد ترامپ به عنوان رئیس‌ جمهور آمریکا را «سنگی دیگر در بنای دنیای جدید» توصیف کرده بود. شکست وی در انتخابات 2020 تاثیری ویرانگر برای راست‌ های افراطی در اروپا از جمله لوپن بر جا گذاشت.

چشم انداز رقابتی سخت در فرانسه، زنگ های خطر را در جریان اصلی سیاسی این کشور به صدا درآورده؛ با توجه به اینکه فرانسه با بحران دوگانه سلامتی و اقتصاد به واسطه شیوع ویروس کرونا دست به گریبان است.

«ژان ایو کامو» استاد علوم سیاسی فرانسه گفت: این بالاترین سطحی است که لوپن در آن قرار دارد.

وی تاکید کرد که لوپن از سرخوردگی و خشم ناشی از همه گیری در میان مردم نفع می برد، با توجه به اینکه فرانسه در آستانه اعمال قرنطینه سوم است، اما همچنین سربریدن یک معلم فرانسوی به دست یک فرد اسلامگرا، برای لوپن فایده داشته است.

«ساموئل پتی» معلمی بود که کاریکاتورهای موهن به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) را در کلاس درس به دانش آموزان نشان داد؛ امری که منجر به قتل او به دست یک تندروی چچنی شد. ماکرون از پتی به عنوان قهرمان یاد کرد و گفت حق انتشار کاریکاتور را محفوظ می دارد.

در واکنش به مرگ پتی، دولت ماکرون چند مورد از سازمان‌ هایی را که اسلام‌ گرا توصیف می ‌شدند، بست و لایحه جدیدی به نام «لایحه ضدجدایی ‌طلبی» پیشنهاد داد که بر اساس آن بودجه ‌های خارجی برای سازمان های اسلام ‌گرا باید متوقف شود.

این کارشناس افزود: این مساله، تاثیر زیادی بر افکار عمومی فرانسه داشته و لوپن از آن سود برده، زیرا حزب وی به دلیل برخورداری از مواضع ضد اسلامی کاملا شناخته شده است.

چنانچه ماکرون پس از رقابت انتخاباتی 2022 که انتظار می رود بر مساله اشتغال، همه گیری کرونا و جایگاه اسلام در فرانسه متمرکز باشد، پیروز شود، اولین رئیس جمهور پس از «ژاک شیراک» در سال 2002 است که برای دو دوره به این سمت دست می یابد.

لوپن یک سیاستمدار به شدت افراطی، ضد مهاجت و ضد اتحادیه اروپاست. لوپن به شدت مخالف ورود مهاجران غیرقانونی و نیز اعطای تسهیلات دولتی به شهروندان غیرفرانسوی است.

مارین لوپن پیمان مهاجرتی اروپا را طرحی سازمان‌ یافته برای «نابودی و غوطه‌ ور کردن کشورهای اروپایی» از طریق پذیرش جمعیتی مهاجر دانسته که به اعتقاد او دیگر هرگز قاره را ترک نخواهند کرد و اروپا را به سوی خودکشی سوق می‌ دهند.

لوپن از دیگر مضرات پیمان مهاجرتی اروپا به مواردی چون «تخریب سیستم ‌های اجتماعی،‌ وخیم ‌تر شدن وضعیت بیکاری، بحران مسکن، افزایش بزهکاری و مناقشات فرقه ‌گرایانه، پیشرفت اسلام گرایی، تقویت خطرات ناشی از تهدیدهای تروریستی و به چالش کشیده شدن ارزش های تمدن اروپا» اشاره کرد.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 فرانسه مارین لوپن انتخابات فرانسه ماکرون جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۸۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند

با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

tags # محمد باقر قالیباف ، مجلس شورای اسلامی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • سندرز: متهم کردن اسرائیل به کشتار فلسطینیان یهودی‌ستیزی نیست بلکه تبیین حقیقت است
  • متهم کردن اسرائیل به کشتار ۳۳ هزار فلسطینی، یهودی‌ستیزی نیست
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • اتلتیکو مادرید ۳-۱ اتلتیک بیلبائو؛ تثبیت رتبه چهارم با غلبه بر رقیب مستقیم
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • نوید فردایی آکنده از ظلم ستیزی از دانشگاه‌های آمریکا به گوش می‌رسد
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان