Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@14:44:18 GMT

اعمال تخفیفات ۴۰ درصدی بین بندر چابهار و بنادر هند

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۶۰۲۷۴

اعمال تخفیفات ۴۰ درصدی بین بندر چابهار و بنادر هند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، بهروز آقایی با اشاره به آغاز ورود تجهیزات از سوی هندی‌ها به بندر چابهار اظهار داشت: در مرحله نخست دو جرثقیل ساحلی ۱۴۰ تنی که از مدرن‌ترین و با کیفیت‌ترین تجهیزات بندری به شمار می‌روند به بندر چابهار اضافه می‌شوند؛ با این اتفاق میزان تخلیه و بارگیری سالانه تا ۲۰ میلیون تن ارتقا پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: این جرثقیل‌ها محدودیتی در تخلیه و بارگیری نوع کالا ندارند و هم کالاهای کانتینری و هم کالاهای فله‌ای را می‌توانند تخلیه و بارگیری کنند. متعلقات مربوط به تخلیه و بارگیری هر نوع کالا، در این خریدها لحاظ شده و بخشی از ۸.۵ میلیون دلار تجهیزات خریداری شده است.

وی با بیان اینکه دو دستگاه جرثقیل ساحلی ۱۰۰ تنی دیگر تا پایان سال جاری از سوی هندی‌ها به تجهیزات بندر چابهار اضافه می‌شود، بیان کرد: سال آینده دو دستگاه دیگر به چهار جرثقیل قبلی اضافه می‌شود تا در مجموع و در سه فاز شاهد وارد شدن ۶ دستگاه جرثقیل ساحلی به بندر چابهار باشیم. با وجود این جرثقیل‌ها، عملاً بندر چابهار از نظر تخلیه و بارگیری کالا با ظرفیتی که امروزه از نظر زیرساخت اسکله در این بندر ایجاد شده، هیچ نوع محدودیتی در حوزه تخلیه و بارگیری از نظر تجهیزات نخواهد داشت.

آقایی با بیان اینکه ارزش تجهیزاتی که قرار است از سوی هندی‌ها به بندر چابهار وارد شود ۸۵ میلیون دلار است، گفت: در فاز نخست دو جرثقیل به ارزش ۸.۵ میلیون دلار وارد شده که معادل ۱۰ درصد تعهد مربوطه است و مجموعاً تا نیمه نخست سال آینده ۳۰ درصد از این تجهیزات ۸۵ میلیون دلاری وارد می‌شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با تأکید بر اینکه سرمایه‌گذاری هندی‌ها در چابهار، ارتباط بسیاری با توافقنامه ایران، هند و افغانستان دارد، عنوان کرد: تاکنون هشت جلسه بین سه کشور برگزار که عمده مباحث مطرح شده در رابطه با ترافیک کالا، خرید تجهیزات و تبادلات اقتصادی بوده، تا همکاری سه کشور در این موارد بیشتر شود. حاصل این توافقنامه تبادل حدود ۲۰۰ هزار تن کالا از طریق بندر چابهار بین هند و پاکستان بوده و امیدواریم با سرمایه‌گذاری هندی‌ها این حجم کالایی، افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه تسهیلات و تخفیفات متقابل و مناسبی بین بنادر ایران و هند برقرار شده، تصریح کرد: ۴۰ درصد تخفیف دریایی و بندری به کالاها و کشتی‌هایی که از چهار بندر هند به چابهار و بالعکس می‌آیند، در نظر گرفته شده است که این مسئله در جذب کالا و کشتی مؤثر خواهد بود.

کد خبر 5135414

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان بندر چابهار دهه فجر ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا گرگان خطبه های نماز جمعه شهرستان کرج شیراز بوشهر شهرکرد انقلاب اسلامی ایران اردبیل لیگ برتر فوتبال ایران چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تخلیه و بارگیری بندر چابهار هندی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۰۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق

ایسنا/کردستان مدیرکل گمرک باشماق مریوان، گفت: ترانزیت مبدأ به نسبت مدت مشابه سال گذشته حدوداً ۶۵درصد رشد داشته است.

فرید حق‌پناه، امروز شنبه (۸ اردیبهشت ماه) در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: باشماق یکی از مرزهای رسمی و بین المللی کشور است که اکثر رویه های مرزی به جز ملوانی و دریایی در آن برقرار است و صادرات، ترانزیت و مسافربری هم از دیگر رویه های فعال گمرک باشماق است.

وی افزود: رویه های دیگری شامل ورود و خروج موقت خودروهای سواری، کامیون‌های باری و ورود موقت برای پردازش که این قسمت مهمترین بخش گمرک بوده از دیگر اقداماتی است که درمرزباشماق صورت می گیرد.

وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ باهمکاری سایر سازمان‌های متولی امرتجارت در مرز باشماق که به صورت پنجره واحد فیزیکی مستقر هستند، حدوداً یک میلیارد و ۱۶۳ هزار تن کالا به ارزش ۷۰۳ میلیون دلار در مرز باشماق انجام شده است.

حق پناه تشریح کرد: از نظر وزنی تشریفات اظهاری کالا در این مرز ۳۴ درصد به نسبت سال قبل رشد داشته که عمده کالاهای صادراتی شامل کاشی، سنگ های ساختمانی، محصولات نفتی، میوه و تره بار بوده اند.

وی اظهار کرد: مرز باشماق جزء سه مرز عمده کشور در بحث ترانزیت کالا است که سال گذشته تشریفات ۲میلیون و ۵۸۰ هزار دلار از طریق این مرز انجام شده که غالباً محمولات نفتی و وسایل برقی بوده است.

مدیر کل گمرک باشماق مریوان تصریح کرد: سال گذشته مرز باشماق بعد از مرزهای شهید رجایی بندرعباس و پرویز خان قصرشیرین، رتبه سوم ترانزیت مبدأ را به خود اختصاص داده که با توجه به آمار سال ۱۴۰۱ رشدی در حدود ۵۹ درصد داشته است.

وی افزود: بیشترین کالاهای وارداتی به کشور از طریق مرز باشماق مربوط به مواد اولیه کارخانجات و واحد های تولیدی از جمله ضایعات فلزی، آلومینیومی، مسی و همچنین ضایعات کاغذ، باطری و پلاستیک است که کارهای تشریفاتی آنها که هزار تن بود، انجام پذیرفت.

حق پناه افزود: واردات مرز باشماق طی سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از نظر وزنی ۸۰ درصد رشد داشته و از لحاظ ارزشی هم حدود ۳۵۲ میلیون دلار ارزش کالاهای وارداتی بوده است.

مدیرکل گمرک باشماق مریوان خاطرنشان کرد: فروردین امسال هم اقدامات تشریفاتی حدوداً ۱۲۹ هزارتن کالا در مرز باشماق انجام شده و در بحث ترانزیت مبدأ به نسبت مدت مشابه سال گذشته حدوداً ۶۵ درصد رشد داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران
  • رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در راه آهن شمال شرق۲
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد